.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia

Пристрастих се към колата :д

Преди със месеци не пиех до като един ден почнах да си купувам малко..и после още..и сега изпивам минимум по 2 литра кола на ден....(почти не пия вода) Искам пак да я откажа (ебати наркотика е : ) )

Голям фен Аватара на Fiki_
    Град
    In the paradise
    Опитай се да я заместиш с нещо.Аз пиех айрян.Колата е супер вредна,даже и от училищната закусвалня са я махнали Кажи на ваще да не купуват кола,ти също не купувай.В училище пий студен чай,вода и други напитки.Пий си и кола но по по-малко,защото наистина 2л на ден са много (:
    Успех ти желая
    What i want is obvious , what i love is unique

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Станислава

Мега фен Аватара на Biskfitka
    И аз мн обичам колаа Ще пиеш няколко месеца така,накрая ти омръзва.Аз сега Обичам сок-мултивитамин

Аз съм същия кат тебе Пия / пиех по 2-3 литра минимум на ден!

Но ако пиеш минерална вода / или обикновенна вместо кола няма да имаш проблем... Аз си направих такъв експеримент и чесно казано напоследак не ми се пие толкова .. само като хапвам .. ама то нормално

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    Че кой не е спок скоро ще ти писне...но иначе глей да понамалиш количеството че мн се наливаш

Град
    България
    Ами тва маи стана доста често срещано и аз съм така поне бях Замествам си с Fanta и с едни много готини сокове

Ще ти писне в най-скоро време.
    Stay up all night with the stars *

Два литра на ден са доста .... и е много вредна .... Просто кажи НЕ и си купувай вода ...

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Аз лятото не спирах да пия едно там газирано на измислена някаква марка.Вече ми втръсна и сега си карам на кафенце и шейкове.Майката пък от както я помня все се далачи с кафе и ако не си набави дозичката от 3 огромни чаши на ден я боли глава и е супер вкисната,ама нейното е друго.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Мега фен Аватара на ameli
    като ти се допие си измий зъбите

п.п: като ти прочетох заглавието, мислех, че не искаш да слезеш от автомобила си
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от ameli
    п.п: като ти прочетох заглавието, мислех, че не искаш да слезеш от автомобила си

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    по принцип не пия кола,но преди време и аз не можех без нея..просто спираш да пиеш 1-2 седмици и след това започва да не ти харесва и да ти мирише на гадно и т.н...пи мен така стана

Град
    Soffiq
    охх .. ии аз съм така но .. азз от близоо четири години пияя кола.. много кола , около 2 литра на ден .

вода почти не пия - веднъж седмично ... ии аз си мислех че 6те ми мине , ноо продължавамм с този си мой наркотик .. а колкото до тебе .. пожелавам т да спреш сс нея , все пак е вредна
    Никога не е късно да направиш на мръсника мръсно. Колкото по-късно, толкова по-мръсно! :P (sun)

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    z0mFg кола а аз ко да напрая кат съм пристрастен към по-вредни ралти

Повече от фен
    Град
    Варна
    Колата е нещо много лошо.Не стига,че ти пили емайла,ами и че прекомерната употреба говорим за литър,два и повече изхвърля калийя от организма и може да доведе до парализа.Така,че я замени със вода или нещо негазирано,защото и газираното въобще не е полезно.

споко и аз съм така много пия особено в даскъло

Повече от фен
    И аз всеки ден пия кола...Майка ми е имала период от около 3-4 години когато е пиела кола постоянно,когато беше жадна пиеше кола,вместо вода...Вода пиеше мн рядко 1-2 пъти в седмицата...И сега е с развален стомах и има мн проблеми...По-добре се опитай да я спреш...

ii az s1m taka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си