- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момчетата: Толерирате ли бисексуални момичета?
Е момчета,как ще реагирате ако разберете,че новата ви приятелка е бисексуална? бихте ли се навили да правите с нея и друго момиче 3ка? Ще ревнувате ли ако гледате как тя се натиска с друга пред вас? или..ще ви възбуди?
Много добър въпрос между другото и и мен ме интересува отговора..
Първоначално написано от angellove
НЕ !!!!!![]()
Може би ако приятелката и е яка ще направим една 3ка и толкоз![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Ако разбера , че е бисексуална няма да се занимавам изобщо с нея.
Toлерирам всичко!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Първоначално написано от gigaherz
Тази тема е вдъхновена от първият епизод на "реалитито" Цената на истината , прав ли съм?![]()
![]()
![]()
Ми ще реагирам много добре даже доволно , за 3 ка (ще ми се сбъдне мечтата) и няма да ревнувам а напротив ще се възбудя и .......Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
има много гледни точни примерно ако съм си хванал така наречената нова приятелка за да се задоволявам сексувално .... неме бърка че и ако 3ка намажа охооо музика.. ама ако го харесвам това момиче и обичам супер много просто няма да станае мойто си е мойто![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
Адски елементарно мислене е тва,че ако момче разбере,че гаджето му е бисексуална няма да се занимава с нея повече..Не забравяйте,че вие ще разберете истинската сексуалност на едно момиче дотолкова,доколкото тя ви позволи - тоест само ако ви каже сама.Пък и явно просто не можете да разберете преимуществото на това да си с такова момиче - по зле за вас.![]()
Еми няма проблеми, ще намазвам допълнително някоя друга приятелка . XD![]()
Бисексуални момичета толерирам. Обаче бисексуални гаджета... зависи...
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
дано намеря някоя би сексуална нимфоманка :}
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
То и преятеля ми не иска ме дели с никой и никоя не знам защо ...?!!?!?!?!??!?!Странно, че се заглеждам повече по момичета от колкото по момчета...тъ ениъей де..
В смисъл винаги съм искала тройка - гаджето аз и някое готино момиче, което харесвам (ама не моя приятелка дееее!!!)Но гаджето казва - не не не не!А бе как не - тва си е направоооо!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"ше ми паднеш ли, няма да ти кажа спри..."
Оо тва ако ми се случи вече мога да умра спокойно.Няма момче което да не се навие на 3ка с гаджето и някоя нейна приятелка (стига приятелката да става де...).
Обичам шопската салааата...
Aмин браткоПървоначално написано от gigaherz
![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
В предишната ми работа имаше една двойка момичета, но не знам дали просто при тях беше така или по принцип лезбийките са така. Мляскаха се навсякъде, натискаха се на бара, правеха секс в кенефа. Според мен си беше чиста позьорщина да показват връзката си навсякъде.
За бисексуалните не знам, аз лично съм имала някои фантазии с момиче (не конкретно определено ), но лезбийките просто не изглеждат секси![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Не,вдъхновение е от това,че аз съм бисексуалнаПървоначално написано от InternetTroll
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Riva
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Първоначално написано от Josefinne
говори си
axaxaax xaевалата хД
А защо се приема, че ако дадено момиче е бисексуално, то непременно ще се натиска с други момичета, докато има връзка с момче? Вие като сте хетеросексуални натискате ли се с други момчета, различни от приятелите ви? Аз не.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...