- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тема за НОРМАЛНИ хора, не за``ШОЛЬОВЦИ`` :)
НЯКОИ ВЪПРОСЧЕТА... и ЕДИН ПРОБЛЕМ, КОЙТО СЕ ПРАВИМ, ЧЕ НЕ ЗАБЕЛЯЗВАМЕ
Чудно ми е, защо всеки "по-умен" ученик лъже, че не ходи на уроци, а пък иначе си скъсва дупето от ходене на какви ли не работи. Тъпо е, някак си много им се дразня на такива, а от моя клас всички викат НЕ, ама в петък след обяд ВИНАГИ имат работа.. Другото което е: Вие криете ли, че ходите на уроци? Ако Да....ЗАЩО? Интересно ми еА ако не ходите пак ЗАЩО ?
И едно друго, от кои хора сте, от тези които обичат училището, или от тези които го ненавиждат? Иска ли Ви се да сте в "по - умен" дисциплиниран клас, или за Вас това е "тъпотия" ? А случвало ли Ви се е да кажете, например, че не ви се ходи на "даскало" само и само да не ви помислят за "зубар"?
Питам ви всичко това защото познавам такива хора, които иначе са свестни, но го крият за да не се "злепоставят".
Според мен, това е доста голям проблем и ако има такива хора тука, искам да ви кажа : Не се косете от мързеливите ви съученици, вие се старайте и го показвайте![]()
Изкарах си изпитите след 7 клас благодарение на книжките на Стандарт.Аз имах 3.70, говедата с уориците - 3.71![]()
Аз пък мога да ти кажа, че повечето ходели на уроци, изкарват около 5-6 по БЕЛ и 4-5 по МАТВиж сега ако си си умен толкова че да закрепиш 4ка и не искащ повече... Да, разбирам.
Без частни уроци изкарах 5.143 по БЕЛ !![]()
Значи наистина ти върви БЕЛ.. И аз на пробни тестове за след седми клас някъде там докарвам... По математика според мен е малко по-трудно...![]()
Винаги е било така. Въпреки че БЕЛ ми върви съм в математическо училище, не ме бърка чак толкова, но когато кандидатстваш, трябва да помислиш, а не като мен - секундата преди да дам листа с желанията реорганизирах написаните специалностиПървоначално написано от diksi
![]()
Не съм зубар. Няма смисъл да уча нещо което няма да ми трябва или нещо което не разбирам и не ми е интересно само за добрата оценка.
Уча само материала, който може да ми потрябва за в бъдеще. А останалото което наистина ще ми трябва си го уча в къщи .
ти космяс'i
умирам от болка като слушам ви фолка... ><
RHCP
Ами не знам в днешно време не става само с това което ще ти трябва в бъдеще, или поне не става ако искаш например като мен да станеш архитект и да влезнеш във ВИАЗ, например. Не, там трябва и оценките да летят нагоре.. СЕЩАШ СЕ
Трябва ли ти химия?Първоначално написано от diksi
Или биология може би?
Етика, право?
ти космяс'i
умирам от болка като слушам ви фолка... ><
RHCP
Както и да еТо па може да реша да правя атомни бомби
![]()
Аз пък не съм крила, че съм ходила на уроци. Не е нещо "срамно"На другия въпрос - Да, иска ми се да съм в по-дисциплиниран клас. Винаги казвам, че не ми се ходи на даскало, и винаги е вярно
![]()
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
брао брат, евала!Първоначално написано от d00d
Аз, с риск да повторя d00d, уча само каквото ще ми трябва в бъдеще.. и наблягам на специалните предмети, както и на общите, от които имам реална полза в бъдещето си![]()
Никога не съм ходила на уроци, дори за изпитите се готвех сама в къщи и наистина изкарах по-високи оценки от хора които всяка година ходеха на уроци. И да искам да съм в по-дисцлипиниран клас.Никога немога да случа на хора, на които им пука за бъдещето и за това с какво ще се занимават занапред.Винаги когато съм казвала, че не ми се ходи на даскало, което се случва често, е било истина.Ама няма на къде![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
И аз искам малко по - спокоен клас, то в нашия е лудница чупят се дъски върху чиновете, непрекъснато някъде шуми, бучи , бръмчи нещо.. И системни момичета пищят без причинаТази година е по-спокойно
Само дето по химия и биология...
![]()
М,никога не съм ходила на уроци.
Задължително ли е добрите ученици да ходят?
Та.. както и да е.
Не мисля,че ако ходя,ще крия това,защото.. то не е срамно.НЯМА защо да крия.. Аз отивам там да се уча,съвсем нормално си е.![]()
Миналата година е имало някакви подмятания от типа на 'зубар',защото си учех както трябва за изпитите..а то явно в моя клас просто не се приемаше това.
Относно за дисциплината-В новия ми клас се спазва много добра дисциплина,смея да твърдя,по-добра отколкото в предишния.
Пък и сега...просто не можем да си позволим лоша дисциплина,че с тия учителииии...
Изкарах 5,60 по БЕЛ и 5,25 по математика, без да съм ходил на частни.![]()
Male
Никога не съм лъгала, че не отварям учебник вкъщи, просто като ме питат - отговарям. На уроци съм ходила около 1 месец по математика, шото си мислех, че теста ше бъде нещо непосилно за мен, и от никого не съм крила. А откога е задължително умните ученици да ходят на уроци, някои просто са умни.. Другите просто завиждат и такам..
Обичам училището, там са всичките ми приятели, въпреки че в момента съм с нови хора около себе си, но пак ми харесва, забавно ми е, интересно е.. запознанства, ала-бала. И без това старото си училище го научих наизуст, сега започваме с новото![]()
Всеки клас е уникален с нещо. Не знам, харесва ми, не са затворени, забавно ми е с тях, пада голяма лиготия![]()
Никога не лъжа, за да бъда такава, каквато искат хората. Понякога наистина не ми се ходи на училище, понякога имам голямо желание. Всеки път е различно, не виждам защо да лъжа, данък обществено мнение и то на дрисльовци, които хабер си нямат за кво изобщо влизат в часовете, не плащам. Никога не ми е пукало кво мислят хора, които едва познавам, за мен. Тва да криеш собственото си АЗ правят хората с ниско самочувствие. И аз познавам такива и наистина адски ми е любопитно защо просто не се покажат на другите в собствената си светлина. Такива, каквито са всъщност ТЕ, за какъв чеп ти е да се правиш на някой друг? Ако не те уважават такъв, какъвто си.. не знам, нямаш работа при такива хора.
На уроци съм ходила само по български преди година - две за изпита след 7-ми клас и мисля, че си заслужаваше, защото изкарах 5,893 , а по математика 5,00 без уроци. Според мен няма нищо срамно да си кажеш, че ходиш при учител, все пак понякога се налага
Защо пък да лъжат? Аз завърших 7 клас с 6.00 без да ходя на уроци по български и математика,защото не разполагах с достатъчно време (тогава ходих на уроци по испански и немски).
Не съм зубарка,просто слушах внимателно даскалите и половината урок вече го знаех![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
bez nikakvi uroci imam 5.6 po bel i 4.1 po mat
sry ama nemam kirilica
ps na drug komp sum za malko nqma da q durpam
ps neznam koi buton e za zapetaikite xD
ROCK HARD RIDE FREE
Еми аз не ходя на уроци ,но мисля тази година да тръгна на уроци по Математика.. Още не се знае де ,но го обмислям.. ММ в моя клас ако някой ходи на някакви уроци си казва ,не ми се е случвало някой да каже ,че не ходи и в същото време след даскало да е там.. Ето примерно най-голямите отличнички по Английски ни казаха ,че ходят на уроци в Училища Европа и затова са толкова добри.. И според мен не е нужно да ходиш на уроци за да искараш 5 или 6 по Бг.. Ако учиш в къщи водиш си редовно тетрадката и слушаш в час мноу ясно ,че няма да искараш 2! А относно тва дали ти се ходи на даскало или не.. Еми имало е дни в който много ми се ходи. Имало е и дни в който изгарям от желание да си седя вкъщи ,така че.... Не бих казала ,че обичам училището нито ,че го ненавиждам има и по приятни неща от ходенето на училище ,обаче се налага да ходя нали ?![]()
Първоначално написано от diksi
Просто никой не иска да си признае, че учи защото мисли, че ще бъде подиграван. В днешно време, за да си от "готините" трябва да си бееед ес мадафака и да демонстрираш как (уж) ти е през поялника за ученето. Ако те хванат, че случайно си пишеш домашните автоматично си зубър и подмазвач.![]()
аз от тази година започвам импровизирани уроци - майка ми е даскалка по математика и ше ме подготвя за висшо![]()