- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помогнете, не мога да спра да мисля за него :(
един въпрос:
може ли твоя снимка
или
колко килограма си D:
GTA Stunting
Хмм прав си, воля се иска!! Особено защото колкото и да се оплаквам, все изпитвам някакво удоволствие от това да се навивам сама колко много го обичам...Първоначално написано от TheBlueAvalanche
Това че не излизам много не означава че нямамам опит в любовта- до преди 1 месец имах приятел с който бяхме заедно 2 години...Със него всичко започна по същия начин, със една безумна пристрастеност и след няколко месеца си омръзнахме обаче си останахме приятели и така и не съсахме до сега ...И може би заради това толкова много исках да съм влюбена за да се разсеям от мъката от скъсването![]()
Не знам, вече съм извън възсрастовата група на тоя сайт, на 20 години съм обаче като гледам дори и някой от вас по малките могат да ми дават съвети
![]()
![]()
Обаче това също означава че не съм малка и не е така че да не съм изпитала истинска любов в живота, напротив имам доста опит и като бях по малка обичах да излизам с приятели доста.. .Истината е там толкова се увлякох към този че сега ми е по гадно дори и от когато се разделих с приятеля си от 2 години!!!
Физиката е за физиците, математиката е за математиците, любовта е за учениците![]()
You're falling.
You're screaming.
You're stuck in the same old nightmare.
He's lying.
You're crying.
There's nothing left to salvage.
LoVe Is PaIn...BuT wOrLd without LovE...