- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Говорите ли си сами
О най - редовно .. ;д![]()
Чак да си говоря на глас не, но си размишлявам наум за какво ли не (също и си водя диалози наум)![]()
![]()
Често говоря на разни предмети вкъщи, когато съм сама. Компютърът ми е най-редовният слушател![]()
Говоря си. питам се и си отговарям![]()
като няма с кой.......![]()
...
Хах, да!![]()
![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Най-редовно...споря...обсъждам
ДА НЕСЪМ ТЕМЕРУТ ДА МЪЛЧА![]()
![]()
![]()
![]()
novasum![]()
nirvana13![]()
+++Първоначално написано от xBubble
![]()
Доста често.А редовният ми номер е като се сетя за нещо смешно да почна сама да си се хиля и хората ме мислят за луда.Ама какво пък лудите хора са най-готините хора.
![]()
О, то това мойто вече е мания.. Говоря си без да усещам, че си говоря.. Задавам си въпроси, отговарям сиОт време на време почвам да изнасям речи пред себе си, пред някой предмет, пред кучето..
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
Same here...абсолютно, особено това със смеха, редовно си го правя, гледат ме като луда и казват: "Защо се смееш?''Първоначално написано от deni979
![]()
Обсъждам си какво ще направя, какво ще кажа.. Някой път като отида някъде да взема нещо и забравя за какво съм отишла ии започвам да си обсъждам сама. А когато съм си самичка и трябва да свърша нещо (например да си почистя стаята) и ми е мнооооооооооооооооого скучно и ме мързи си представям, че съм в някое шоу по телевизията и показвам на хората какво да правят и т.н. ии разказвам тихичко, но някой път и на глас например: " Сега взимаме това и .. " и т.н.![]()
![]()
![]()
Да не ме помислите за луда, еййй !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
И аз така и е съвсем нормално.Става зле когато почнеш да го правиш и пред другите...!Първоначално написано от skailer
![]()
~Живеят само влюбените, останалите просто съществуват!~
амиии неща като да му се невиди иии някви подобни, рядко ми се случва да си говоря сама, но нали знаеш: Може да си говоря сам, но поне знам, че разговарям с интелигентен човек![]()
Only in my mind![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
и аз понякога, като съм сама си обсъждам нещо на глас и не мисля, че е лошо даже е по-добре отколкото да откачаш от самотата според мен![]()
Да..Както казаха преди мен не е страшно като го правиш, когато си сам.. страшно става, когато си пред хора
![]()
Само враговете казват истината. Приятелите и любовниците лъжат непрекъснато, хванати в паяжината на моралния си дълг. - казва мъжът в черно към Роланд. ~Stephen King
случва се..ама гледам да не прекалявам![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Когато аз съм единственият нормален човек с достатъчно акъл, че да си разбера проблемите - да, говоря си сама, та даже се карам сама на себе си.
Обичам да си говоря сама , защото знам че разговарям с интелигентен човек![]()
![]()
Всеки си говори сам. Проблем е, ако започнеш да си отговаряш.
не ми се е случвалообаче, когато говоря по телефона с handsfree, хората ме гледат странно
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
+1Първоначално написано от SummerRain
Ааа, да – Любов?! Целувки разни, думи празни..