.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Еми.... ако успееш да се пречупиш , кажи му по скайп че имаш да му кажеш нещо и че обезателно трябва да излезете и от там му казваш че имаш чувста към него.АКо успееш да се пречупиш ще успееш
    А относно приятеля ти не знам.

Супер фен Аватара на Amateur
    Ти си ебати курвата бе!!!!!Не заслужаваш момчето до теб!!!Е от такива като теб направо ми се драифа!!!!Всеки си има мнение

зарежи приятеля си ...... явно не го бива много

Град
    София-град
    Цитирай Първоначално написано от Amateur
    Ти си ебати курвата бе!!!!!Не заслужаваш момчето до теб!!!Е от такива като теб направо ми се драифа!!!!Всеки си има мнение
    \/
    Mad

Град
    Ниско под тополите . . . ;d
    курwоляk мnoго...
    wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !

Голям фен Аватара на glamouros
    Цитирай Първоначално написано от Mr_Crowley
    Интерсно как ли би звучал въпроса - Ша ли мъ ибеш?

Слушай сега, ще ти го кажа като човек от противоположния пол - това, че си е писал с теб до сутринта не значи, че си жената на живота му. Ние мъжете сме готови и на къде къде по-саможертвени неща само и само да забием поредния тек, особенно с нова, особенно с девственица

А и нали не си мислиш, че приятеля ти няма да разбере...не че има някакво значение за теб явно, но....

Винаги съм се възхищавал, колко наивни и дори глупави могат да бъдат женорята - 2-3 романтични действия, някоя мила дума вмъкната в контекста, поглед като на малко коте и айдеее....репликата е - той е толкова мил и различен от всички останали!

Успех с шибинга и не забравяй най-важното - шушляка!!!
    ПО-ДОБРЕ НЯМАШЕ КАК И ДА ГО КАЖЕШ! НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ!
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

питай го в прав текст
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Аве барайте меча сички моралисти бе. Много ясно, че като не я чука онзи, колкото и да го обича, момичесто си има нужди, както и ние мъжете. Много ясно, че ше я присърби за 1 година. На 19 е все пак. Все едно вие ше ходите с някое момиче 1 година без секс и ако някоя ставаща пичка ви се слага, няма да я онодите. Аре стига.

Моме, щом си му лапала вече един път, значи работата ти е опечена. Ама недей го пита като тъпа кифла, много е тъпо. Изключително много е тъпо. По-добре го извикай у вас примерно "да гледате филм" и по някое време просто го нападни сексуално. Гаранция ти давам И после да почерпиш баче си за съвета

Цитирай Първоначално написано от Lolla
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    а ти на колко си?
    19
    бъди спокойна щом ти не е дошъл акъла досега, такава ще си останеш и след 19г.
    просто му кажи че искаш да те изчука и готово, може да потръгнат нещата след време може и 3-ка да правите

Цитирай Първоначално написано от EritYy
    питай го в прав текст
    ++

бях в подобна ситуация само че аз бях в мястото на това момче амм аз харесвах момчето така че си легнахме .. обаче още първия път като спахме една мисъл ме измъчваше ацки много и това беше приятелката му която много го харесваше дори обичаше [ май ;d ] та постояно мислих за нея и как и прави супер тъпото после момчето се влюби в мен и остави приятелката си с коят можеше да е много по щастлив с нея вместо мен

та рискувай живей за момента и да не ти пука много за останалите : ) но ако мислиш че нещо може да стане с това момче по добре първо скъсай приятеля си .. се пак ти си на 19 незнам какъв съвет търсиш от тук като повечето са малки с изключения на старшите форумци сама решавай и вслушвай сърцето си и това какво искаш ти : )~
    * brunettes
    do it better ;] ..

Град
    Асеновград
    ПФфФФфФф. майна неможе по - курвенско нещо да чуя .. Мразя хора които изневеряват и все едно нищо не се случило го споделя с нас
    Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
    Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
    Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
    Pitbull - I Know , You Want me
    Pitbull feat. Lil Jon - Toma
    Inna - On and On

питай го
    нали тфа питаше и аз ти казвам питай го без да ти убяснявам що и т.н. оле божке

Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    горкият ти приятел : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си