Цитирай Първоначално написано от ifilin4ica
Цитирай Първоначално написано от freakrocker
Цитирай Първоначално написано от CraZyTyY
Мнооого си тъпа честно..
Ти не псуваш ли? Не не ти си примерен човек МА никооога не си Като СИ в художествената гимназия защо написа тази пламенна реч без дори да си видяла рисунките-- по коментарите,а ?"Така, че си задръж гадното и неграмотно написано мнение за себе си, защото не ме интересува " Мнението си е мое всеки си има такова ако нз няма да го държа в "мене си" защото както ти си отстояваш мнението и аз така правя това по какъв начин го правя от мен си зависи.Като не те интересува - никой не те кара да седиш в тази тема и да пишеш неща по мой адрес кат не ти харесва ---> даваш back и отиваш в др тема
Първо, не ми говори на 'ма'
Второ, ако си ми чела внимателно мнението ти казах, че НЕ уча в худ.гимназия.
Сега ти видях рисунката и...не знам какво си се опитала да нарисуваш. Честно да си кажа, абе не ми харесва. Сори...
Не искам да споря с теб, виждам, че имаш желание да рисуваш, така че развивай таланта си. Почни да четеш малко литература(имам предвид такава за изобразително изкуство). Научи се на различни щрихи, на светлосянка и т.н. С времето няма да усетиш как ще напреднеш и когато постнеш рисунка във форума ще получаваш само положителни отзиви Винаги можеш да питаш някой по-напреднал от теб, някой учител или на уроци да идеш, стига да имаш желание де
Благодаря за мнението Respect Знам , че имам още много да уча за това,но не ме интересува какви са отзивите - всъщност е по-добре някой да ти каже къде грешиш,защото човек се учи от грешките си И междудругото Ма - аз го казвам като АМА ма (ама) просто ми е по-кратко,а то и мързела...