.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    Само по английски ходя на уроци. Иначе нямам проблеми. Не съм натегачка, учаси в рамките на нормалното и не крия, че го правя. Например преди някоя важна контролна уча и си го признавам. Което за всички ме прави зубърка, но когато дойде контролната всички " Абе моря ти сее кажи ми кво е на 12" - пък уж не им пука колко ще изкарат. Иначе на мен не ми пречи да ми викат зубърка. Просто им казвам, че следващет път като рева, че имат 4-ка ( което се случва изключително често) аз ще се смея като побъркана и всички млъкват!

Без НИТО ЕДИН частен урок на изпитите след 7 клас изкарах по БГ 5.732 и по математика 5.214 А за безмозъчните идиотчета, чиито родители хвърлят луди пари за частни уроци и вярват, че скъпоценното им детенце задължително ще излезе с налят акъл, оставам без коментар
    It's better to be ALONE than to be with people you don't like.

Супер фен Аватара на diksi
    Относно това за ``умните`` и уроците, имах предвид, че някои им върви и защото ходят на уроци, а го крият и се правят, че не отварят учебник, а в същото време си знаят всичко.. Аз ходя на уроци по математика защото имам чувството, че изпитите са за зверове Пък и госпожата ми е симпатична

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от impassive7
    А за безмозъчните идиотчета, чиито родители хвърлят луди пари за частни уроци и вярват, че скъпоценното им детенце задължително ще излезе с налят акъл, оставам без коментар
    ти така си мислиш .. зависи при кого ходиш аз за 8-те часа по БЕЛ дет съм ходила.. научих толкоз мн нещаа .. така че и не съм хвърляла луди пари на вятъра .. по 8 лв беше на час .. 8х8=64 лева сичко

ПП:По БЕЛ през годината не съм учила,освен някое друго стихотворение и в последния момент преди изпитите реших ,че тряа да уча таа.. ходих 7 8 часа и тфа беше.. по БЕЛ на изпита имам 5-ца

ПП2: По математика съм ходила на уроци безплатно не мога да кажа с точност колко часа,но пак беше в последния момент .. btw 50% от задачите не бях и чувала за такива като тях Абе.. ии моля без нападки и т.н Имам по математика 4-ка на изпита
    Доволна съм .. сега съм в Езикова гимназия и всичко ми е ОК
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Аз ходих на уроци по БЕЛ и математика 7 клас... Общо взето, нашите искаха, защото всички други ходеха. И парите никога не са били проблем. Изкарах 5.87 по БЕл, 5.25 по математика... тва беше преди година-две.

При мене наще не искаха много, много! Аз настоявах.. Някои пък деца ходят на уроци щот е на мода

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    е в седми клас си ходих ,ама не по мое желание

амии може и да мина за зубарка,защото се интересувам от образованието си и ще не неща сядам и си уча,щот мисля,че щом ни е дадено трябва да го направя.да,ходя на уроци и да,крия го защото не ми е много приятно всеки да ме обсъжда и да казва че съм добра примерно защото ходя на уроци.това не е така,защото и без да ходя си изкарвам оценките,аз ходя за да достигна по-високо ниво.тва да го обесняваш на посредствените ученици не мерси,не е тяхна работа!!!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Страх ме е да не прозвуча надуто,но бих казала ,че имам завидни умствени способности и не ми се е налагало от уроци или такива работи...Не се имам за "зубар" просто имам силна памет..рядко уча,но изкарвам добри оценки,защото още в час разбирам нещата..има хора на които им е нужна повече подготовка,но има ли нещо лошо в това да искаш да знаеш?Защо ако се стремиш да учиш трябва непременно да си смотан?Аз се кефя на всики хора,които имат цел в живота,а не се лигавят за да се правят на интересни..Понякога обичам да ходя на училище,понякога не ..Имало е хора,които са се опитвали да ме обидят затова ,че сам от "умните мухливци",но истината е ,че ги е яд на тях самите ,че не се справят добре..Учете хора няма нищо срамно в това да искаш да научиш нещо!
    Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф

И азне съм закъсала, за да ходя.. Просто съм алчна за знания

diksi, и мен ме дразни този факт. Тази година попаднах в много кофти клас, където 2/3 се избиват кой ще впечатли повече учителя. Много интелигентни се пишат, с успех 6.00, а отидеш ли да го заговориш на някаква често дискутирана тема, на която се очаква да е компетентен, гледай дали някой може да ти каже нещо.
    Миналата година класът ми беше подобен, само дето повече от приятелите ми бяха с мен, сега ги преместиха в друг клас и виждах какво е мнението на зубърите за нас. Някви там глупаци, които нямат цел в живота, защото не прекарват по 7-8 часа на ден да се съдират от учене и защото петък вечер са на купон или концерт. Въпреки това в края на годината имах над 5.50, как стана тоя номер? Винаги съм се карала с нашите по този повод, те винаги са искали да имам някакъв нечуван успех, а не ме слушат като им казвам, че само с него няма да ме вземат никъде. Има също толкова важни неща като спорта, извънкласните занимания, интересите.. С успех 5.50, два спорта, инструмент и още поне 2 занимания определено човек има много по-голям шанс от успех 6.00 ... и дотам.
    Та както вече казах, никога не съм била спрягана за зубърка, има предмети, по които ми тряскат яко двойки, има и такива, по които съм чук. Тази година ще ходя на подготовка за сат и тойфел и не е нещо, от което да се срамувам, имам доста големи амбиции за бъдещето и почвам да работя по тях. И без това училището ми ги предлага безплатно тази година, гледам максимално да се възползвам.

Мега фен Аватара на xoxi
    Мен никога не ме е било срам да кажа, че ходя на уроци или че не мога да изляза, защото имам да уча.
    Тази година попаднах във възможно най-добрия клас (сега съм 8ми клас). Всички са разбрани, няма надменни погледи, няма завист, няма подигравки. Страшно съм доволна. Понеже сме в езикова и не е тайна, че всички сме "жадни" за знания по изучавания език.
    А мнението ми за тези, които казват, че не учат, само за да се правят на готини е много отрицателно. Такъв човек просто страшно много ми пада в очите. Това показва, че се водят по "задните части" на някой си "готин", който не учи, изкарва двойки и го мислят за як.
    И спря да се върти за миг земята..

courtney` Аз също спорувам две неща ходя на иконопис и национални пленери по изобразително и наще ми говорят, както ваще на тебе

Мен никога не ме е било срам да кажа, че ходя на уроци или че не мога да изляза, защото имам да уча.
    Тази година попаднах във възможно най-добрия клас (сега съм 8ми клас). Всички са разбрани, няма надменни погледи, няма завист, няма подигравки. Страшно съм доволна. Понеже сме в езикова и не е тайна, че всички сме "жадни" за знания по изучавания език.
    А мнението ми за тези, които казват, че не учат, само за да се правят на готини е много отрицателно. Такъв човек просто страшно много ми пада в очите. Това показва, че се водят по "задните части" на някой си "готин", който не учи, изкарва двойки и го мислят за як. Confused
    + 1

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Цитирай Първоначално написано от faststep
    Изкарах 5,60 по БЕЛ и 5,25 по математика, без да съм ходил на частни.

Брееей!Машина си бe човек!
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от vampirekiss

+1 или е учил яко.. а може би е леко зубар
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94
    е в седми клас си ходих ,ама не по мое желание
    и аз така

Re: Тема за НОРМАЛНИ хора, не за``ШОЛЬОВЦИ`` :)

"зубар"?

OMFG Пише се с Ъ бе

И аз си уча изкарвам си 6-тиците (нищо по-ниско)
    И тея от класа ми викат зубър даже, но аз не си давам толкова зор да уча, а вкъщи ми викат, че малко уча и че тия оценки нищо не значат и че трябва да седа по-малко на компа и т.н

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Цитирай Първоначално написано от vampirekiss

+1 или е учил яко.. а може би е леко зубар
    Ми иди го изпитай... (не знаете на какво викате зубар)

Голям фен
    Град
    sofiq
    Да споделя и моето мнение...Имам се за умна и интелигентна,когато бях 7клас сама си учих не съм ходела на уроци.Сега съм 12клас и ще ходя на уроци,за да се подготвя за матурата по бел,за другата ми матура ще се готвя сама.Нямам се забар,но си имам хубави оценки.А за хората които ходат на уроци,може да не са разбрали нещо в час или де да знам и за тва да ходат.Това дали ще ходиш на уроци или не си е лично прави и избор

Не ходя на никакви извънкласни дейности.Стига ми даскалото.От класа ми има много такива каквито ги описваш,правят се на гъзари,не учат уж а си скъсват дупенцето от ходене по различни дейности..
    ..Отне ми го пред нищо - не се спря,
    приятелко ти моя най-добра.
    Беше ти за мене и сестра
    подлата измама не ще простя...

Фен Аватара на sunity06
    Град
    гетото
    Кви уроци айде у лево Спомням си за изпитите след 7ми клас никък не си давах зор (не, че сега си давам ) и пак имах по-високи оценки от тия дето си скъсаха задниците от учене...
    Забавно е да правиш невъзможното!

пффф и в 7 клас и сегаа не уча многоо много .. изкарвам си 5 и 6 ей така и се води че тряяя съм умна щот съм в НПМГ

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Цитирай Първоначално написано от d00d
    Не съм зубар. Няма смисъл да уча нещо което няма да ми трябва или нещо което не разбирам и не ми е интересно само за добрата оценка.
    Уча само материала, който може да ми потрябва за в бъдеще. А останалото което наистина ще ми трябва си го уча в къщи .
    брао брат, евала!

Аз, с риск да повторя d00d, уча само каквото ще ми трябва в бъдеще.. и наблягам на специалните предмети, както и на общите, от които имам реална полза в бъдещето си
    Ай кфо се праиш и ти....сякаш нямаш 6 по всичко . БТВ не се сърди за дет малко така те резнах...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Чудно ми е, защо всеки "по-умен" ученик лъже, че не ходи на уроци, а пък иначе си скъсва дупето от ходене на какви ли не работи.

Защото сега е по - важно да си "готин" пред другите и всеки живее за мнението на останалите ..

Вие криете ли, че ходите на уроци?

Ходих преди .. после спрях сега сигурно пак ще почвам .. но не съм криела ..

от кои хора сте, от тези които обичат училището, или от тези които го ненавиждат?

обичам си училището .. мразя учениците ...

Иска ли Ви се да сте в "по - умен" дисциплиниран клас, или за Вас това е "тъпотия" ?
    без значение в какъв клас съм .. а сегашния е истински кокошарник ...

А случвало ли Ви се е да кажете, например, че не ви се ходи на "даскало" само и само да не ви помислят за "зубар"?
    Казвала съм ог по други причини .. но за това не се бях сетила ..

Голям фен Аватара на gret4ety
    А ти откъде знаеш че ходят на уроци апък се крият
    Аз не съм ходила на уроци, просто внимавам в час и то ми е достатъчно.
    Аз не обичам да ходя на даскало само когато имам нещо друго да правя даскало

Ем моя клас е възможно най дисциплинирания в даскало. Сички си седат по чиновете и мълчът, а кат дойдат мои фр от др клас и става на кръчма
    А случвало ли Ви се е да кажете, например, че не ви се ходи на "даскало" само и само да не ви помислят за "зубар"?

Ти сигурно си го казвала много пъти като гледам. Мен по принцип не ми се ходи на даскало. и нз що го пи6е6 в кавички "даскало"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си