- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- <33 приготовления за 15ти ..
Аз съм ужасно стресирана, защото трябва да изнасям речи пред цялото даскало... Иначе, колкото до облекло - не е нещо кой знае какво или прическата... Ся се чудя да купувам ли букети... Айде ще взема, че да не ми се обидят нещо даскалките... Иначе стомахът ми е свит на топка, защото нямам много дар-слово, че да изнасям лекций пред всички, но... Какво да се прави...
мен в 8.00Първоначално написано от freakrocker
![]()
и менПървоначално написано от Lilsss
![]()
- Your heart's a mess. You won't admit to it. It makes no sense...
- But I'm desperate to connect. And you, you can't live like this...
- http://fuckyouibringchaos.tumblr.com/
Нас ни викат в 9.Миналата година бяхме след обяд и поне можех да се наспя.Хубавата новина е,че поне вече не съм заек![]()
![]()
Откога чаках този момент
![]()
За дрехите - просто дрехи,които смятам да нося и по-късно.Нищо особено.Само че са нови.Винаги като ходя на подобни "мероприятия" гледам да нося нещо,с което да ми е удобно.
За косата - днес ходих на фризьор,защото тази вечер сме на купон(а все по-рядко се случва) и реших да ми накъдрят косата.Ако до утре остане нещо ше се радвам,ако ли не - здраве му кажи.
Нокти и др. подобни - аз винаги си ходя със светло розор/безцветен лак тъй че...
Пожелавам на всички една успешна нова учебна година с по-малко притеснения,повече късмет и по-добри резултати накрая![]()
Хорааа спешн0о0о HELP до момента мислих и се чудя утре как да съм облечена дали с черни дънки и бяла риза или с розови дънки приемрно и сличер плс помагайте![]()
![]()
![]()
mii q se snimai da ti kajaina4e vij utr3 aky e studeno ... oble4i suit4er ako e toply riza
...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.
попринцип не трябва ли да сме в дворовете в 9 ?Първоначално написано от SorrowNeverDies
мене ме извикаха в 8,30![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
аз се изкъпах... до нова година нямам грижи![]()
ае кво толкова за утре о.о все едно е кой-зная къв ден... представям си на завършването на 12 клас какво ше сте о.О
О,btw ето какво правя аз ако нямам време да се занимавам с косата си.В случай че на някого му потрябва за утре...
Вечерта си мия косата,чакам да стане влажна,слагам малко пяна,правя две плитки и евентуано суша.На сутринта само разплитам и пръскам съвсем малко със спрей.Стои цял ден и съвсем не отнема мн време.
мноо полезно, аз както се подстригах днеска късо... тва с плитките ше го проам![]()
ЯКо съм стресиран, под напрежение съм дали ще има руси зайчета![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Ставам, измивам се, обличам нещо, слагам малко спирала за очи може и молив, слагам слушалките в ушите, паля цигара и заминавам.![]()
![]()
![]()
Нов ник: Cassidy
Az sum ruso zaiche xD ;ddПървоначално написано от BlueAvalanche
Music (:
Maybe I am inLove (:
Well .. I feel like whatever ''-
Само дрехите си изгладих.. и една химикалка си купих. Това ми бяха приготовленията![]()
Утре, като стана ще закуся, ще повися малко пред компютъра, ще си измия зъбите.. ще се облека, слагам спиралата, вземам тетрадката и химикала и заминавам..
Не се притеснявам..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Кви са тия проготовления,кво е тва чудо...
Аз тетрадки не съм си купила още...А авторката за маникюр и дрехи се притеснява.Аз като стана от леглото ще отворя гардероба,ще изровя първата тениска и някакви дънки и готово.
А иначе ми е кофти,защото ще трябва да ставам рано,а и няма да мога да се мотая по цял ден нагоре надолу.Нищо..още 1 година и край.
се ми е тая, че почваме, само не знам как ще стана, че да ида в 9 и нещо там.. аз през лятото свикнах да спя до 2иначе не знам с какво ще се обличам, ще си изправя косата, ще се гримирам, ще се срещна с едни приятели и заминаваме към училище да видим кво са ни подготвили тази година
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ми приготовления съм правил.. аз под тва разбирам да си купя дрешки ала бала.. то само за 2-3 дни си купих - 2 чифта дънки,2 чифта кецове,2 блузи,1 суичър,2 тениски,портфейл и тва е май..в ново даскало съм но 1 лист и 1 химикал ми тряят само
![]()
Грам не ми пука!!!С тоя клас съм вече 3та година и няма да тръгна да се глася за това стадо(включвам и себе си в бройката
) Лакирала съм се с най - олигофренския лак, който успях да намеря, а за дрехи не съм и мислила, щото не ми дреме
Но те разбирам и аз в осми клас бях на тръни. Споко, никой няма да ти гледа ноктите, почти всички ще са изпаднали в тих ужас както ти!
Успех
![]()