хорааа моля ви помогнете ми!
утре трябва да отида на един рожден ден на едно момче и не знам какво да му купя...![]()
някакви идеи?
I never got my Hogwarts letter,so I'm moving up to forks to live with the Cullens!
колко е голям?какъв ти е ?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Първоначално написано от POLLINA
съученик...11 клас
I never got my Hogwarts letter,so I'm moving up to forks to live with the Cullens!
блуза , часовник..![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
миии.....нз ...тои мн не говори...мн е тих....не го познавам мнПървоначално написано от Dreamscape
бельо и чорапи :d
не бе, купуваш му часовник с пожелание да не закъснява за даскало, една плочка от ония с остроумните изцепки и за друго не се сещам![]()
белезници
няма начин да не се зарадва.![]()
ехх.....а нещо по свестно?
мии...за общ ще ли да купуват книгаПървоначално написано от katericArofl
.....а аз не искам книга
след като ме му знаеш интересите, не сте приятели ... тогава за какво ще му взимаш нещо ?![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Парфюм![]()
Може да му купиш запалка.
Ако пуши, де.![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
благодаря
Първоначално написано от callmeLola
тва дали не ме метна в майната?
кви часовници кви неща,смятай те 5 човека ли колко са тея с общия книга за 20 лева ще му купят ти часовник от 100+ искаш пХЯАХАХАХАХ
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Жартиери.
Не бе честно... на един приятел това му подариха.А той на "подарителя" подари прашки.
![]()
Може да е някакъв як колан...
П.п. Абе верно къв е тоя общ подарък - книга!Те тия гости МНОООООООООООГО ще се бръкнат бе.
![]()
ае луд ли си, хрониките на нарния струва 55 кинта.. 20 леа книга каза, те да не ше му купуват книжка за оцветяване?Първоначално написано от kidwestern