- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Говорите ли си сами
Да редовен номерПонякога когато готвя се правя че съм в готварско шоу и си приказвам "сега ще ни трябват две яйца". Или си приказвам пример сега ще изключа телевизора също и когато решавам задачи ; дд
![]()
![]()
Да естведнъж си викам:ти тъпа ли си ква си как можа да му се обадиш..ужас като няква луда ;d дано никой да не ме е чувал
![]()
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
ест ... когато ми се налага да взимам решемния или просто искам да си излея мъките... или просто щот съм щастлив абе за много работи![]()
Кое си требе, оно си го сака!
Когато се ядосам...обикалям в кръг и повтарям ''к'во да ударя..к'во да ударя''. И понякога говоря на сън.
ами да редовно ..... ако имам някви мои неща които ме е страх да не се случат или ако съм си ядосана "майкоо колко съм зле"![]()
много често.. като ми е скучно особено..
and no.. im not crazy
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
често споря със себе си.. но наум... а когато си говоря в повечето случаи обмислям какво да напиша.. и си го повтарям 2 -3 пъти за да го оформя по-добре..
"Every song ends but that's not a reason not to enjoy the music!" (One Tree Hill)
случва се![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Случва се, че понякога се изпускам и пред хора :Р
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
понякога, докато уча или пък ми е скучно, а понякога се смея сама като се сета нещо смешно, но едва ли съм единствена
Всички говорят със себе си, обаче по различни поводиАз попринцип като съм се замислил за нещо е възможно да почна да си мисля на глас, или нещо подобно
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
случва се чат пат![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Луд си като почнеш да си отговараш...Ем некой път дА!
Ооо да ... коментирам си , говоря си , но само ако съм сама всъщи
I need somebody to love <3 ;p
И аз мисля така, по моя случай може да кажем, че размишлявам на гласПървоначално написано от zoreto
![]()
Момиче съм!
Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...
Шофирай разумно - стигни жив!
Shalalalalaaaa
cherrygloss - мама
RageAgainstTheMachine - тати
awesomesheepy - леля
Братчета:
DaNGeRousLy
Discard
Сестрички:
tonie_
xNymphetamineGirlx
polssa
Sunshinebabybyy
Да, най-често като рисувам `` Такаа, това гърне сега..оф как се прави тва..Аааа е така..А, е супер .. Тц оф ..лелеееее не мога,,оо боже колко тъпа рисунка.. мм харесва ми..о тва е криво..`` и пр и пр![]()