.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

защо мълчи?!?!?!

Преди известно време се запознах с момче в скайп.Честно казано не приемам сериозно хората там..просто убивам времето си,но започнах да пиша с едно момче..първоначално ми беше безразличн,но за отрицателно време той ми влезе под кожата(много трудно мога да се влюбя,особено в човек,който не съм виждала)..пишехме около месец и след това се видяхме,посредник беше един наш познат.Срещата ни с него беше чудесна...след на другия ден аз му казах за чувствата си към него,той се зарадва да го чуе,но понеже си имал някакви проблеми не искал да замешва и мен и ме помоли да му дам малко време(помислих си,че с това просто се оправдава)..за мое щастие той често ми пишеше смс-си,в скайп ми пишеше абе вобще чувствах се желана.Дойде и моментът в който заминах за море,а след като се върнах известно време нямах и нет...след като ми го пуснаха-нета,започнах да му пиша,той се дуржеше малко по-усобено,попитах му дали има нещо,а той каза,че е изморен и че за това не говори много,много(за първи път той говореше само за себе си,без да пита аз как съм и т.н.).Вече не издържах и го попитах направо дали би могло да има нещо м/у мен и него без да ме лъже,защото аз съм човек,който приема истината такава каквато е,а и да знам какво да правч от тук насетне.Той обаче нищо не ми отговори,просто замълча...не мисля,че има друга и не мога да си обесня защо не ми отговори на впроса...Моля ви,ако бихте могли,дайте ми разумен отговор,защо той не ми отговаря???

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Скайп проваля ВСИЧКИ връзки и приятелства, за това не го исползвам.
    Вижте се насаме поговорете то ще се усети, дали има някоя или просто не му е било добре както казва той...
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Голям фен
    подписа ти говори друго!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    подписа ти говори друго!
    вземи думите изпод пръстите.

+ това крайно награмотен.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

s tva ne mi pomagate mnogo,po-dobre komentiraite temata

Мега фен Аватара на Hilary_
    ахх тоя Скайп ..

Ами разбери какво се е слчуило за това време докато те е нямало .. ии този път бъди по - настоятелна ..

Остави нещата в негови ръце не го търси известно време да видиш дали ще се поинтересува от теб от държанието му би трябвало да си проличи дали има чувства... Успех,мила!
    It takes years to build up trust
    and only seconds to destroy it...

Голям фен Аватара на Crazytu
    Попитай го същото, но на живо. Тогава няма да има как да увърта или просто да замълчи ..
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Crazytu
    Попитай го същото, но на живо. Тогава няма да има как да увърта или просто да замълчи ..
    ++

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    според мен момчето просто си е търсило някое момиче да е*е и ти си се вързала, след като доста време не си влизала в скайп, той си е намерил друга.....с тоя скайп не става нищо бе, хора, не го ли разбрахте
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

emi toi ne e ot tezi koito tursqt ne6to za e*ane,ne go kazvam za da se za6titq ili ne6to podobno,a i toi ne bix kazala,4e e ot jenkarite....

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от dalinadali
    emi toi ne e ot tezi koito tursqt ne6to za e*ane,ne go kazvam za da se za6titq ili ne6to podobno,a i toi ne bix kazala,4e e ot jenkarite....
    е да познаваш го по- добре от себе си, все пак вие сте си ПИСАЛИ цял МЕСЕЦ по СКАЙП, не къде да е другаде...това е СКАЙП!!! и след това сте се видяли 1 път....е няма как да не го познаваш....
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Пфу, влюбила се тя...Дрън-дрън, поредната заблуда. Просто си му станала безинтересна и това е. Поговори с него на живо на четири очи и реши проблема веднъж завинаги. Друг начин няма.
    Sa6eks обаче наистина знае как да разсмее хората

С тоя ш*бан скайп и аз съм си патил много,без малко да загубя приятел и то за глупост,ама тъпия скайп всичко разваля.Така,че за*би скайпа и си поговорете лице в лице
    All i want is... everything
    I'm just a wanna be.

Скайпа е програма която е нож с 2 устриета...както и форумите и всичко свързано с интернета. Ако питаш мене виж кво става на дума наживо...и не се мъчи по скайпа. IT takes skill to pwn verbaly. (x
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Напиши му, че ако не ти отговори дали може да има нещо между вас, няма да му родиш деца в скайп!

нещо ме кара да мисля, че с теб само си е запълвал времето..
    + едно за мнението на повечето за скайп..
    Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Ако искаш любов по скайп, си плащай и-нета.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Град
    Бикини-Ботъм
    Всичко лъжа,заблуда и лъжа,както пее кака ти Андреа.
    Кажи му на живо или чрез вашия сватовник (скайпа) че времето му изтича.Или да ти даде отговор,или да поди да пасе. (без теб)
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Ддз,провери да не е мъртъв
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си