- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да го питам ли в прав текст ?
Еми.... ако успееш да се пречупиш , кажи му по скайп че имаш да му кажеш нещо и че обезателно трябва да излезете и от там му казваш че имаш чувста към него.АКо успееш да се пречупиш ще успееш
А относно приятеля ти не знам.
Ти си ебати курвата бе!!!!!Не заслужаваш момчето до теб!!!Е от такива като теб направо ми се драифа!!!!Всеки си има мнение![]()
курwоляk мnoго...![]()
![]()
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
ПО-ДОБРЕ НЯМАШЕ КАК И ДА ГО КАЖЕШ! НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ!Първоначално написано от Mr_Crowley
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
питай го в прав текст![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Аве барайте меча сички моралисти бе. Много ясно, че като не я чука онзи, колкото и да го обича, момичесто си има нужди, както и ние мъжете. Много ясно, че ше я присърби за 1 година. На 19 е все пак. Все едно вие ше ходите с някое момиче 1 година без секс и ако някоя ставаща пичка ви се слага, няма да я онодите. Аре стига.
Моме, щом си му лапала вече един път, значи работата ти е опечена. Ама недей го пита като тъпа кифла, много е тъпо. Изключително много е тъпо. По-добре го извикай у вас примерно "да гледате филм" и по някое време просто го нападни сексуално. Гаранция ти давамИ после да почерпиш баче си за съвета
![]()
бъди спокойна щом ти не е дошъл акъла досега, такава ще си останеш и след 19г.Първоначално написано от Lolla
просто му кажи че искаш да те изчука и готово, може да потръгнат нещата след време може и 3-ка да правите
++Първоначално написано от EritYy
бях в подобна ситуация само че аз бях в мястото на това момчеамм аз харесвах момчето така че си легнахме .. обаче още първия път като спахме една мисъл ме измъчваше ацки много и това беше приятелката му която много го харесваше дори обичаше [ май ;d ] та постояно мислих за нея и как и прави супер тъпото
после момчето се влюби в мен и остави приятелката си с коят можеше да е много по щастлив с нея вместо мен
![]()
та рискувай живей за момента и да не ти пука много за останалите : ) но ако мислиш че нещо може да стане с това момче по добре първо скъсай приятеля си .. се пак ти си на 19 незнам какъв съвет търсиш от тук като повечето са малки с изключения на старшите форумцисама решавай и вслушвай сърцето си и това какво искаш ти : )~
* brunettes
do it better ;] ..
ПФфФФфФф. майна неможе по - курвенско нещо да чуя.. Мразя хора които изневеряват и все едно нищо не се случило го споделя с нас
![]()
Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
Pitbull - I Know , You Want me
Pitbull feat. Lil Jon - Toma
Inna - On and On
питай го![]()
нали тфа питашеи аз ти казвам питай го без да ти убяснявам що и т.н.
![]()
оле божке
![]()