- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вашите впечатления от новия клас и училище!
Аз много харесвам класа..всички са супер яки и печени.Ще видим нататък.![]()
доволна доволна доволна доволна доволна доволна доволна доволна
Someb0dy told u..how much i Love u !?
не се ебавайте с униформите вв Мг-то...Първоначално написано от m0
![]()
аз също съм от мг-то само че в пловдив...
аа по темата:Горе долу са нормални има и някои изключения... има 2-3 момичета с психични отклонения смисъл изведнъж нещо им щраква и почват да викат и пеят в часа по немски, ама иначе айляк![]()
![]()
от училището и от другите зайци съм супер доволна..и класа ми харесва,но все още се опознаваме![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
О мерси....само не разбрах : тапа ли съм или путка? Да не се мислиш за много оригинален с тоя шибания аватар?Първоначално написано от KadifWerewolf
![]()
.........
samo dve momi4eta sa gotini mai drugite sa kato deca samo igraqt i celiq klas e takav![]()
ем горе-долу ..
n as we lie beneath the stars we realise how small we are ..
ем класа е хубав като цяло, като изключим 3те кифладжиийки и кифладжията.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Супер печени са всички..побъркваме се отсмях в часовете и така..![]()
![]()
С доста смесени чувства съм. Повечето от мойте хора не са ми в класа, но според обстоятелствата имам възможност да ги виждам доста често. Като ме ядоса някой, цяла седмица се оплаквам, че имам най-отвратителния клас, но можеше и да е много по-зле. Надути хора няма, само всички зубъри са ги бутнали при нас, и като започнат да философстват и да не млъкват ми идва да ги убия. В никакъв случай не мога да говоря с тях на друга тема освен домашни, но има няколко човека от компанията, с които сме заедно и ни е много весело.
Ами като ги видях за пръв път се хванах за главатаМного зле ми се сториха
Ама вече от както мина една седмица започнах да ги опознавам и има 5 - 6 момичета дето са свестни
За даскалото кво да кажа.. екстра е има момчета сичко е на 6
Други нз
![]()