- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какви магнити имате на хладилника?
Има 5-6 от градчета и 2 от Гърция
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
простотии...
едно слънце, аз го бях купувала![]()
такова... от охрид, от не знам си къде, от не знам си къде... абе 'се боклуци
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Имаме магнити от всяка страна която е ходило семейството,а и некви мой смиле магнитчета.![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Нищо няма за сега. И така е по-добре. Като бях малка целия го бях олепила с картинки от дъвки, ама като пораснах малко сама поисках да ги изчистим. Голяма цигания.![]()
3 сърчица от бонбони Нестле, едно дръвче и едно с пейзаж от Банско![]()
две фигурки на плодчета и една картинка на Пикасо в мини вариант![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
плодове, зеленчуци, зодии и некви на забележителнасти от места на които сме били на почивка
Нещата, които притежаваш...... в крайна сметка притежават теб!
нашия хладилник по вратите има нещо странно, за да е в тон с шкафовете в кухнята, и за тва магнитчетата не се ловят![]()
Никакви.
просто черни магнити ако има някаква бележка да сложа.
та с тези магнити съм сложила там едно листче с един ресторант за доставка по домовете.
на Мюзик Айдъл
не съм си купувала ...
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
едното е четирилистна детелинка с две калинки на него, другото магнитче е някаква червена звезда с Антонио Бандерас, и другите три са на нескафе 3 в 1
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Нямаме магнити![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
На Басет![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Разни сувенирни от различни места, плодчета, зеленчуци, на "Ну, погоди" и "Колите", един тиган с бекон и яйца вътре (тоя ми е любимият), сладоледче и два плюшени, а и един магнит като бяла дъска за писане с един тигър. Доста са![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Ми малко са..
Всички са купувани на място..
Los Angeles,Sidney,Perth,Kobe,Brussels,New York,Seatlle,London,Hollywood,Dubai,Long Beach,San Francisco,на Бългаиря няколко и отделно-на цели дъжави дето пише по тях..Australi,Belguim,UK,USA..
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Ето това са:
http://i35.tinypic.com/xeeopi.jpg
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Ами иам едно морско конче, едно раче, една дървена рибка, едно пече, едно мишле, еднин магнит на Лондон, една картинка на Пикасо, един на човек с куче и пише " колкото повече опознавам хората, толкова повече обиквам кучето си" и др., но не си ги спомням.
И аз го имам тваПървоначално написано от casey
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
на българия , гърция и прага и една луничка