.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 95 от общо 95
    Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Най-много ме притеснява факта, че може би ще ми вадят зъб/и.Хем малко или много ще ме боли, хем после ще е грозно.Заради това се колебая за брекети.Иначе не ме бърка, но...
    Виж сега, нали си чувала поговорката: "Трай моме за хубост"
    Самото вадете на зъб не боли, понеже ти слагат упойка, дори като те боцкат във венеца с упойка не боли чак толкова много, се едно се натискаш с нокът. Боли след като ти мине упойката, самото място там боли, но има хапчета за тая цел...Търпи се. Иначе много ли са ти криви зъбите?
    Мне много, но пък ме комплексира супер много.Някои ортодонти ми казаха, че трябва кучешките да ми извадят ии няма как просто да се дам.Ако е по-назад този за вадене - може да се навия.Много ги обмислям нещата ии се притеснявам ..
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от Fr3eGiRl
    Fr3eGiRl а на долната челюст няма ли да ти слагат !? Едни ортодонти слагат, други не.Пф, ужас.
    Ами тя в началото мислеше да ми слага.. После реши, че нямало нужда. Аз по принцип с долните зъби нямам проблеми..
    Ми и аз с долните нямам, но пък казват, че задължително ще сложат, други пък - не било нужно..

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Kornyy къде са ти слагали брекетите смисъл в кой град ?

Град
    ``Сокър Сити
    Аз съм с брекети на горната челюст и ми излезнаха 750 лв
    Глупости, майна, само глупости...
    нов ник - Miichelle

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Цитирай Първоначално написано от dqvolcheto9
    София
    Трагедията е пълна...

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Цитирай Първоначално написано от dqvolcheto9
    София
    По конкретно ?

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Има една ортодонтка, която работи с мъжа си /той е зъболекар/ на Румънското посолство. Страшно съм доволна от нея, супер мила жена Зъбите са ми перфектно прави Ако се интересуваш от мястото, телефони и т.н пиши лично
    Трагедията е пълна...

Здравайте, аз съм на 20 години и имам намерение да си сложа брекети, прочетох всичко, което сте написали.
    Ще ми напишете ли адрес и телефон на зъболекари в София , които няма да ми вземат, ако ми падне някои брекет .Аз съм от Благоевград,тук има една клиника, но нещо ме съмнява

Голям фен Аватара на gret4ety
    Аз пък съм на 15 носих брекети почри една година (най нормални брекети, не бели) И след 2 месеца ще ми ги махат а после ще нося някакво "чене" там да ми държи зъбите да не се върнат ама само нощем. Изобщо не съм се комплексирала от брекетите, станаха си ми като някаква отличителна черта. Даже понякога забравям че съм с тях. Обикновено най най нормалните брекети на горна и долна челюст са 1800-2000 лева но различните зъболекари различно ги правят. Сложи си после няма да съжаляваш

Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Цитирай Първоначално написано от liim0nka
    скъпички са..и то много..3-4-5000лв. (по-вероятно е да са към 4-5000)
    преди 4 години носех брекети цяла гоина и половина а имах ебати ченето с тея кучешки вампирски зъби ... и моето цяло лечение струваше 2500лв ии наистина сега усмивката ми е екстра
    ох извинявам се.. аз говоря за цялото лечение..моето лечение цялото също е 2500лв. , но за самите брекети ще излъжа колко са..
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

liim0nka А ти къде си ги слага !?

Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Най-много ме притеснява факта, че може би ще ми вадят зъб/и.Хем малко или много ще ме боли, хем после ще е грозно.Заради това се колебая за брекети.Иначе не ме бърка, но...
    Виж сега, нали си чувала поговорката: "Трай моме за хубост"
    Самото вадете на зъб не боли, понеже ти слагат упойка, дори като те боцкат във венеца с упойка не боли чак толкова много, се едно се натискаш с нокът. Боли след като ти мине упойката, самото място там боли, но има хапчета за тая цел...Търпи се. Иначе много ли са ти криви зъбите?
    А мен даже след това не ме болеше.. те изписват рецепта прахчета,антибиотик и така.А самото вадене изобщо..изобщо не боли-единствено усещаш натиск, но то трябва да се усеща няма как-и отново не боли
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Нали ви казвам, че най-много се притеснявам от празното място после. Иначе, вече имам час при ортодонт и ще видим какво ще става.

Град
    bitchville
    Тъй като и аз имам проблеми със зъбите искам да попитам брекетите винаги ли имат положителен ефект, защото аз по принцип имам прави зъби, но само един ме тревожи.. Сигурно аз съм човекът с най-крив зъб в света Отвратителен е! Преди да отида на доктор искам да поразпитам тук-таме и да разбера повечко.
    Watch my eyes when i pull the trigger..

то и аз смятам да си слагам бреки ходих при една ортодонтка на преглед само и съм много доволна как ми обясняваше всичко
    като цяло искам бреки за естетика защото съм сигурна че след време
    ше ми станат супер зъбите,,, имало е такива гадни случаи и след време супер се оправя усмивката на потърпевшите
    бих каза че по добре да издържим година - година и половина с бреки
    отколкото да траем усмивката си за цял живот . Тва е за хора които държат на външносттаи на усмивките , пък и е хубаво
    макар че има хора дето доста ги е срам относно бреките...
    затва хора има безцветни но те са доста скъпички
    аз сигурно ще съм със Self-Ligating

за Self-Ligating да ви кажа, че няма смисъл да се вадат зъбите
    шото мойте резците или кучешките на горната челюст са доста изкривени ии тя самата ми каза че няма да има смисъл да се вадят зъбите и сиг 1 година ше ги носа
    искам да кажа че може би с тях по бързо ше мине и по бързо ше се подредят незнам ,..
    да се надяваме че като ги сложа ше се подредят по бързо
    след като ги сложа ще споделям какво е чувството

Град
    bitchville
    Цитирай Първоначално написано от Denny94
    то и аз смятам да си слагам бреки ходих при една ортодонтка на преглед само и съм много доволна как ми обясняваше всичко
    като цяло искам бреки за естетика защото съм сигурна че след време
    ше ми станат супер зъбите,,, имало е такива гадни случаи и след време супер се оправя усмивката на потърпевшите
    бих каза че по добре да издържим година - година и половина с бреки
    отколкото да траем усмивката си за цял живот . Тва е за хора които държат на външносттаи на усмивките , пък и е хубаво
    макар че има хора дето доста ги е срам относно бреките...
    затва хора има безцветни но те са доста скъпички
    аз сигурно ще съм със Self-Ligating
    Аз не виждам нищо срамно да носиш брекети. Мен супер много ме кефят. Сладки са :Р Аз сега обмислям да отида на ортодонт, ама все още се колебая. Майка ми е съгласна да си сложа, но баща ми......
    Watch my eyes when i pull the trigger..

Град
    Бургас
    Аз съм на 15 и нося брекети от 2 години. Струваха общо всичко 3000 лева. Сложи си много са готини ^^ Аз скоро ще ги махам за жалост.. ще и липсват!! Толкова моменти съм изживяла с тях!!!

Аз съм с керамични брекети от година вече и съм много доволна от новата си усмивка и захапка най-вече. Вече си дъвча каквото си поискам на задните зъби и нямам никакви проблеми. В началото ми беше гадно, пречеха ми, но свикнах и сега виждам резултати. Нямам търпение да си ги сваля и да си избеля зъбите!!! На мен ми излязоха 3000 за горна и долна челюст, но си заслужават! За повече информация можете да посетите сайта на моя ортодонт и да видите как изглеждат на снимка www.breketiplovdiv.com

OtLepen breket

kolko leva platihte za zalepqne otnovo?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си