- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спирала за мигли
Еми използвах на Голдън Роуз доскоро..сега съм с една на марка "Eveline" и сега чакам да ми пристигне новата на Ейвън.Изглеждаше доста добра..ама да видим какво ще е.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
aз мислч тъмни синята да си взема,някой ползвал ли яеПървоначално написано от mokka
![]()
И аз съм с тази , но нещо не съм мн доволнаПървоначално написано от Undying
![]()
![]()
На ме последните ми спирали са на Мейбълин и не изсъхват![]()
![]()
Supershock !!! AVON rlzz![]()
Impossible is a dare.
Golden Rose 3D fantastic![]()
http://www.hizlishopping.com/resim-m...LASH%20MASCARA![]()
http://www.andreastewart.co.nz/wp-co...sh-mascara.jpg Аз съм с тази и съм много доволна..![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
Първоначално написано от lipstik
Колко струва зелената на мейбълин?
Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..
Аз си я взех за 15 лв.Първоначално написано от lipstik
![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
+1Първоначално написано от lipstik
имам тая жълтата на мейбълин- колосал нещо систранна ми е, най-доволна останах от тази: http://4.bp.blogspot.com/_CNe_Ww09xT...clubbing_l.jpg
![]()
а тази Giordani Gold колко струва?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
ако я хванеш на промоция цените варират 10-15лвПървоначално написано от tonie__
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
the sameПървоначално написано от Undying
![]()
Fuck you You fucking Fuckers
Спиралата и не само спиратала от която съм най доволна,а и козметиката декоративната като цяло е на Буржоа.Дадаха ми я като подарък с един гланц Буржоа Ултра Блак.Страшно довлна извива безупречно.Тъй като имам преблем с извиването на миглите това е спиралата,която наистина успя да постигне това.За завършек може да използваш четка с гребенче за по добър резултат.Другата спирала която препоръчвам е Лореал Телескопинг Златна и Черна опаковка
Цените са малко по високи от тея спирали,които ти показаха или поне тази на Лореал/20 лева мисля че беше/
Тази на Буржоа я взех за 13.90![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Слагам си доста рядко,но съм доволна.
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Абе я дайте мнение за тази Super Curlacious, и аз съм я загледала ама и се чудя.![]()
мм мисля да си я взема,защото като цяло съм доволна от техните спирали ама тая не съм я пробвалаПървоначално написано от sweet_bubka
![]()
Twilight FANPIRE
Ами аз я имам, харесва ми.Първоначално написано от Undying