- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- горнище адидас
Ами добре,щом е такъв значи е оригинален.Но вижте и моята тема там всичко е оригинално,дори и в торбички дето пише че са от USA ще ви ги давам.
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
а ципа какъв трябва да е?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
И аз това се питам
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
'щото моя е със знака на Адидас и горнището не е от Бг..та се питам дали не съм се набутала..?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Зависи с коя емблема си,ако си с 3-те ленти,трябва да е дългичък,и ако е светъл трябва да е прозрачен гумен(нещо подобно),ако е от по-старият знак значи трябва да е с емблемката му
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
ами да моя цип
е дълъг
и мойто горнище е на адидас и е купувано от английския сайт на адидас :Д ама няма големи етикети и кво искаш дами кажеш ,че е фалшиво хьахаь на кутията има ленти,на плика има ленти и печати ,ся заради един етикет...всеки модел индивидуално не се прави ,че му разбираш толкова
Искам да те попитам,ако не се правят еднакви,по-какво ще разбереш ,че е оригинално.Трябва да има някакъв белез.Мислиш ли ,че от A.D.I.D.A.S. компанията ще се дадът да ги имитират.Помисли малко.Занимавам се с търговия на маркови стоки от МАЯМИ от година и нещо.
Support za MiRaCuLiXWe want photos..........
ем казах ,че ако някой се интерсува ще снимам разбира се![]()
пак разяснихме случая ;Р,аз пък се инт. от POLLINA
ще си дадеш ли снимки :Р хаха
значи моетео не е марково така ли ,щото няма големи етикети
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...593&highlight=
съжалявами за моята реклама,ама ме дразни MiRaCuLiX
видях твоите дрехи и те са едно,а адидаса е друго!те ако се правят по един и същ начин и имат едни и същи етикети,е отделен въпрос
сигурно трябва да извадя кутиите,печатите,опаковкат а в която са опаковани,бележката на която пише че е платено и т.н. че да ми повярваш....вярвам повече на сайта на адидас,отколкото на теб или пък на магазините в българия
Твойто е от друга серия "Adidas Original" съответно други етикети, печати, ципове и т.н. иначе е оригинално не се пали толкова .......пффПървоначално написано от deni4eto
ами нали това се опитвам да обясня,че всеки модел за себе си ,а тя/той се пак си знае неговото сиПървоначално написано от Robe
Първоначално написано от POLLINA
Леле незнам в кой свят живееш.За пореден път казвам,че има си определени черти по което се разпознават,тя не каза ,че е от серията Original и съответно аз дадох на обикновенните чертите.А за твойто нищо не съм казал...много навътре го приема ,човек който изобщо не разбира от маркови дрехи...такива хора много лесно се лъжат по магазинитеПървоначално написано от deni4eto
ти проста ли си ?Първоначално написано от tonie__
"менте" струва 15лв,оригинално струва 100 .. дали няма значение..ем бахти сигурно си на 12 бе
тя не е на 12, ама според изказването ти май ти си на 12...
тони имаш впреддив , че няма значение с какво си облечен...
хахах регистриран съм 2003,ако съм на 12 значи съм се регнал на 6 и съм почнал да пиша тука хахах как да е..Първоначално написано от POLLINA
не става въпрос за това с какво си облечен,а каква е разликата между оригинален адидас и менте,разликата е в парите,а може би и качеството.пак ми прочети поста и ще разбереш какво съм имал предвид