.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 73 от общо 73
    Аз съм ужасно стресирана, защото трябва да изнасям речи пред цялото даскало... Иначе, колкото до облекло - не е нещо кой знае какво или прическата... Ся се чудя да купувам ли букети... Айде ще взема, че да не ми се обидят нещо даскалките... Иначе стомахът ми е свит на топка, защото нямам много дар-слово, че да изнасям лекций пред всички, но... Какво да се прави...

Цитирай Първоначално написано от freakrocker
    само мене ли ме викат в 8,15
    мен в 8.00

Повече от фен Аватара на SorrowNeverDies
    Цитирай Първоначално написано от Lilsss
    мен в 8.00
    и мен
    • Your heart's a mess. You won't admit to it. It makes no sense...

• But I'm desperate to connect. And you, you can't live like this...

• http://fuckyouibringchaos.tumblr.com/

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Нас ни викат в 9.Миналата година бяхме след обяд и поне можех да се наспя.Хубавата новина е,че поне вече не съм заек Откога чаках този момент
    За дрехите - просто дрехи,които смятам да нося и по-късно.Нищо особено.Само че са нови.Винаги като ходя на подобни "мероприятия" гледам да нося нещо,с което да ми е удобно.
    За косата - днес ходих на фризьор,защото тази вечер сме на купон(а все по-рядко се случва) и реших да ми накъдрят косата.Ако до утре остане нещо ше се радвам,ако ли не - здраве му кажи.
    Нокти и др. подобни - аз винаги си ходя със светло розор/безцветен лак тъй че...
    Пожелавам на всички една успешна нова учебна година с по-малко притеснения,повече късмет и по-добри резултати накрая

Голям фен Аватара на meche95
    Хорааа спешн0о0о HELP до момента мислих и се чудя утре как да съм облечена дали с черни дънки и бяла риза или с розови дънки приемрно и сличер плс помагайте

mii q se snimai da ti kaja ina4e vij utr3 aky e studeno ... oble4i suit4er ako e toply riza
    ...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от SorrowNeverDies
    Цитирай Първоначално написано от Lilsss
    мен в 8.00
    и мен
    попринцип не трябва ли да сме в дворовете в 9 ?
    мене ме извикаха в 8,30
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Вече се лакирах ,косата утре ще я правя

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    аз се изкъпах... до нова година нямам грижи

ае кво толкова за утре о.о все едно е кой-зная къв ден... представям си на завършването на 12 клас какво ше сте о.О

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    О,btw ето какво правя аз ако нямам време да се занимавам с косата си.В случай че на някого му потрябва за утре...
    Вечерта си мия косата,чакам да стане влажна,слагам малко пяна,правя две плитки и евентуано суша.На сутринта само разплитам и пръскам съвсем малко със спрей.Стои цял ден и съвсем не отнема мн време.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    мноо полезно, аз както се подстригах днеска късо... тва с плитките ше го проам

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    ЯКо съм стресиран, под напрежение съм дали ще има руси зайчета
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Град
    София
    Ставам, измивам се, обличам нещо, слагам малко спирала за очи може и молив, слагам слушалките в ушите, паля цигара и заминавам.
    Нов ник: Cassidy

Цитирай Първоначално написано от BlueAvalanche
    ЯКо съм стресиран, под напрежение съм дали ще има руси зайчета
    Az sum ruso zaiche xD ;dd
    Music (:

Maybe I am inLove (:

Well .. I feel like whatever ''-

Само дрехите си изгладих.. и една химикалка си купих. Това ми бяха приготовленията
    Утре, като стана ще закуся, ще повися малко пред компютъра, ще си измия зъбите.. ще се облека, слагам спиралата, вземам тетрадката и химикала и заминавам..
    Не се притеснявам..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Кви са тия проготовления,кво е тва чудо...
    Аз тетрадки не съм си купила още... А авторката за маникюр и дрехи се притеснява.Аз като стана от леглото ще отворя гардероба,ще изровя първата тениска и някакви дънки и готово.
    А иначе ми е кофти,защото ще трябва да ставам рано,а и няма да мога да се мотая по цял ден нагоре надолу.Нищо..още 1 година и край.

Мега фен
    се ми е тая, че почваме, само не знам как ще стана, че да ида в 9 и нещо там.. аз през лятото свикнах да спя до 2 иначе не знам с какво ще се обличам, ще си изправя косата, ще се гримирам, ще се срещна с едни приятели и заминаваме към училище да видим кво са ни подготвили тази година
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен
    ми приготовления съм правил.. аз под тва разбирам да си купя дрешки ала бала.. то само за 2-3 дни си купих - 2 чифта дънки,2 чифта кецове,2 блузи,1 суичър,2 тениски,портфейл и тва е май.. в ново даскало съм но 1 лист и 1 химикал ми тряят само

не ми се става толкова рано,започваме в 8.30

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Грам не ми пука!!! С тоя клас съм вече 3та година и няма да тръгна да се глася за това стадо(включвам и себе си в бройката ) Лакирала съм се с най - олигофренския лак, който успях да намеря, а за дрехи не съм и мислила, щото не ми дреме Но те разбирам и аз в осми клас бях на тръни. Споко, никой няма да ти гледа ноктите, почти всички ще са изпаднали в тих ужас както ти! Успех

Нищо особено.. дънки, тениска и това е..

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Ставам в 7.30, мия си лицето, зъбите... Оправям си ноктите, че ги изгризах от нерви, обличам униформата, взимам цветята от цветарката и бавно славно се запътвам към даскалото. Голямата философия.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Цитирай Първоначално написано от BaiboCo
    бахти тоя 15ти сеп. стана като абитуренстки бал.. специални тоалети и прически АХХАХААХ
    Да бе И на мен ми е смешно как някои хора го взимат толкова сериозно. Това е просто един обикновен ден. Мен ако питате никъв празник не е, по-скоро е траур
    да бе гледам ги на 1вия учебен ден някакви рокли грим 3 тона токчета прически сияят...все едно е последния учебен ден а то кво..ко толкова се правят..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си