- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- При секс без презерватив?
значи чух неква версия че примерно като си го правил веднъж без презерватив и си свършил извун момичето смисъл избърсал си се от сперамата и сичко е точно и примерно същата вечер искате да правите секс още веднъж ми казаха че било оставао сперма след първия път и имало шанс от забременяване ВАПРОСА МИ Е ИМА ЛИ ТАКОВА НЕЩО КАТО ОСТАНАЛА СПЕРМА ?
Гледам нема нищо,пак гледам пак нема нищо,викам си ааа тука само има нещо!!
разбира се че има даже маи до 12 часа след 1вото изпразване.
а има ли опасност момичето да забременее толкова ли много остава и как остава като се пак и до тоалетна се ходи ала бала
много и разбиратеДа има сперма , в топките ти
![]()
ти нали отиваш да пикаш? Е ти ще изместиш останалата сперма в члена.
Нали ще се изкъпеш или поне измиеш? Тогава ползвай сапун и нямаш проблеми.
бъти и темата ... То от въздуха вече се забременява бе , не знаете ли?
Значи , ако ще го правите без презерватив е същата работа. Правите си 1вия тек и после отиваш и се изпикаваш , миеш се добре със съпун и си готов за 2рия път![]()
Станислава
епа и на мене ми се струва тъпо че може да остане ама реших да питам се пак![]()
сперма остава по каналитепикочният мехур няма нищо общо.Ако искаш пикаи и 20 пъти.Ако не вярваш пробваи ма си купи и бебешка количка
![]()
![]()
![]()
![]()
Вярно е.Всъщност, това е много сигурен начин да направиш белята, ако сте случили на момент.Проблема се решава с пикаене.Защото buzko, тя пикнята не излиза от пикочния мехур, а от каналитеПървоначално написано от skalata45
И все пак, не забравяй, че при секс без презерватив, има и много други опасности.
Situatin normal-All fucked up...
остави децата да се радватПървоначално написано от PureFuckingHATE
Къде чули нещо , къде видяли... И най-накрая - НИЩО НЕ РАЗБРАЛИ!
![]()
Станислава
Той попита ако се е избърсал самоПървоначално написано от t0d1t0
Преди втори тек се изпикаите и се измийте хубаво защото да остава ти сперма и по каналчетата а може и по главичката ако само се забършете!
![]()
е да , ама ако се е избърсал , но и казва , че дали може да го правят чаааааааааааааааааааааааа ак вечерта![]()
Станислава
чел съм че дори да свърши извън вагинапа има шанс макар и малак да забременее поне така съм чел колко е вярно нз![]()
![]()
![]()
Крещящо си тъп Саше
Знаеш ли какво? СЛАГАЙ КАПУТ ВИНАГИ ЧЕ ОТ ТОЛКО МИСЛЕНЕ НА МЕНЕ ПОНЕ ЩЕ МИ СЕ ОТЩЕ ДА СЕ ЧУКАМ!!!!!!!!!!!
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Смешните мнения на някой индивиди ме накара да си направя регистрация.Значи по темата да има опасност дори и след няколко часа, накарай го да се изпикае и скачайте в леглото веднага ако искате![]()
На мен пък смешните паранои на някои други индивиди дето си мислят, че се забременява едва ли не от въздуха, също много ме дразнят, но как да му го обясниш на някой 14 годишен. Лошото е, че първо се ебат, после питат, вместо обратното.
Абсолятно вярно! И това не е за подценяване.Първоначално написано от xRoSHaVx
Иначе каналите по които излиза спермата и тези на урината в крайната си част съвпадат. Пф...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
може да се забременее дора ако е свуршил извън теб поради предеякулационната течност, която отделя ето http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=281492 чететеПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
![]()
![]()
![]()
Крещящо си тъп Саше
абе няма може неможе , ако не искате бебе ползвайте презерватив .!.![]()
прав сиПървоначално написано от travmiriaN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Крещящо си тъп Саше
.. а защо просто не ползвате презервативи??![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Няма никаква опасност да забременееш ако питаш това!Пък и няма разлика ако го е правил с презерватив по тая твоята логика.Презерватива да не би да изсмуква всичката сперма...!!!!!!Първоначално написано от skalata45
не ползваме презервативи защото приятелите/приятелките ни не са спинозни , а и ако е за бременност то си има други решения![]()
Станислава