- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Говорите ли си сами
Agreed.Първоначално написано от SweetAngell
Believe in yourself.
Тъкмо и аз това щях да напиша!Първоначално написано от SweetAngell
![]()
Невинаги ми е било странно и малко тъпичко. Но пък за сметка на това обичам да упражнявам някакви реплики, не знам това дали се брои
![]()
Във всяка жена се крие звяр. Лошо за този, който го събуди и прекрасно за този, който го обуздае.. <3
Да, но само когато чистя. Примерно "Боянче да не забравиш праха в стаята"![]()
^^^
Бургас <3
+1Първоначално написано от DisturbiaV
Fuck 'em all - The chalga guys! \m/
KoЯn - Freak on a leash
Guns N' Roses - Welcome To The Jungle
Parkway Drive - Smoke 'em if ya got 'em
Няма лошо да си говориш сам.
Лошото идва, когато започнеш да си отговаряш...![]()
Рожденият ден е като големият пердах - хем те боли, че вече не можеш да забиваш долно ляво круше, хем те кефи, че и другия не може.
http://advensve.blogspot.com/
обичам да си пея самаа![]()
иначе понякога като бързам си мисля на гласс
![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
Аз почти всеки ден си говоря сама.И то на английски.Примерно..пращат ми пълномощно по скайп или покана за приятелство у фейсбук и почвам(на глас):
- Къф си ти уе?За ко ми пращаш покана..Ей ся ш та скивам..и най-различни простотии ;дд
и аз съм така... нищо ти няма!Първоначално написано от plmn
![]()
![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
мале, чиче,ама ти говориш кат мен ба!Първоначално написано от xch0colattegiirlxx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Понякога мисля на глас...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
понякога когато ми е напрегнато или съм ядосана или бързам и си говоря какво трябва да направя и когато излизам си гледам в чантата си казвам: тел тук, пари тук и така![]()
Мисля на глас често,но е имало и случаи,когато си говоря сама и си отговарям(когато съм щастлива за нещо).![]()
Ооо много често ми се случва. Особено по скайп като си пиша с някой и той ми каже нещо и аз му отговарям![]()
.. Примерно той ми казал "Аре да излезем" и аз отговарям "абе ти луд ли си"... Майка ми така много ми се е смяла. Иначе и други неща обсъждам със себе си
![]()
може би не съм много с всичкия си...
... Що е нахалство?: Да бутнеш баба си по стълбите и да я попиташ " Що бързаш ма ?"
Когато съм адски ядосана само. А това се случва рядко.![]()
The sky's the limit ..
Много често си говоря сама...
Мисля си на глас...
не съм много вред![]()
![]()
ПрусташкиПървоначално написано от Junieee8
![]()
Ми аз като се ритна в нещо го псувам.Най-често си говоря с котката.А иначе като съм сама пея![]()
Като не си пия хапчетата, се е случвало приятели да ми казват че си говоря на себе си. Но като няма никой около мен не знам, защото границата е тънка м/у това да мисля на ум или на глас...
Оо да, много често си говоря.Даже преди малко говорих на хамстера.
Много често говоря на дрехи, лакове, обици, гердани.
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥