- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Познайте групата/певицата/певеца
подскажи
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Я да пробвам![]()
The Anxieties?
Audio ergo sum
Rezillos ?
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Sado Nation ??
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Оу йеа...
Емиии мисля... е.. Мойта ще е лесна![]()
Британска пънк група от 80-те години, които биват считани за едни от основоположниците на течението хардкор-пънк, което с годините бива изменено по звук и съдържание, както и по наименование ( остава само хардкор ). Групата е известна с острите си текстове и хаотичен шум и принадлежи към специфично под-движение в пънка. Още един жокер - групата е от Бристъл.
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Battlescarred, поста ми не беше критика.
Относно Пинк ще го приема лично към мен, предполагам имаш предвид Селин Дион и Силвия Кацарова ;р
Аз разбирам играта по различен начин и гледам да не затруднявам никого. Ти я разбираш по свой начин и става разнообразна.
Chaos UK?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Бря, колко съм досетлива...Първоначално написано от Battlescarred
Нe вървя по темата, просто ми стана интересно като видях ком. на Battlescarre, и за това исках да го попитам нещичко. Не се заяждам, чета ти постовете в темите и ти се кефя, просто питам...Сори, че отбивам темата/играта.
Не съм съгласен, братле. Защото ей сега ще ти зададам един въпрос свързан с една група, и няма да отговориш 100% . Държавата е Германия, групата има три албума, състава е от трима човека.. езикът е английски... и хайде в гугъл, инак няма шанс.. нормалко и ти да ми зададеш някъв въпрос с някоя пънк група може и с метъл, няма да ти отговоря ест. или не съм чувал въоб. въпросната група или просто не се сещам на мига. Всеки казва, че има висока култура... но като го срещнеш на улицата и го питаш "Дет унгарци, първият албум е от еди коя си година и т.н" няма да ти отговори... Човек да помни всичко... няма такъв :] Продължете си играта, просто искам да проведа разговор с Battlescarred. Братле, може и да ми върнеш на ЛС, както прецениш. :] Мисля че съм прав.. но и да не съм, няма проблем да ме смъмриш :]Първоначално написано от Battlescarred
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
аз веднъж отговорих на загадка и ме питаха, дали чичко Гугъл ми е помогнал - останах с впечатлението, че отговаряш ако знаеш и имаш идея, без да ровиш
естествено, че няма кой да те спре
Уви ЛейдиДи и лааааааааааааааааа'р грешат. Продължавайте с опитите, мога да ви дам и още един жокер ( при всеки грешен опит ще ви давам по един жокер ) - групата участва във фамозния филм за пънк-ой! сцената в Британия - UK/DK ( очевидно обаче не е Chaos UK ) и са близки приятели с Amebix.
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Вие изредихте цялото Бристълско крюУви и Vice Squad не е заложена в загадката ми.
Какво излиза ?
Търсиме британска хардкор-пънк група, един от основоположниците на този стил, създадена е през 1980г. и свири в периода на 80-те години, член е на специфична вълна в пънк музиката, която е известна при по екстремните фенове. От Бристъл са, приятели са с Амебикс и участват в UK/DK. Не са Chaos UK и Vice Squad.
Още една подсказка - името им е много, много лесно разпознаваемо, първо поради самите тях и известността им и второ поради подобия в имената на някои банди от този период. Искам да кажа, че част от името на групата съвпада с част от имената на много пънк групи от същата вълна.
И сега ако не се сетите....
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Disorder?
Чакай да видим. Току виж SouthStandServiceLad пак ни изненада...Първоначално написано от Battlescarred
Да... името на изсъхнало поточе край Мозамбик.
Disorder !
LadyDi, correct![]()
![]()
В. ти се ебавай бате ама ти си същия като мен, така че тиховина, пък и Дизордър не беше кой знае каква загадка
Лейди Ди питай нещо :–)
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Някой да пусне вместо мен, ако не е проблем.
Циин!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Пурген![]()
We won't take any shit and we're not about to leave
Just cause you don't like who and what we want to be
Who are you to say what's wrong what's right
If it's what it takes, we're ready to fight!