.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Малко е ,трябва още да затегнат.То си го просят всички,какво очакват да отиват на училище е така заради идеята или просто защотото им е скучно вкъщи.Сега искренно се надявам да се спазват правилата ,защотото положението е много зле навсякъде!НЯма първа немска нема 1 АЕГ няма нищо ,навсякъде от 1400 ученика примерно 1000 са там само за бройка и пречат на другите,затова според мен трябва мерките да се затегнат още повече (въпреки че не ми харесва работата с камерите и така нататък е за наше добро).

Glory,Glory Manchester United!!!

Re: Нововъведените правила в даскало

И аз съм Против! Ама ти ако си 97ма нистина свиквай от сега
    щото тея правила поне за мен няма да важат...скоро завършвам

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Затворниците имат повече права от нас..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Училището е създадено за хора, които ходят за да учат. А не за търчащи говеда. Като толкова ти се търчи - взимай едно стадо овце и хайде на планината. Какви хора сте само...въпреки, че си 6 клас вече се дразниш...ама ти какво искаш, като не ти се учи - ами не учи. Твоя си работа. Ама утре да не ревеш че не те взимат на работа, нали така ? А относно бюфетите - не се спазва това с пълна сила. Я виж до повечето гимназии какво става - от оградата нататък е пълно с дюнерджийници. Има и баничарници, против тях лошо нямам, но против дюнерите... трябва да се въведе в добавка към закона следното:
    Забранява се наличието на търговски обекти, продаващи дюнери, мазни и нездравословни храни в радиус от училището от 1 км.
    Трябва да се храним нормално, колкото и трудно да е...
    интересно, в моя град няма да има баничарници и дюнери... ИЗОБЩО! Аман от логики и недообмислени предложения... виждаме сами докъде доведоха относно великите творения на Фандъкова... засега наредбите не ми влияят, макар да забраняват изцяло стила ми на обличане... никой нищо не ми казва, минавам покрай камерите с мазен чипс в ръка - пак никаква реакция, ходя с метълска тениска и смъкнати панталони - никаква реакция... дори учителите не го забелязват, хм, интересно ЗАЩО ЛИ?!

bathory - не е вярно... те поне имат ток по оградите, ние нямаме

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от diksi
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    3.3. да не се явяват с опасни обувки ( токчета )

ОПАСНИ?!
    мдам ОПАСНИ !!
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Който каквото ще да си приказва.И мен ме хвана яд на новите там закони.Сори ама някои от нещата са направо абсурдни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си