- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Рак на гърдата !
Възможно ли е едно момиче 96 набор да има рак на гърдата ?! ?!
90 % of you ignored the warning.
Where are your morals?
za tova ima lekari pregledi izsledvania neznam ne sam 4uvala takova ne6to da ne bi da se samniava6 v ne6to takova????
еми аз съм момче ,но въпросното момиче ми сподели че са и открили и аз се учудих все пак е на 13 изглежда ми нереално
90 % of you ignored the warning.
Where are your morals?
о.О Най- вероятно си измисля.. Ако е над 45- 50...
За съжаление е възможно!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Не ми се вярва на тази крехка възраст само 13 години,момичето да има такова заболяване.Може да има киста,фиброаденом,но според мен не и рак на гърдата.Въпреки че от всяко правило си има изключение в медицината и в живота.
Е да де, но фиброаденомът, поне на мен доколкото ми е известно, е вид доброкачествено туморно образувание, което може да се изроди в злокачествено такова, ако не се лекува навреме. Поправи ме, ако греша...Първоначално написано от doctors
Аз пък знам, че ракът си е рак, а фиброаденомът си е фиброаденом... Ако е фиброаденом, ще си расте, расте, расте... Докато не стане голям и не се появи опасност за ... 'окипазяване' на гърдатаПървоначално написано от amk933
Ракът е друго. ( Но не споря, не мога да знам всичко...)
![]()
Само 0,1 % са случаите на рак на гърдата при деца, като заболяването е много по-малко агресивно отколкото при възрастните. Ракът се появява при деца, които са генетично предразположени.