- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Мои рисунки
Кирилица!Първоначално написано от ancheto35
А ти 'щото ги видя, 'сичките.![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
а бе какъв ти е проблема? Толкова ли не можеш да понесеш,че на някой им харесва?Първоначално написано от Snickers
...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.
Само не изопачавай думите!
Някой да ти е казал, че си тъпа защото си изразяваш мнението, а?
Нали знаеш, че 6-тиците по БЕЛ не са гаранция, че си умна. Поставяла запетайки, хах.Факт е, че пишеш неграмотно, дори начина, по който се изразяваш, доказва, че си тъпичка.
Аз никъде не съм казала, че съм перфектна.
Напротив каза, че рисунките ти са хубави, ако не го мислеше нямаше да ги поснеш, миличка. И какво като казвам, че рисувам по-добре от теб? Проблем? Дори не съм казала, че трябва да си професионалист, сеш' се? То т'ва е талант, който при теб липсва.
То 'щото не те интересуват критиките, за т'ва постъпи по най-жалкия начин, като изтри жалките подобия на 'аниме рисунки' и написа "FUCK OFF".![]()
Прочети си менията в тази тема и ще разбереш как си противоречиш, но първо може да провериш значението на думата "противоречие", защото предполагам, не го знаеш.
Мхм. Не мога да го понеса, даже цяла нощ няма да спя, защото някой харесва 'рисунките' ти.Първоначално написано от freakrocker
а бе какъв ти е проблема?
Къде са ти запетайките? А случайно да знаеш, че изречението започва с главна буква?
И все пак "Казано честно, всичко ми е наред, тъй че спокойно си гледам напред!" >> Нямам проблеми!![]()
О,ще се поправяме ли ? Така преди ЗАЩОТО се пише запетая ,а в първото изречение не си я сложила.6-тиците не се пише така, защото числото е шесТ,няма две Т.Пише се по когото, не по който.Та да оставим това настрана --->никъде не съм казвала че са хубави,според мен са рисунки -като рисунки.Факт е, че пишеш неграмотно, дори начина, по който се изразяваш, доказва, че си тъпичка.Първоначално написано от Snickers
ти в ред ли си?!Едно е това,как човек пише-запетаи,подбор на думи и т.н и съвсем друго е,начинът му на мислене.Но като няма с какво друго да се заяждаш, си измисляш.Да и защото не понасям критиките въпреки за 10000 път казвам- всеки си има вкус, на някой им харесва ,а на тези които не им харесва им уважавам мнението.Така смятам да увелича валко размера,че явно всеки път трябва да го повтарям.
Всеки си има вкус, на някой им харесва ,а на тези които не им харесва им уважавам мнението приемам критики, по въпрос на рисунките ми,но това да ми казвате,че съм тъпа,защото не ви харесват рисунките ми...Тези жалки подобия на аниме рисунки
![]()
както видя:
ancheto35
МнениеПуснато на: Чет Сеп 24, 2009 7:10 pm Заглавие:
za6to ne, nqkoi i tolkova nemogat 4estno kazano,haresvat mi... Smile
Мисля,че тази тема беше , за коментари по въпроса на рисунките,не по умствени способности! То т'ва е талант, който при теб липсва. Така ли? Да и аз смятам,че не съм добра в това,но явно ти само знаеш да говориш,а?Знаеш ли думата ДЕЙСТВИЕ?? Само -- мн са грозни тъпа си (все едно казваш аз съм върха,а според мен не е така) Нали знаеш, че 6-тиците по БЕЛ не са гаранция, че си умна. Аз си знам колко съм умна , а ти?Защото все аз излизам тъпата!Ами ти много ли си умна,ако искаш да си проверим IQ-то и тогава,защото аз си знам способностите,дори да не ти се вярва.Ако толкова ти е харесала тази думичка-тъпа и аз мога много да ти го повтарям!Като толкова те нервя,защо всеки час ми пишеш?Знаеш,че всеки път,когато влезеш в този сайт,гледаш дали съм написала нещо,нали?Явно ти харесва? Хах...
Жалка си.Уж толкова съм тъпа,неграмотна,а ти си същата миличка!
Айде със здраве! Щом толкова съм ти интересна да ми пишеш- не съм те задължавала- давай, ма аз мога и да не ти пиша,защото си ми скучнаи ще си изяждаш вътрешностите от яд , защото не се заяждаш с някого
![]()
![]()
![]()
И не избързвай с отговора , когото толкова чакаш да напишеш , защото знам какъв ще е - пропусна 1 запетая,тъпа си,не приемаш критики.Май като малка си повтаряла - като порасна искам да стана папагалче![]()
![]()
![]()
...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.
абе сникърс, яко ми лазиш по нервите ..
знаеш ли на тях колко им пука къде са им правописните грешки ..
ти 7 клас почна да се обясняваш
т'ва тука не е състезание кой ще пише по - грамотно, ами е форум, където 'секи си пише където си иска
т'ва тебе въобще к'во те бърка
ти като си научила проста граматика и пунктуация, дето се учи в 5ти клас
к'во само прайш забележки
и мен не ме кефи как рисува, рисунките за мен не са нищо особено (както казах по - напред) ама не съм тръгнала да казвам кой е тъп и кой не
още повече, че и ти си пикла, не си кой знае колко голяма и ти допускаш грешки
сериозно тука в случая ти почваш да се комплексираш и аз не знам от к'во ..
ама постоянно да натякваш за едните тъпи правописни грешки ..
мии т'ва е супер кухо от твоя страна .. заклеЩвам се
са и на мен ли ше ми напрайш забележка как пиша ?!
айде млъкни вече и остави човека да си живее
П.П. и тъпата си ти, че му/й каза, че е тъп/а, а той/тя е тъп/а, че ти отговори въобще о.О
Напротив, каза, че рисунките ти са хубави, ако не го мислеше нямаше да ги посТнеш, миличка.
айде сега и ти, 'ГРАМОТНАТА', спри!
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
^Прочете ли цялата тема, въобще?![]()
Мхм. Нямаше начин да не намесите форумния лаф.
Комплексарка съм, сад.![]()
Дреме ми, че ти лазя по нервите. Нях.
Много се извинявам, че го пиша във форума, но ти си едно наистина КОМПЛЕКСИРАНО ДЕТЕ !
и аз спирам до тук
*детски истории* ^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
По никакъв начин, не го приемам като обида, просто защото не съм.Първоначално написано от smiirnoff
![]()
Първо, не ми говори на 'ма'Първоначално написано от freakrocker
![]()
Второ, ако си ми чела внимателно мнението ти казах, че НЕ уча в худ.гимназия.
Сега ти видях рисунката и...не знам какво си се опитала да нарисуваш. Честно да си кажа, абе не ми харесва. Сори...
Не искам да споря с теб, виждам, че имаш желание да рисуваш, така че развивай таланта си. Почни да четеш малко литература(имам предвид такава за изобразително изкуство). Научи се на различни щрихи, на светлосянка и т.н. С времето няма да усетиш как ще напреднеш и когато постнеш рисунка във форума ще получаваш само положителни отзивиВинаги можеш да питаш някой по-напреднал от теб, някой учител или на уроци да идеш, стига да имаш желание де
![]()
Благодаря за мнението RespectПървоначално написано от ifilin4ica
Знам , че имам още много да уча за това,но не ме интересува какви са отзивите - всъщност е по-добре някой да ти каже къде грешиш,защото човек се учи от грешките си
И междудругото Ма - аз го казвам като АМА ма (ама) просто ми е по-кратко,а то и мързела...
![]()
Не само да ти каже, но и да ти покаже къде грешиш. Бтв...какво искаш точно да рисуваш? Графика, аниме/манга ?
Еми...аз рисувах нещо като аниме рисунки ,защото се бях зарибила по анимета,иначе рисуването не ме влече.Предпочитам графити![]()
Виж, графитите са яки стига да не са само някакви надписи. А пък и за да рисуваш графити се иска изобщо да можеш да рисувашПървоначално написано от freakrocker
![]()
Ми успех с начинанието ама все пак поинтересувай се малко, прочети малко литература и т.н. В библиотеката няма книги как да рисуваш манга и аниме ама в нета има много уроци пък и във форума има хора, които се занимават с това. Можеш да ги питаш![]()
БлагодаряПървоначално написано от ifilin4ica
![]()
Доколкото разбрах си си редактирала първия пост, така че вече няма смисъл от темата.
Ако решиш да пуснеш пак рисунки, създай нова тема.