.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

15 Септември ли е или е 15 юни???

Извинете сега ще ви разкажа какво стана точно... . Всичко си вървеше добре докато не дойте фаталния 15 септември на който ми съобщиха че ще ме местят в другия клас... Не бях никак очарована ... Другият клас който в момента се пада 7б а аз бях 7а и сме само две паралелки... по-миналата година бяхме 3 паралелки 5а,5б,5в .. На следващата година ни смесиха 5а със 5б и станахме 6а .. а 5в остана 6б клас... и така аз съм от тези срамежливите трудно свикам в нов клас Цяла година си карах с тях но мойте приятели ми бяха упора... Въпреки това аз свикнах с този клас и си казах тази година ще уча по усърдно но на 15 септември ми казаха тази новина ... а този 7б клас е най отвратителния който сте виждали Такива лигавета няма... , нищичко не мога да чуя от учителката[на всичкото отгоре има камери в стаята и те знаят] ще ни накзва строго защото всичките говорят и аз отнасям поселдствията 7 клас ми е много важен няма да завъша зарди тея и реших да се преместя до сега и това сторих взех документ за отпускното и го попълних още не съм го дала ... Гворих с бившата класна и няма как да ме върнат тъй като имало някакъв нов закон 28 човека в клас а ние бяхме 31 и преместиха 3 момичета аз и 2 мои приятелки ... но повечето ми приятели останаха в другия клас , вместо да съм последна година с тях само ще се разминава по коридорите това никак не е честно... А за правата сигурно сте влезли ами да .. преместиха ме насила не са ме питали нищичко по тоя въпрос НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ понеделник мисля да давам отпускното и точка!Защо преместиха мен а не други момичета защото аз съм по тихата аз няма да отворя една уста но тя греши ... защото не ме познава ... не мога повече ... Срамота е да е госпожа тая Румяна Стоянова от СОУ "Неофит Бозвели" Учителите са яки но тази не заслужава респект

Заня Колко ще им е трудно но .. няма как трябва да се махна Сълзите няма да се спрът скоро ...

[румяна стоянова]

Ако има грешки много се извинявам писах го мн бързо Изкажете своето мнение за тази мърлява учителка и какво бихте направили на мое място??
    Pro sLaYeR

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Стоиш в тоя клас и си траеш

Човеко как да уча там ... ела да пробваш
    Pro sLaYeR

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    ама как ви избраха трима човека на случаен принцип ли или нарочно?

Цитирай Първоначално написано от naviacha
    ама как ви избраха трима човека на случаен принцип ли или нарочно?

Класната има трябвала да избира кой да прати.. моля те с тия подмазвачески извинения какви ли неща не съм чула.. като ми каза това каза че мн съжелявала.. а после чухме от другия клас че казала почвам да съжелявам че ги преместих
    Pro sLaYeR

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    ХАХАХАХА. Имало право друг път.Още на 15ти трябваше да кажеш на ваще че не искаш се местиш.Вероятно е късно

Цитирай Първоначално написано от D12Respect
    ХАХАХАХА. Имало право друг път.Още на 15ти трябваше да кажеш на ваще че не искаш се местиш.Вероятно е късно

Вероятно но директорката ме пусна
    Pro sLaYeR

айде утре като свърша работа ще ви прочета коментарите благодаря все пак [не работя нищо особенно]
    Pro sLaYeR

Град
    България
    Абе бягай където ти е удобно живота е твърде кратък да ги търпиш тия нещастници

аз вече се преместих в др училище..и там са вс ми приятели по др причини но....щом неможеш и несисккаш няма що да стоиш там

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Момиче махай се от там. 7 клас е много много важен. Няма да си пропиляваш шансовете за кандидатстване заради няква шибана учителка...
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Отиди в Гео Милев. На 10 минути от Бозвели е и учителите на седмокласниците са пекани (като изключим историчката и химичката,амаа..) Миналата година бях там Ще извадиш огромен късмет ако по руски ти преподава Калдеронова и по английски Симеонова. А Костадинова (математичката) е супер яка госпожа
    [size=3]Sie ist ein Star
    Ihr Traum ist wahr..
    Sie tanzt im Licht..

Nachts liegt sie wach und die Angst kommt ganz nah..
    Sie sucht das M

Мега фен Аватара на teenems
    ъ и не можеш ли просто да кажеш ,че не искаш
    пък и ако ти кажат пак така ,кажи че ще се преместиш в др. даскало
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Ох милата разбирам те напълно . И в нащо училище тази година беше подобно положение. Или трябваше да ни слеят двете парлелки в една или някой от нашия клас да мина в "Б" ама слава богу директора се смили над нас

Цитирай Първоначално написано от teenems
    ъ и не можеш ли просто да кажеш ,че не искаш
    пък и ако ти кажат пак така ,кажи че ще се преместиш в др. даскало

Ами аз и това направих оная ми каза че неможе ... ся съм в Стоян Михаиловски въпреки че ще пада голям срам Братовчедка ми и една друга моя приятелка са там а и вчера се запознах с две момичета който ще бъдат от моя клас
    Pro sLaYeR

Много ви благодаря Мисля да преодолея срама защото аз като кандидатсвам после пак ще съм с нови и като работя също

Но няма смисъл да съм с тоя лигав клас
    Pro sLaYeR

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си