.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    един въпрос:
    може ли твоя снимка

или

колко килограма си D:
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от TheBlueAvalanche
    Осъзнаването на проблема би трябвало да го реши, принципно. Не мисли за него просто! Минавал съм през този период, при това съвсем не с момиче, което не съм виждал, и да ти кажа, не е хич трудно. Просто повярвай! Единственото, от което имаш нужда, е воля, за да продължиш напред!
    Хмм прав си, воля се иска!! Особено защото колкото и да се оплаквам, все изпитвам някакво удоволствие от това да се навивам сама колко много го обичам...
    Това че не излизам много не означава че нямамам опит в любовта- до преди 1 месец имах приятел с който бяхме заедно 2 години...Със него всичко започна по същия начин, със една безумна пристрастеност и след няколко месеца си омръзнахме обаче си останахме приятели и така и не съсахме до сега ...И може би заради това толкова много исках да съм влюбена за да се разсеям от мъката от скъсването
    Не знам, вече съм извън възсрастовата група на тоя сайт, на 20 години съм обаче като гледам дори и някой от вас по малките могат да ми дават съвети

Обаче това също означава че не съм малка и не е така че да не съм изпитала истинска любов в живота, напротив имам доста опит и като бях по малка обичах да излизам с приятели доста.. .Истината е там толкова се увлякох към този че сега ми е по гадно дори и от когато се разделих с приятеля си от 2 години!!!

Град
    .........
    Физиката е за физиците, математиката е за математиците, любовта е за учениците
    You're falling.
    You're screaming.
    You're stuck in the same old nightmare.
    He's lying.
    You're crying.
    There's nothing left to salvage.

LoVe Is PaIn...BuT wOrLd without LovE...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си