- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Нововъведените правила в даскало
Малко е ,трябва още да затегнат.То си го просят всички,какво очакват да отиват на училище е така заради идеята или просто защотото им е скучно вкъщи.Сега искренно се надявам да се спазват правилата ,защотото положението е много зле навсякъде!НЯма първа немска нема 1 АЕГ няма нищо ,навсякъде от 1400 ученика примерно 1000 са там само за бройка и пречат на другите,затова според мен трябва мерките да се затегнат още повече (въпреки че не ми харесва работата с камерите и така нататък е за наше добро).
Glory,Glory Manchester United!!!
И аз съм Против! Ама ти ако си 97ма нистина свиквай от сега![]()
щото тея правила поне за мен няма да важат...скоро завършвам![]()
![]()
![]()
Затворниците имат повече права от нас..![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
интересно, в моя град няма да има баничарници и дюнери... ИЗОБЩО! Аман от логики и недообмислени предложения... виждаме сами докъде доведохаПървоначално написано от Lucho
относно великите творения на Фандъкова... засега наредбите не ми влияят, макар да забраняват изцяло стила ми на обличане... никой нищо не ми казва, минавам покрай камерите с мазен чипс в ръка - пак никаква реакция, ходя с метълска тениска и смъкнати панталони - никаква реакция... дори учителите не го забелязват, хм, интересно ЗАЩО ЛИ?!
![]()
bathory - не е вярно... те поне имат ток по оградите, ние нямаме![]()
мдам ОПАСНИ !!Първоначално написано от diksi
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Който каквото ще да си приказва.И мен ме хвана яд на новите там закони.Сори ама някои от нещата са направо абсурдни.