- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- коретор с изтекъл срок на годност ?
днес си купих коректор, който прикрива несъвършенствата
обаче сега като се прибрах и се загледах, забелязах, че пише, че е годен до 2009, не пише месец само 2009
някой знае ли какви са признаците, които показват, че коректора е развален ? ако наистина е де..
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
Отиди обратно в магазина и го върниПфф да продават развалена стока... а ти друг път винаги гледай срока на годност.
+1..Съгласна съм...Винаги гледай срока на годностПървоначално написано от Sarafina
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Не го ползвай. или го върни или купи друг
Върни го в магазина. И за напред гледай срока на годност. :P
В никакъв случай не го използвай.И го върни в магазина![]()
You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.
да ама там където аз ходя на у-ще има 3-4 парфюмерии плюс едно в което всичко е развалено...е,почти деПървоначално написано от Sarafina
и ...така е за да ги купуват по-евтино,не за дуго
So get down move your body,
Move your body all night long
Body, body all night long
Move your body all night long
Ooh, ooh …
Мале,само недей да го използваш тоз коректор че лицето ти на нищо ще заприлича..
честно да ти кажа мене много не ми пука,аз бих се намазала,2009 още не е свършила хаха
яла съм шоколади с изтекъл срок на годност преди месец и още съм жива
тъпи продавачки .. само да си късам нервите с тях
само днес се намназах и утре ще се намажа.. иии ще си купа нов и изрично ще гледамсрока му да е доо 2012, защото по-нататък може и да не ми трябва![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
признаците по които можеш да разбереш,че коректора е развален са примерно мирише много странно,силно,абе веднага ще усетиш че не ти мирише на хубаво,може и да не е еднороден,може и цветовете му да има леки разминавания по дължината...
иначе иди го върни в магазина![]()
Първоначално написано от cactus
![]()
![]()
![]()
брао на теб бе момиче
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от lipstik
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Съгласна съм, гледай срока на годност!! И така става с ефтините коректори - изтекъл срок на годност, не прикрива нищо! Аз използвам коректора от Avon на марка Clearskin и бих казала, че прикрива много добре несъвършенствата! Отиди и върни коректора, преди да е станало късно!
хвърляй го или отиди до магазина да им направиш скандал :Pи си земи нов, но аз на твое място вече няма да стъпя в тоя магазин
пп: и следващите пъти гледай срока
еми не беше различен на вкус,а и си бях взела 2 или 3 и много ми се ядеше..........Първоначално написано от nimfa716
![]()