- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Познайте групата/певицата/певеца
-роден на 20 февруари 1967 г. в град Абърдийн на 100 мили от Сиатъл. Майка му Уенди е сервитьорка, а баща му Доналд е автомобилен техник
- Той е слабо, често боледуващо от бронхит дете. Майка му му подарява барабани с Мики Маус
- Когато е на 9 г., родителите му се развеждат.
- Баща му го кара да се присъедини към отбора по борба. По време на състезание, за да му върне, той нарочно се оставя да го победят и после широко се усмихва на баща си.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
няма кой другПървоначално написано от drumhead1
дай загадка : )
-роден на 20 юни 1981 г. в , Холандия (Алмере)
-популярен габбер музикант и диджей
-при изявите му,екипът му често носи на сцената хокейни маски като от поредицата от филми на ужасите „Петък 13ти“.
-официалната му страница си има Кът на психопата, където се помества поезия на негови фенове със страшен характер.
Angerfist
- американска банда от 1988г., създадена в Сакраменто, Калифорния
- първият им официален албум излиза през 1995г.
- известни с „агресивно-интелигентни“-те си текстове
xD Deftones..
бтв, от теб се зарибих по тях!
очертават се като една от най-значимите групи в последните десет години и една от най-успешните. Замислена като пост-Нирвана банда, групата добива собствен облик и сега е доста по-трудно да се направи прилика с гръндж-идолите от началото на 90те.
защо избяга?..❞
мне.
защо избяга?..❞
Nickelback ?
Slipknot ?
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
леле, хайде чакаме отговор, че взе да ми става интересно коя е групата![]()
3 days grace?..
И аз си мисля най-вече за тях, понеже Дейв е бил барабанист в Нирвана... Щом вече е трудно да се направи прилика, значи са зарязали грънджаПървоначално написано от courtney
Те ли са?
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
Първоначално написано от krisscha
Ами да, и на мен ми се стори логично, а и като ги чуеш, съвсем не звучат вече като Нирвана, което си го пишеше и в условието. BrainlessROCKBABY, появи се отнякъде да кажеш имаше ли верен отговор, че започнахме много да се чудим.![]()
BrainlessROCKBABY хвърли всички в музиката и зачезна![]()
Dj Сърбин , но твори в българия стил прогресив скоро направи ремикс на песента на Миро Губя контрол![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
чакай бе човекПървоначално написано от HouseMusicBoy
още чакаме отговор на предичната загадка
![]()
aa извинявам се![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Dj Lion ?Първоначално написано от HouseMusicBoy
П.С. не пречи после, който е познал предната загадка да пусне нещо
брейнлесрокбейби може да е забравила![]()
дам Lion е![]()