.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    да.
    но не изключвайте и друия вариант: може наистина да изглеждаш зле и човека просто да е искрен.
    да, но за тази работа трябва и да е много прост, един интелигентен човек никога няма да се изкаже така на улицата, нито да погледне по такъв начин, ако ще и чудовището на Франкенщайн да му се яви, аз на хора за външвн вид никога не съм се подигравала, виж вече за простотия и ниЗко поведение...

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Дължи се на това, че си грозна.
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

На злоба и завист. Няма да им се връзвате, защото те на това се кефят.

Град
    във филма ..
    На хората им писва от позиори,фешъни и т.н! С тия очила, като че на кит ше ги слагаш, вземи нормални, а не такива, където трябва да се завъртиш да влезнеш през вратата..

Who's next!

Цитирай Първоначално написано от KadifWerewolf
    Дължи се на това, че си грозна.
    Ми да какво очаквате от селянин с мангалска снимка....

На 15ти,две дойдоха до мен и около десет минути ми гледаха ръцете.
    По едно време си викам "Тея,к'во ме зяпат толкова :D " И едната после ми вика "Оу,не можа ли да си направиш ноктите като хората,за 15ти!?Виж - на палеца ,лакът се е обелил" о.О А то ,толкова беше обелено,че почти не се забелязваше.
    После другата "Ама защо не отиде на фризьор да ти направят косата,че май е боядисана,а и не е изправена хубаво."
    Стана ми хем смешно,хем ме подразниха и им казах да не се тревожат за мен.Както се харесвам,така ще ходя,пък :Р

Такива мнения,може да са провокирани от разни неща като злоба,завист,желание да се заяждат с някого,скука /о.О/ и блабла...
    Е,понякога има и реална причина ,някой да чуе за себе си "Свали 20 килограма." ,ама обикновено подобни критики не са поднесени от когото и както трябва.

На нейживяно детство ... има някои момиченца дето са 12 клас и още не са порасна ли и говорят с неква детска злоба !

Дължи се предимно за злоба и завист. Големи тъпотии...
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    на тъпотия

Супер фен
    Няма смисъл да им отговаряш, така ще ги предизвикаш да продължат със злобата си. Просто си отмини все едно нищо не е станало и тя ще се почувства тъпо, че не й е минал номера и така

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    На мен почти не смеят нищо да ми кажат. Дори не помня последния път, когато някой се е заяждал относно външността ми. Много интересно ми стана, когато помолих една приятелка да разузнае защо всички от класа странят от мен... причината била, че съм се държала много "нависоко".
    Какво да ми е бе? Държа се напълно естествено.

Между другото, относно това за ноктите, което писа едно момиче нагоре... Има един интересен психологически факт. Например човек, който се комплексира от... носа си, да кажем - винаги се вглежда в носовете на другите.
    Имайте предвид, че за да ви гледа някой втренчено и да ви изследва до най-дребните детайли, трябва да отговаряте на едно от двете:
    - Или изглеждате супер и просто търсят кусур, за да докажат за пред себе си, че не сте толкова перфектни.
    - Или не излъчвате достатъчно увереност, което ви превръща лесна плячка на гъзарите.

В моето даскало досега никой не се е подигравал за външност... Смятай, дори не тичаме по коридорите!
    Просто не разбирам за какви хора ми говорите тук в темата... Такива хора не съм срещала никога, честно.

Град
    в света на приключенията ..
    просто има злобни хора ... какво да правиш .. трябва да ги търпиш
    не им обръщай внимание ..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    нейживяно

по темата - мисля, че и преди съм писал по нея, мързи ме да погледна... ама ми стана интересно какво толкова им се хващате на хората?! И на мене ми викат "слушалката", щото постоянно слушам музика, ама като не им обръщам внимание и вече не ме закачат ако тръгна да се заяждам или да се дразня (излишно), само ше им доставя удоволствие... а кой иска това

Град
    Somewhere...in The sea...
    Може да се дължи на много неща На високо самочувствие, на олигофрения, на скука, на злоба и т/н Аз също съм издънвала подобни реплики на момичета които са ужасно грозни и пр си слагат некви гъзарски очила...не мога да не им го кажа Аз кво съм виновна, че са смешници.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    На никакво възпитание.
    Охх, ама те обикновено си имат възпитание, ама го показват само вкъщи пред маминка и татенко

Комплексарска история ..
    Не трябва да се засягаш от мнението на останалите .Най - важното е ти да се харесваш .
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    В света на чудесата..
    Цитирай Първоначално написано от DisturbiaV
    прави се на интересна и вкарва лафове на Къци..
    Мдаа...Точно толкова забавни и оригинални..!

случвало ли ви се е някога ... да чуете някакъв коментар относно вас
    като този:
    "сложи си очилата , сложиси ги ама по карасива няма да станеш, без това си грозна"

на какво се дължи това
    и кво? много ли си засегната?
    или просто искаше всички да разберат, че носиш очила?

на здраво мислене. ако си кифла и ми седиш с очилата в час и по селски неща мога да ти измисля
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    не ми се е случвало, но хора-всякакви.
    Затова не трябва да ти пука.
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Супер фен Аватара на diksi
    Личи си, че момичето е с ниска, дори критична интелигентност.. Лоша ориентация за оригинални обиди И доста отворена, за това което е! Предполагам и двете сте в един клас и в подрастващ период Спокойно в такива случай или си замълчи или и кажи : Има, ама само ако заприличам на теб

ами всъщност не с епознавахме аз просто минах прокрай нея

Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    На селско възпитание, злоба, простотия и т.н.
    ..Отне ми го пред нищо - не се спря,
    приятелко ти моя най-добра.
    Беше ти за мене и сестра
    подлата измама не ще простя...

Еее то на всеки се случва някой да му се прави на мноого велик ама винаги има как да му отвърнеш

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    На злоба.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си