- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Казвали ли сте го?
Казвала съм го на майка ми, сестра ми, бабите и дядо.На тати съм му го писала на смс доста пъти, но ми е трудно да му го кажа в лицето, въпреки че напълно го заслужава![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Те си знаят, че ги обичам..
Не съм им казвала никога обаче.. Не обичам, когато всички започват да се разнежват.
Любовта не се казва, а се показва![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
xaxaxax
на абсолютно никой не съм казвал че го обичам![]()
На баща ми нямам спомен да съм му казвала, на майка ми казвам, пък на брат ми винаги, когато се чуваме по телефона или вечер като съм си вкъщи![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Не съм казвала ... просто си го знам че е така и няма смисъл да го казвамм![]()
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Само на мама![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
На майка ми баща ми и сестра ми им казжам най-често на ден най малко по 5 пъти а на другите им казвам когато се видим.
На мама и на сестра ми, но сега като се замислям нямам спомен да съм казвала такова нещо на баща ми..(може би само като малка)![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
мхм.. доста рядкоПървоначално написано от rauwkost
![]()
Всеки може да го приема както си иска.Аз имам със семейството си страшно силна душевна вразка макар живота да ни е предрекъл да не бъдем мн мн често заедно.Казвам им че ги обичам винаги когато кажа "чао","лека нощ".. а понякога просто така.Просто преди няколко години осъзнах как би могъл да загубиш хората ,които обичаш във всеки един момент.Няма как да знаеш кога ги виждаш за последно.Знам че може и да ви прозвучи тъпо.. нооо това е важно лично за мен.Държа да го знаят...
Да.![]()
На майка ми често го казвам, и тя на мен също, особено ако сме се скарали жестоко и после и на двете ни става едно такова отвратително. Тя често се разчувства и знам, че й става много гадно като се сети, че само още 2-3 години ще сме заедно и после кой знае къде ще отида. На баба ми също много обичам да й казвам, много ми е близка. Казвам го често и на малката ми сестра, обожавам да я мачкам и да й казвам колко я обичам. Не е тооолкова малка, че да не осъзнава, но пък тя рядко ми го казва и ми става тъпо. Сякаш аз съм майка ми, а тя е аз - става ми супер тъпо, че няма да съм до нея докато расте, а някъде в чужбина да следвам и работя, а тя не схваща, че целият й реален живот ще мине без мен.
Колкото до баща ми - толкова го обичам и толкова го уважавам този човек, а никога през живота си не съм му го казвала. Той на мен също не ми е, а знам, че го чувства. Странни са ни отношенията вкъщи.
На никой не съм казвала "Обичам те".
Семейството това трябва да си го знае, роднините също. А останалите не им е нужно.
И спря да се върти за миг земята..
казвам, когато искам нещое не само за това
казвам го най-често на баба ми, а много рядко на майка ми. не мога да кажа, че не го чувам, но рядкоиначе се подразбира, че се обичаме
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
ДаКогато обичам някого,държа той да знае
![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Не, нямам навика да го казвам на когото и да е![]()
![]()
nicolepcd