.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79

Re: Тема за НОРМАЛНИ хора, не за``ШОЛЬОВЦИ`` :)

Цитирай Първоначално написано от diksi
    1.Чудно ми е, защо всеки "по-умен" ученик лъже, че не ходи на уроци?

2.Викат НЕ, ама в петък след обяд ВИНАГИ имат работа..

3.Другото което е: Вие криете ли, че ходите на уроци?
    Интересно ми е А ако не ходите пак ЗАЩО ?

4.И едно друго, от кои хора сте, от тези които обичат училището, или от тези които го ненавиждат?

5.Иска ли Ви се да сте в "по - умен" дисциплиниран клас, или за Вас това е "тъпотия" ? А случвало ли Ви се е да кажете, например, че не ви се ходи на "даскало" само и само да не ви помислят за "зубар"?

1.От къде си толкова сигурна , че всички ходят на уроци ?! + това ако е умен няма защо да ходи на уроци , по - скоро глупавите правят това

2.Това , че в петък следобяд някой не иска да излезе с тебе , не значи , че е на уроци ! Може да има домакинста работа , да ходи на гости или да има такива.

3.Не , не крия , защото не ходя на уроци , а когато съм го правила съм си казвала.Защо не ходя ли - защото по - горе казах уроците не са за умните , а за глупавите деца .. И аз съм ходила , защото по математика не чаткам нищо , ако разбирах математика нямаше да ида на уроци , което потвърждава мнението ми , че само тъпите ходят !

4.АЗ съм от тези който еднакво обичат и ненавиждат училището.Като всички нормални обичам веселието и приятелите , ненавиждам дългите домашни и страшните изпитвания при някой учители

5.Така не е нужно да си в клас със зубари за да си умен и ти,, Ако имаш дадени заложби по който и да е предмет и с лудницата да учиш пак ще се докажеш и покажеш .. А последния въпрос е прекалено глупав . На 12 ли си ? Защото от всички тези въпроси предполагам , че си 14 годишна зубарка без приятели , която се дразни , че само тя си признава , че ходи на уроци ?

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Не съм ходил никога на уроци...! Винаги съм завършвал прилично (прилично не ви говора 6) Тези дето викат завършил-завършила съм с 6.00 ама не съм зубар... абе айде моля ви се... някой ще ми завърши с 6.00 и ще ми вика че не е зубар.. да бе ! Учете по каквото ще ви трябва за напред ! Като гледам някой какво пишат ами вие незнам как ви е минало детството.. Като постояно учите след даскало преди даскало на уроци ехе...

Супер фен Аватара на diksi

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    1.Чудно ми е, защо всеки "по-умен" ученик лъже, че не ходи на уроци?

2.Викат НЕ, ама в петък след обяд ВИНАГИ имат работа..

3.Другото което е: Вие криете ли, че ходите на уроци?
    Интересно ми е А ако не ходите пак ЗАЩО ?

4.И едно друго, от кои хора сте, от тези които обичат училището, или от тези които го ненавиждат?

5.Иска ли Ви се да сте в "по - умен" дисциплиниран клас, или за Вас това е "тъпотия" ? А случвало ли Ви се е да кажете, например, че не ви се ходи на "даскало" само и само да не ви помислят за "зубар"?

1.От къде си толкова сигурна , че всички ходят на уроци ?! + това ако е умен няма защо да ходи на уроци , по - скоро глупавите правят това

2.Това , че в петък следобяд някой не иска да излезе с тебе , не значи , че е на уроци ! Може да има домакинста работа , да ходи на гости или да има такива.

3.Не , не крия , защото не ходя на уроци , а когато съм го правила съм си казвала.Защо не ходя ли - защото по - горе казах уроците не са за умните , а за глупавите деца .. И аз съм ходила , защото по математика не чаткам нищо , ако разбирах математика нямаше да ида на уроци , което потвърждава мнението ми , че само тъпите ходят !

4.АЗ съм от тези който еднакво обичат и ненавиждат училището.Като всички нормални обичам веселието и приятелите , ненавиждам дългите домашни и страшните изпитвания при някой учители

5.Така не е нужно да си в клас със зубари за да си умен и ти,, Ако имаш дадени заложби по който и да е предмет и с лудницата да учиш пак ще се докажеш и покажеш .. А последния въпрос е прекалено глупав . На 12 ли си ? Защото от всички тези въпроси предполагам , че си 14 годишна зубарка без приятели , която се дразни , че само тя си признава , че ходи на уроци ?
    1. Значи през ваканцията, излизахме по всяко време, а като почнахме училище например една фр, от 2 до 3 не може... Питам ли я на уроци ли ходи, тя сменя темата...

2. --

3. Може да си умен, и да си чаткаш материала в училище, но да искаш повече.. Не е ли истина, че уроците могат да ти го осигурят, пък и на мене ми е по-лесно, защото това, което взимаме аз вече го знам и го затвърждавам...

4. Аз ненавиждам гигантските контролни по география и писмените по история Обичам междучасията и новите неща..

5. на 13 и нещо съм, както искаш ме разбирай аз лично мисля, че зубър е човек, който не разбира нещата и затова ги наизустява, а не като мене да знае много неща без чак толкова усилия... Имам мнооого познати и около 5 истински приятели..

ПС- Недей се прави изводи за хора, с които не си говорила лично

Айде чао, почна ми филма :P

Голям фен Аватара на Vincitore
    Най ми е смешно като кажат :
    - НЕЕЕЕЕЕ въобще не съм учила - а после получават 6

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    абсолютно . когато бях 7ми клас си ходех на уроци и не съм лъгала за тва , изкарах си оценките които исках и не ми пуууука !!
    in defense of our dreams...

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Никога не съм ходила на уроци. Имала съм си проблеми по математика, но не съм ходила по простата причина, че ако се напрегна малко и ако попитам госпожата да ми ги обясни - ще ми се изясни всичко! А относно въпроса дали обичам училището .. Да, обичам си училището, обичам си и съучениците, и ми е кеф да ходя на училище. Сега всички ще ме помислит за някаква зубърка, даже оценките са ми в окаяно състояние. Но да лъжа, че не ми се ходи, при положение, че е обратното, за да не ме мислят другите за зубър - според мен е адски тъпо
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Vincitore
    Най ми е смешно като кажат :
    - НЕЕЕЕЕЕ въобще не съм учила - а после получават 6
    аз пък си умирам от смях като кажа на даскалката, че не съм бутвал и тя ми напише 6, щото казвам всичко, дето ме е питала

^^ А аз как се дразня, като почнат всички да викат "Аууу аз сигурно ще имам двойка, леле-леле нищо незнам, ау ужас.."
    И после - ХОП шестица
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Дружба
    е.. аз сериозно и искрено мога да се похваля с нито един бутнат учебник през учебната 2008/2009 и годишна оценка 5,72 всичко е от часовете кво съм чул и от качеството на пищовите

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    е.. аз сериозно и искрено мога да се похваля с нито един бутнат учебник през учебната 2008/2009 и годишна оценка 5,72 всичко е от часовете кво съм чул и от качеството на пищовите
    а като дойде време за контролно или някакъв тест, почваш ли да се оплакваш, че нямаш представа за какво става въпрос и че си сигурен, че ще имаш двойка ?

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    а като дойде време за контролно или някакъв тест, почваш ли да се оплакваш, че нямаш представа за какво става въпрос и че си сигурен, че ще имаш двойка ?
    Според мен, едва ли.. То като ползваш пищов си сигурен колко ще изкараш (разбира се ако найстина пищовите са му ``качествени`` )
    Освен, ако в последствие не се е усетила учителката...

Да де, ама мисълта ми е, че ако се оплаква така и после хоп отличната оценка, това дразни много..
    Иначе ако си мълчи и си изкарва шестиците няма проблем.
    Мен лично много ме дразнят такива, които търсят внимание от другите и си просят добра дума.
    В моя клас има няколко отличнички, които преди всяко контролно започват "ауу сега ще имам двойкааааа" и другите като някакво стадо "спокойно беееее, ще имаш шеееест"

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    не се оплаквам, думите ми най-често са "ше видим какъв ми е късмета"

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town

НЯКОИ ВЪПРОСЧЕТА... и ЕДИН ПРОБЛЕМ, КОЙТО СЕ ПРАВИМ, ЧЕ НЕ ЗАБЕЛЯЗВАМЕ

Чудно ми е, защо всеки "по-умен" ученик лъже, че не ходи на уроци, а пък иначе си скъсва дупето от ходене на какви ли не работи. Тъпо е, някак си много им се дразня на такива, а от моя клас всички викат НЕ, ама в петък след обяд ВИНАГИ имат работа.. Другото което е: Вие криете ли, че ходите на уроци? Ако Да....ЗАЩО? Интересно ми е А ако не ходите пак ЗАЩО ?

И едно друго, от кои хора сте, от тези които обичат училището, или от тези които го ненавиждат? Иска ли Ви се да сте в "по - умен" дисциплиниран клас, или за Вас това е "тъпотия" ? А случвало ли Ви се е да кажете, например, че не ви се ходи на "даскало" само и само да не ви помислят за "зубар"?

Питам ви всичко това защото познавам такива хора, които иначе са свестни, но го крият за да не се "злепоставят".

Според мен, това е доста голям проблем и ако има такива хора тука, искам да ви кажа : Не се косете от мързеливите ви съученици, вие се старайте и го показвайте
    Да бе, тва ако е проблем - аз съм Елвис Пресли. Никакъв проблем не е това. Това е проблем само ако си някакъв супер повърхностен, който се прави на изключително умен и разбиращ, за да впечатлява дечицата по форумите..

По темата - първо не, не ходя на уроци. Разбирам си достатъчно и без тях.
    Аз съм от тези, които НЕ обичат училището. Не го ненавиждам, просто има и по-забавни неща от това да правиш контролни и да бъдеш изпитван, right?
    Класа ми е супер як, има ги и тъпи, и умни - абсолютно нормален клас.

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Аз лично не крия, че ходя на уроци,изкарах 4.511 по Мат и 5.589 по Бел ... За училището не го мразя ,ама не ми е от любимите занимания.Пък иначе си уча имам си добри оценки :P

Хъм, аз съм по-голяма, сега ще съм девети клас.
    В седми ходех на курсове в огромни групи - по 25 човека. Изкарах адски добри оценки - няма да ги споменавам, с цел запазване на анонимността. Но да кажем, че резултатът ми стигаше за приемане в кое да е училище. javascript:emoticon('')

Чак да обичам, не, но харесвам училището и не обичам да съм във ваканция повече от месец. Омръзва ми... и не, не съм луда.

На мене не ми омръзва ваканцията докато не мине август, 14 дена адски ми се ходи и на 15 много ме мързи После вече се свиква..
    Леле са с тия входни... Сега не ми се иска да съм почвала..

МолИм ви се..
    Единственото предимство на ваканцията е свободното време. Иначе е пълна тъпня.

ако човек слуша в час не са му нужни частни уроци

ходИла съм и не крия..че кво срамно има?!

Именно~! А между другото вече ходя па уроци по математика и е мноого по-лесно с един два урока напред съм и имам повече свободно време, вместо да уча с часове :0

Ходя на уроци и не го крия, защото наистина е тъпо. То се разбира като започнеш да изкарваш по-високи оценки през годината, най-малкото.

Не мога да кажа "Да, обичам училище!" или "Не, мразя училище!". В някакво средно положение съм - нито мразя да ходя, но и не ми е от най-любимите места.

Три години съм вече в олигофренски клас и нямам търпение да се преместа в дисциплиниран

Колкото до "зубъра" не съм зубър (не зубря, а УЧА), а и не ми дреме кой какво ще каже, ама ни най-малко, така че винаги казвам каквото мисля. НЕ СЪМ казвала, че не ми се ходи на училище, за да не ме помилят за зубър.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Аз не съм ходила до сега, ама май ще тръгвам на английски, че искам да го науча добре.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

ами аз попринцип се славя като "умна" ама хич не си късам задника от учене. Примерно мога да си науча по всичко за 30 минути... Ходя на английски ама и за там не се старая много а имам най-високи резултати в групата. Човек може да си изкарва оценките с ум, а не с учене (зубрене имам в предвид) Не се надувам ама не се напрягам да уча и не съм и лъгала за това колко съм учила

Ходя по някой път на математика (9 клас съм).Често казвам,че не ми се ходи на даскало,ам не за да не ме мислят другите за зубър,а защото наистина го мисля!Не мразя даскало,но не го и обичам, с една дума се ми е тая.Не зубря,уча,всяка година свършвам с 6,00.И така...
    If you don't know my name, you can call me your baby ...

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.

Raindrops fall from everywhere.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си