.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от SolusChristus
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    ^ и? хем можеш, хем е възможно ерго толерантност дори към сайънтолозите

Ако е възможно, доколкото зависи от мен. Възможно ли е да живееш в мир с Ислямисти?
    разбирам те, но въпросът ти е погрешен-правилно е: Може ли да се живее с толерантни хора? отговорът е ДА, независимо от вяра и раса. това което е проблем е или мироглед или култура.

В зависимост от мирогледа си можеш да си тълкуваш религията както искаш-пример: в корана пише, че може да си биеш жената... толерантните мюсюлмани го тълкуват като биене с перце в най-тежкия случай знам, че е тъпо, но показва, че ако искаш може да намериш някъде нещо, което го няма изначално
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от bulgarian1878
    С риск да изглежда просташки: АХАХАХАХАХ !

Чела си библията и ти кацнал гълъб.
    А пък аз знаеш ли какво ще ти кажа... ;D Преди три години четох книгата на Лий Чайлд - Труден за убиване, е после в една банка ми се стори, че чух същия разговор между разследващите горе-долу по средата на книгата.

Изводът знаеш ли какъв е: НЕ четете книги, щото явно ви влияят зле.

Има възможност в главата да приличаш на гълъб, а онзи млад, корав и неиздържал летящ пичага да ти е метнал око... =)
    Пишете интересни коментари.. Разсмяхте ме Само да те поправя.. Тя каза, че и е кацнал гълъб и СЛЕД това е чела Библията (малко преди да пусне темата може би.. ) И от тази неточност.. целият ти коментар става.. БЕЗСМИСЛЕН :]

По темата: Вярвам в паранормални неща, но ако това беше знак щеше да го знаеш, а не да питаш нас :]
    Да нахлуем дружно в сектор Г,
    за да няма повече свине
    Няма, няма вече ЦСКА,
    има само Левски София.. <3
    30.юни.1971 ;(;( ГУДНИ <3

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от SolusChristus
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    ^ и? хем можеш, хем е възможно ерго толерантност дори към сайънтолозите

Ако е възможно, доколкото зависи от мен. Възможно ли е да живееш в мир с Ислямисти?
    Зависи...
    Ако са супер религиозни-не.
    Но ако са разбрани и интелигентни хора-да.

Re: ВАЖНО!Какво означава това?

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Здравейте,искам да ви питам нещо,ще ви разкажа всичко.

Преди около 1 месец си бях на село,и както си вървях по двора,изведнъж ми кацна на главата гълъб,но за секунди отлетя,та одеве четох библията и точно на това побаднах че преди години на Иисус Христос му долетял гъбъл на главата и пише в библията че това означавало,че над Иисуса се е спуснал Светия дух.Точно това и аз искам да разбера,какво означава това с гълъба на главата.

Моля ви без убиди,и подигравки,ако не можете да ми помогнете,по-добре не ми отговаряйте
    А, ако в друга книга пише за гълъбите друго и на нея ли ще вярваш?
    На главата ти и мухи са кацали, нали? Всичко може да каца. А гълъбът си е птица. Потомък на динозаври.
    Виж малко наука и еволюция, стига си живяла в измислени светове:
    Good luck, Bad luck, Luck...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си