- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Мои рисунки
О,ще се поправяме ли ? Така преди ЗАЩОТО се пише запетая ,а в първото изречение не си я сложила.6-тиците не се пише така, защото числото е шесТ,няма две Т.Пише се по когото, не по който.Та да оставим това настрана --->никъде не съм казвала че са хубави,според мен са рисунки -като рисунки.Факт е, че пишеш неграмотно, дори начина, по който се изразяваш, доказва, че си тъпичка.Първоначално написано от Snickers
ти в ред ли си?!Едно е това,как човек пише-запетаи,подбор на думи и т.н и съвсем друго е,начинът му на мислене.Но като няма с какво друго да се заяждаш, си измисляш.Да и защото не понасям критиките въпреки за 10000 път казвам- всеки си има вкус, на някой им харесва ,а на тези които не им харесва им уважавам мнението.Така смятам да увелича валко размера,че явно всеки път трябва да го повтарям.
Всеки си има вкус, на някой им харесва ,а на тези които не им харесва им уважавам мнението приемам критики, по въпрос на рисунките ми,но това да ми казвате,че съм тъпа,защото не ви харесват рисунките ми...Тези жалки подобия на аниме рисунки
![]()
както видя:
ancheto35
МнениеПуснато на: Чет Сеп 24, 2009 7:10 pm Заглавие:
za6to ne, nqkoi i tolkova nemogat 4estno kazano,haresvat mi... Smile
Мисля,че тази тема беше , за коментари по въпроса на рисунките,не по умствени способности! То т'ва е талант, който при теб липсва. Така ли? Да и аз смятам,че не съм добра в това,но явно ти само знаеш да говориш,а?Знаеш ли думата ДЕЙСТВИЕ?? Само -- мн са грозни тъпа си (все едно казваш аз съм върха,а според мен не е така) Нали знаеш, че 6-тиците по БЕЛ не са гаранция, че си умна. Аз си знам колко съм умна , а ти?Защото все аз излизам тъпата!Ами ти много ли си умна,ако искаш да си проверим IQ-то и тогава,защото аз си знам способностите,дори да не ти се вярва.Ако толкова ти е харесала тази думичка-тъпа и аз мога много да ти го повтарям!Като толкова те нервя,защо всеки час ми пишеш?Знаеш,че всеки път,когато влезеш в този сайт,гледаш дали съм написала нещо,нали?Явно ти харесва? Хах...
Жалка си.Уж толкова съм тъпа,неграмотна,а ти си същата миличка!
Айде със здраве! Щом толкова съм ти интересна да ми пишеш- не съм те задължавала- давай, ма аз мога и да не ти пиша,защото си ми скучнаи ще си изяждаш вътрешностите от яд , защото не се заяждаш с някого
![]()
![]()
![]()
И не избързвай с отговора , когото толкова чакаш да напишеш , защото знам какъв ще е - пропусна 1 запетая,тъпа си,не приемаш критики.Май като малка си повтаряла - като порасна искам да стана папагалче![]()
![]()
![]()
...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.