- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Говорите ли си сами
според мен на всеки му се е случвало,например докато умуваш дали да идеш до магазина "Сега да ходя ли" и след малко "Нееее'ама на повечето хора им се случва рядко...май...сигурно...ае нз
![]()
Може би в алкохолен дилириум
+1Първоначално написано от plmn
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
на всеки му се е случвало..аз когато трябва да взема важно решение винаги го обмислям на глас-не знам защо![]()
да![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и не само... хиля се по спирките (а съм сама), в час се изцпвам на глас с няква простотия.. се ено съм избягала от 4 километър![]()
![]()
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
не, ама се смея като съм в автобус или да вървя по улицата...![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Много обичам да си говоря сам...правя го постоянно ..дори и сега си говоря сам...даже и смс-и си пращам...толкова е хубаво..звъня си сам..говоря си сам и стават такива смешки...:P ...нямога да си легна без да си кажа лека нощ и без да се целуна по газо...(това е другото ми хоби) ...ауу а каъв смс получих вчера от мене...направо се учудих като го видях..така не учаквано стана..
![]()
Ми... аз квато съм изперкала..
не уе.. бЪзик.. Случвало се е..
Или кат вървя по улицата и се сетя за нещо и почвам да се смея и всички
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
+2Първоначално написано от bloodyF
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
да и най-вече като се ядосвам на себе си.. си се нареждам самичка![]()
Питам се.. отговарям си ;д .. айде .. подробности няма да споменавам ..![]()
Не e важно да си всичко за всички,а нещо за някого! За света може да си само човек, но за един човек да си целият свят .. !!!
понякога,но вчера докат цепя дърва се усетих как говоря на дървата![]()
Като се ядосам,примерно немога да намеря нещо (вчера неможах да си намеря тетрадката) и започнах да й викам:Тетрадчицеее хайдее покажи сее нали знаеш,че много те обичааам и ако не те намеря ще ти е*а майкатаа. Някой път в час като ми е скучно почвам да си говоря сама или да си пея.Правя весело на хората.
![]()
Йеееепп![]()
if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!
рядко,ама се случва.понякога почвам да си представям какво би станало,ако бях направила нещо си там и си говоря и даже понякога се мръщя![]()
Не, щото се развихря страшен спор и почвам да губя на вс отгоре...![]()
Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg
сама - не, но говоря на котката ми![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Не е лошо да си говориш сам,а да не почваш и да си отговаряш.Аз не си говоря сама,но докато си вървя по улицата и се сещам за нещо смешно,почвам да се смея.Сигурно изглеждам,като луда...
и аз съм такаПървоначално написано от plmn
![]()
![]()
=D>
даама странното е че си говоря на английски
![]()
Не, ама брат ми доста често съм го чувала![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
често съм се хващал да си обяснявам сам някви работи
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
ем всащност ДА
![]()