- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За полицай ?
Здравейте ,в момента съм 12 клас и искам да попитам другата година къде мога да кандидатсвам за полицай ? На кои предмети се набляга по - вече ? Ако ми помогнете малко ще съм Ви много благодарен .
яж понички
ти космяс'i
умирам от болка като слушам ви фолка... ><
RHCP
Здрасти.За полицай трябва да ходиш на школа,която в момента е май 9 месеца(Има в Симеоновград) и се учат некви щуротии -гражданска защита,психология.......за други предмети не съм сигурна,защото тези неща ги знам от леля ми,а тя преди доста години завърши........
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Трябва да си плешив и да си девствен както се пееше в една песен![]()
дам, наблегни на поничките и.. еми то това еПървоначално написано от d00d
![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Аз ви питам сериозно ,а вижте само какви отговори ми давате ?! Все пак благодаря на pifiella ,за единствения свестен отговор .
За Симеоново знам, че има такава школа (нз дали точно школа се наричаше) доколкото знам трябва да се набляга на Историята и БЕЛ и нетрябва да имаш татуировки или пиърсинги и досие (провинения).
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Да в Симеоново има за полицай![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Не разбирам - във всеки един град продават понички :О ???
ти космяс'i
RHCP
Ей тъпаци момчето пита сериозно вие само си лигавите.
А ако се научиш и да пишеш, ще сме ти много благодарни.Първоначално написано от jokercan
Иначе 12. клас пише като за 3. България! Друго няма какво да кажа.![]()
А по темата - откъде да знам къде.
Като не знаеш, защо пишеш тогава???Първоначално написано от nestea95
d00d, как искаш някой да се отнася сериозно към твоята тема, след като сам виждаш колко сериозно се отнасяш ти към другите?
По темата - за полицай се кандидатства в Симеоново. Вярно е, че предметите, върху които се набляга са БЕЛ и история, както по-горе написаха. Другото, за което знам, е че има физически тест, който включва лицеви опори, коремни преси и др. (не е нещо сложно). Местата обаче са ограничени и не всеки, издържал изпитите, влиза. Това е, което знам, но все пак потърси повече информация.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
ами виж, казах за поничките и никои не го повтори ... в мойта тема 4 страници бяха пълни със съвети и псувни как се пишело "ТЪПО" >:O WTF .. малко по-различно е ;0Първоначално написано от montana6
ти космяс'i
RHCP