- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- отлепяща се маска
убедена съм, че не се води така, но да ви питам.. искам да си купя от тея маски, които не се измиват, ами се отлепват..може би ме разбрхте таа.. препоръчайте ми някоя![]()
Просто аз
Имаше една на Ейвън от серията Клиърскин. Водеше се маска с глина и като изсъхнеше, ставаше като латекс.Амааа сега ме мързи да й търся снимка. Намери си я.
![]()
Абе аз ли се бъркам или се нарича "пилинг маска"![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
И на PlanetSpa на Avon маската със Саке и ориз също се отлепва![]()
Много е гадно чувството - все едно си отлепваш кожата
![]()
Това за което говориш се нарича точно пилинг маска. Слагаш си я, изсъхва и я отлепваш. Лично аз в момента имам на Avon от серията планет спа с гръцки морета, много е хубава, мирише приятно, и чувстваш кожата си много свежа и почистена след нея. При мен чувството като я махам не е гадно, дори е много приятно, едвам издържам до момента на махането.
Иначе има много видове пилинг маски, попитай в някоя аптека или козметичен магазин и ще те ориентират.
а тея пилинг маски имат ли някаккъв ефект върху черните точки,че съйм неразположена и можете да си представите на какво ми прилича лицето сега![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
^Да и аз тва щях да питам. Имат ли ефект върху черните точки?![]()
^ Да,иматА за още по-голям ефект преди маската си направете една парна баня за да си разширите порите и маската да проникне по-дълбоко
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Аз имам на Avon от Planet Spa. Днес ще я използвам и да видим резултата.
tonie_ .. и аз съм така.![]()
днес си взех тази пилинг маска - http://www.rozata.com/images/roseimp...eelingmask.jpg
използвах я , и съм много доволна.
Значи все пак правилно съм си мислела, че това е пилинг маска?![]()