.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Възможно ли е ....

Знам, че е поредната такава тема, но все пак имам нужда и да чуя някое мнение, освен да чета другите теми .. моля Ви ... Ето и моята история ..преди няколко часа ... с приятеля ми го направихме .... но нещо този път не бях сигурна в презерватива ... уж не беше някой който да не сме ползвали ... или да не сме го поставили правялно , но той се скъса... както споменах си имах някакво предчуствие и няколко пъти му казах да погледне дали всичко е наред ... но въпреки това му казах да не свършва в мен... точно преди да свърши излезна .. но презервативът.... :Х... за жалост се беше скъсал, имаше сперма и по мен (май и в мен ) .. и сега се чудим какво да правим .... дали след като се измих и и малкото количество уж "излезна" от мен ... може нещо да е станало ...

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Може, консултирай се или с лекар или след 14 дена си вземи тест за бременност.

Град
    On the Court...
    може и противозачатъчни

Мега фен Аватара на t0d1t0
    1во: може да пиете Ескапел
    2ро: Може и да не забременеете.
    3то: изтичането е нормално
    и как ги късате тези презервативи бе...
    Станислава

да, обмисляме варянта за хапче, но май и мама трябва да е с мен .. а тя е на работа ..... + това в края на месеца трябва да ми правят едни хормонални изследвания и стана сложно :Х

Повече от фен
    Ескапел се пие до 72 часа. Отиди утре сутринта при лекар и той ще ти каже дали да пиеш или не, още повече щом ще ти се правят изследвания. Ние не можем да ти помогнем.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

е айде кажи ми де 1-во нито аз нито той не обичаме грубия секс 2-ро на 1 поглед всичко си беше наред

прави сте ... във форума .. и да пиша и да непиша .. по-различно няма да стане .... притеснено ми е това дали трябва майка ми да е с мен утре или ще мога и сама ....

Повече от фен
    По време на прегледа не е нужно майка ти да е с теб, в аптеката мисля също.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    а за да ми изпишат Escapelle ? иначе благодаря

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DsDs
    Ами аз доколкото знам само за аборт трябва някой от родителите ти да е там. Ескапел не съм пила, но противозачатъчните ми ги изписаха и дадоха после в аптеката без проблем.

еми ще идем и ще видим - Благодаря

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Той се взима без рецепта.

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    сигурна ли си ?? защото януари месец една приятелка тича, и тя милата, нагоре надолу да търси рецепта заради тези промени ?

Град
    България
    Ами според мен щом ти е изтекло сперма от п*с*то има голяма вероятност да забременееш ескапел е без рецепта сами трябва да прецените дали може да си бременна моя съвет колкото и да е неприятно ескапел щом мислиш, че е имало и в вътре в теб... най-доброто което можете да направите е да идете на лекар да кажеш да родителите си и в последствие сигурно да пиеш хапче... ваша е отговорността ние не знаем какви ги вършите

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    сигурна ли си ?? защото януари месец една приятелка тича, и тя милата, нагоре надолу да търси рецепта заради тези промени ?
    Сигурна съм.

родителите ми знаят, още същия ден разбраха .. лекарката ми подходи малко безотговорно, но както и да е иначе вчера го пих хапчето, да се молим че ще подейства, защото пише, че е май ефективно в първите 12 часа....

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    По дяволите как може да правите секс и да не сте наясно какво точно става с вашето тяло?!?!
    1. Презервативът се е скъсал най-вероятно, защото не сте изкарали въздуха от резервоалчето.
    2. Това, че не е свършил в теб не значи, че не можеш да забременееш. По време на половия акт се отделя една течност, в чийто състав също се съдържат сперматозоиди, които могат да достигнат до матката.
    3. По дяволите, това че си се измила добре от спермата как може да помогне? Не не не...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си