На мен почти не смеят нищо да ми кажат. Дори не помня последния път, когато някой се е заяждал относно външността ми. Много интересно ми стана, когато помолих една приятелка да разузнае защо всички от класа странят от мен... причината била, че съм се държала много "нависоко".
Какво да ми е бе? Държа се напълно естествено.
Между другото, относно това за ноктите, което писа едно момиче нагоре... Има един интересен психологически факт. Например човек, който се комплексира от... носа си, да кажем - винаги се вглежда в носовете на другите.
Имайте предвид, че за да ви гледа някой втренчено и да ви изследва до най-дребните детайли, трябва да отговаряте на едно от двете:
- Или изглеждате супер и просто търсят кусур, за да докажат за пред себе си, че не сте толкова перфектни.
- Или не излъчвате достатъчно увереност, което ви превръща лесна плячка на гъзарите.
В моето даскало досега никой не се е подигравал за външност... Смятай, дори не тичаме по коридорите!
Просто не разбирам за какви хора ми говорите тук в темата... Такива хора не съм срещала никога, честно.