- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Познайте групата/певицата/певеца
WTF !!!Оле, не! Една група ще се сетя и ще се окаже тя
Признавам си, на късмет казах H2O...
Ами....една супер лесна загадка:
Хард рок група, създадена от 3-ма екс-членове на Guns N' Roses
да![]()
окей, хайде да ви видим сега
Американска група, съставена само от чернокожи.Стилът е разнообразен,но основно е пънк.Формирани 77та година.
Айде, за да уважа загадката ти, ще кажа, че това са BoomkatПървоначално написано от GracelessIsDumb
![]()
Audio ergo sum
Bad Brains
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Такам... хейткор банда от Ню Йорк, създадени са пред 1984. След две години барабаниста отива да пее в Token Entry.
Името на бандата е съкращение.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Gorilla Biscuits?Първоначално написано от Disrespect
![]()
????
нищо, ама нищо общо
мале..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ernie Parada ли е въпросния барабанист? Ако е той, не съм в състояние да позная коя от стотиците групи е тази.![]()
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
Black Train JackПървоначално написано от courtney
![]()
nope.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Stands For Anything![]()
ти си
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Realm Of Chaos
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Paragraf 119
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Окей.
Американска рок банда, създадена през 60-те години, но взимат името, с което стават известни едва през 1972 (тука ползвах малко уикипедия за справка)
В основата й са двама братя близнаци.
Пробиват в края на 70-те и са особено популярни в началото на 80-те, но се разделят някъде около средата на десетилетието.
През 1995 се събират и тръгват на турне, но единият близнак не участва поради проблеми с алкохола, които по-късно водят до смъртта му.
Имат общо 15 студийни албума.
Ако не се лъжа Styx беше създадена от двама братя и сега като се поразрових в уикипедия видях, че е така. Първоначално са се казвали The Tradewinds, но след като сменят звукозаписната компания, променят името си.![]()
Да, те саДори не можах да кажа на какво са кръстени
Ти си!
Винаги можеш да кажеш, а ще е интересно и да разберемДори не можах да кажа на какво са кръстени![]()
А ето и загадка: Американски рок певец, първоначално участвал в рок група като вокал и в последствие, през 1975 година, започва солова кариера. За артистичен псевдоним използва името на групата.
И малко интересни факти(нямам си работа сега пък и и дано се намери някой, който да ги прочете)
1. Освен музикант той е филмов актьор, голф играч, ресторантьор, а от 2004 има и свое собствено радио предаване.
2. Роден е в Детройт, Мичигън
3. Заедно с групата си, създават нов поджанр - шок рок
4. * и Винсент Прайс участвали в "Кошмарът"- първият видео рок албум (това се счита за повратен момент в историята на рок музиката)
5. Заради проблеми с алкохола * е хоспитализиран в клиника в Ню Йорк. Говори се, че пиел по две каси бира и шише уиски на ден в най-критичния си период
6. През 1986 официално се завръща на сцената
7. Юли 2008 * издава 25-тия си студиен албум
/offtopic: Styx идва от гръцката дума "stugnos", която означава "злобен, мрачен".
Иначе "Стикс" в древногръцката митология е името на реката, през която минават душите на мъртвите, за да отидат в подземното царство; реката, в която е потопен Ахил, за да стане недосегаем. Но предполагам всички знаят това.
Името изниква случайно сред членовете на бандата и е единственото, за което се съгласяват единодушно...
Иначе, infilin4ica, сетих се кой музикант търсиш, обаче не ми се иска да казвам, че само двете ще си играем.![]()
Както искаш![]()
Това е лесно,Алис КупърПървоначално написано от ifilin4ica
![]()
Аз ще пропусна реда си на някой друг![]()
Да, разбира се![]()
Ама нека някой пусне загадка, защото kir40 се отказа