- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Говорите ли си сами
Ами да!Аз винаги съм казвала,че е полезно да водиш разговор със себе си,но много малко са хората,които ми вярват(добре де,само един е) Ми да,според мен е полезно,защото си в мир със себе си(: Аз говоря на себе си,отговарям си понякога,пея си,дори и на предмети говоря(даже това го правя най-често
)
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
не е като да не се е случвало..![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ем да. и да има, и да няа никой в стаята, пак :д не ми прави впечатление даже :д
и аз някой път си говоряпримерно "аве,деа,мн съм тъпа".
![]()
Първоначално написано от Slashy
![]()
![]()
вечн0 си на лентата..^^
Да,напоследък доста често![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
случваа ми се всеки ден... понякога водя спор със себе си ...понякога пък говоря на предметите
![]()
![]()
особенно като нз къде съм сложила нещо
![]()
Първоначално написано от gLoRiToO
и аз така
Чак до там не съм стигнала... засега![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
абе, сигурно има и такива моменти, но не се случва често. ама като малка най-редовно си говорех на себе си.![]()
да
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Ако това е тежка , после какво ли ще става ?Първоначално написано от remix1912
![]()
мда,редовно![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ми да, един път се бях бъгнал яко и си представях един човек с мене и си говорихме на глас. Обче като бегах при баба ми там имам братовчеди и се оправих щтото немах време да думам с него, сега мн рядко си говоря сам.
аз също си говоря когато съм сама и мисля, че всички го правят![]()
ъхъ, понякога
нооо когато знам че няма никой друг около мен
![]()