- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вашите впечатления от новия клас и училище!
Много си харесвам класа,който хич не е нов ама карайКласната е нова и изглежда пекана .. абе ще я видим .. :P Даскалото си е супер,а пък зайците са много големи сладури :P
П.С. Искам пак да съм заек (9 клас съм)! Зайчета,това е най-хубавата година макар и с много учене,пожелавам ви емоции на мах!![]()
прии мене сичко беше супер ..и даскалото,и класа и класната са мн яки !! кефи ме ;д
не мога да ги разбера ама тоя дет го познаам е забавен.![]()
![]()
![]()
![]()
и аз миналата година в началото мислех,че всички са супер зле..ама като ги опознах разбрах,че не е така.Затова не правете преценка на хората преди да ги познавате добре)
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ами така като гледам , изглежда ще съм оутсайдер.
Изобщо не са в мой стил , чувствам се като при извънземни.Дееба , хубаво си беше в 7 клас то.. ;/
Първоначално написано от Stracciatella
Много точно..За сега ми се струват страхотен клас, но като ги опозная ще видя дали първото ми впечатление ме е излъгало.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
пак са ми сложили некъв дебил смешен в класа дееба нема ли най-после некое готино момиче да сложат ми се некви оръфляци![]()
Мен ми най-хареса часта с морковите![]()
![]()
въпреки че влизам 9-ти клас пак ни целиха...и най-якото беше когато момичето което беше водеща каза ''УСПЕХ!'' и като тръгнаха баш зайците сиг. около 100 моркова полетяха (може и бая повече да са ама не искам да преувеличавам
) и беше като ''дъжд от моркови"
.Ама ние с моя приятел влезнахме псоледни и не ни уцелихе нито веднъж
.Иначе 50% от класа ги познавам, луди глави, другите ще ги видиме после какви са....
П.С.
Най-гадното е че сме 15 момчета и 6 момичета![]()
отдавна се знаем сповечето от класа но до колкотос е знаем
нз как ще доживеч 5 годинис тях ...
![]()
![]()
Първо впечатление : Супер запекли са ни момците , момичетата ми се виждат по-свестни ... Имам няколко познати . Даскалото е супер добро , имам много познати и тепърва ще се запознавам с нови . Госпожата ми изглежда малко строга и е старичка малко , ама съм свиканала да не попадам на "учител" и не ми пука особено , пък и другата година няма да ми е тя , така че не ме грее особено . Та общо взето не съм много очарована . Сеч![/quote]
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....
класната ме кефи .
и води по любимият ми предмет - ае .
класът -![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Амиииииии от училището имам мноого добри впечатления. Може би оначалото малко ще се загубвам из коридорите, но ще свикнаВ по-перфектно училище не мога да си представя да уча.
А от класа.. Никакви впечатления. Познавам само едно-две момичета и с тях съм сигурна, че ще се разбирам. С другите - не знам. Да се надяваме. Печени изглеждат всички (+/- няколко кифли).
И спря да се върти за миг земята..
класнатаучилището
тия от моя клас
![]()
има мнооого малко
2-3
а пък една беше объркала класа и стоя 1 час със нас
![]()
![]()
аммм нямам някви впечатления всъщост![]()
Просто аз
хахахааха в ГПЧЕ Плевен с Немски и Английски ли си(8 клас)?Първоначално написано от sexYygirl93
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ае класа е тъп .. 90% от момичетата са кифли,така да се каже ;д![]()
хората се хвалят вече с тва...
мойте първи впечатления преди 3 години... бяха грешни, а именно - мноо як клас, супер печени хора, мноо добри приятели, задружен, сплутен, супер класна...
сегашните ми представи за моя клас - супер западнал (до доле), всички са някакви дечурлига, още неосъзнали се бебета, лигльовци, пикли, некадърници, наркомани, фешъни, идиоти.. класната се извъди голям инат, макар да се мисли за много забавназадружността се прехвърли на бягането от часове, а такива екстри тая година няма да има.. и така със задружността дотук...
п.с.: май много написах, а едно исках да кажа - не се подлъгвайте от първоначалните впечатления, вгледайте се добре и се замислете дали зад тези мили очи не стои една прикрита злоба![]()
В същия клас съм си и с някой сладури не можем да се понасяме![]()
амии даскалуто си ми е супер малко се плаша от даскала по англ. ноо няма кво се прави
съучениците са супер с изключение на момчетата ... ще го преживея
:D тва е ...
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
С някой съм заедно от старото даскало и ние сме 5-6 и междучасията си говорим хилим се ттея другите ми се струват сдухани седат си и си говорат само по двойки(или пък не)..ние се запознахме горе-долу с половината...нооо.....само до там![]()
Класната е супер готина( в буквалния смисъл) - не мога да и се нарадвам![]()
А тъпите от 10 до 12-ти клас ми ебават майката с тия моркови![]()
Сега нали сме зайчета, и през час, мятат моркови през прозореца, или отварят вратата и замерят![]()
Иначе в класа имаме само 2 момичета![]()
Фън е, но транспорт-а ми е малко труден...
Който иска, намира начини, а който не иска, намира оправдание
Това клас със 2 момичета или само кочове не е нормалноПоне в другите класове има ли момичета
![]()