- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ФИЛМ с жан клот ван дам
Търся един филм на жан клот ван дам от доста време и него намирам явно непиша както трябва името аз дори него знам .. ми тои се бие за един златен дракон .. златния дракон в изгубения град .. и накрая се бие с един изобщо мн интересен немога да го намеря страшно мн ми се гледа някои ако може да ми помогне много ще съм му благодарен! :P
Грешен раздел.
Преместена от Punisherrr
Грешен раздел.. и бтв пише се клод - с 'д', а не с 'т'![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
какво значение има моля ви помогнете гледа ми се тоя филм много![]()
мам ка му мн се ядосвам дискографията му дали ще липсва тоя филм НЯМА ГО ще се побаркам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^ Първо това е филмография, не дискография.
И второ, щом там го няма, значи филма не е негов.
Все пак, може да обясниш за какво точно се разправя в филма, 'щото "тои се бие за един златен дракон .. златния дракон в изгубения град .. и накрая се бие с един" е страшното описание.
И успокой малко нервите, не е края на света..![]()
еми смисъл това е основното .. че се бие за тоя златен дракон в изгуния град .. с още двама.. смисал те го караха да ходи там и накрая се мачиха да го крадат тоя дракон докато тои се бие и ги хванаха и тои би после и го спечели.. в ролята си Жан клод ван дам се казваше франг дюкс но пак несам сигурен много одавна сам го гледал филма да сам бил.. на 7,8 годинки и сега много ми се гледа и благодаря ти че се занимаваш изобщо с мен xXxXSweetDreamsxXxX![]()
Успокой се. Филмът се казва The quest.
Ето ти линк да си го свалиш:
http://zamunda.net/details.php?id=67149&hit=1
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Бай дъ уей - Жан Клод играе Кристофър Дюбоа. Франк Дюкс е сценаристът.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
е хора наистина много сам ви благодарен ама МНОГОмерси мерси мерси много значи за мен (bow)
Първоначално написано от isthislove