- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Брекети: Въпроси
Мне много, но пък ме комплексира супер много.Някои ортодонти ми казаха, че трябва кучешките да ми извадят ии няма как просто да се дам.Ако е по-назад този за вадене - може да се навия.Много ги обмислям нещата ии се притеснявам ..Първоначално написано от gabi_94
![]()
Big or small, lies are lies!
Ми и аз с долните нямам, но пък казват, че задължително ще сложат, други пък - не било нужно..Първоначално написано от Fr3eGiRl
![]()
Kornyy къде са ти слагали брекетите смисъл в кой град ?
Аз съм с брекети на горната челюст и ми излезнаха 750 лв![]()
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
СофияПървоначално написано от dqvolcheto9
![]()
Трагедията е пълна...
Има една ортодонтка, която работи с мъжа си /той е зъболекар/ на Румънското посолство. Страшно съм доволна от нея, супер мила женаЗъбите са ми перфектно прави
Ако се интересуваш от мястото, телефони и т.н пиши лично
![]()
Трагедията е пълна...
Здравайте, аз съм на 20 години и имам намерение да си сложа брекети, прочетох всичко, което сте написали.
Ще ми напишете ли адрес и телефон на зъболекари в София , които няма да ми вземат, ако ми падне някои брекет .Аз съм от Благоевград,тук има една клиника, но нещо ме съмнява![]()
![]()
Аз пък съм на 15 носих брекети почри една година (най нормални брекети, не бели) И след 2 месеца ще ми ги махат а после ще нося някакво "чене" там да ми държи зъбите да не се върнат ама само нощем. Изобщо не съм се комплексирала от брекетите, станаха си ми като някаква отличителна черта. Даже понякога забравям че съм с тях. Обикновено най най нормалните брекети на горна и долна челюст са 1800-2000 лева но различните зъболекари различно ги правят. Сложи си после няма да съжаляваш![]()
ох извинявам се.. аз говоря за цялото лечение..моето лечение цялото също е 2500лв. , но за самите брекети ще излъжа колко са..Първоначално написано от DarkKisss
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
liim0nka А ти къде си ги слага !?![]()
А мен даже след това не ме болеше.. те изписват рецепта прахчета,антибиотик и така.А самото вадене изобщо..изобщо не боли-единствено усещаш натиск, но то трябва да се усеща няма как-и отново не болиПървоначално написано от gabi_94
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Нали ви казвам, че най-много се притеснявам от празното място после.Иначе, вече имам час при ортодонт и ще видим какво ще става.
![]()
Тъй като и аз имам проблеми със зъбите искам да попитам брекетите винаги ли имат положителен ефект, защото аз по принцип имам прави зъби, но само един ме тревожи.. Сигурно аз съм човекът с най-крив зъб в светаОтвратителен е! Преди да отида на доктор искам да поразпитам тук-таме и да разбера повечко.
то и аз смятам да си слагам бреки ходих при една ортодонтка на преглед само и съм много доволна как ми обясняваше всичко
като цяло искам бреки за естетика защото съм сигурна че след време
ше ми станат супер зъбите,,, имало е такива гадни случаи и след време супер се оправя усмивката на потърпевшите![]()
бих каза че по добре да издържим година - година и половина с бреки
отколкото да траем усмивката си за цял живот . Тва е за хора които държат на външносттаи на усмивките , пък и е хубаво
макар че има хора дето доста ги е срам относно бреките...
затва хора има безцветни но те са доста скъпички
аз сигурно ще съм със Self-Ligating![]()
за Self-Ligating да ви кажа, че няма смисъл да се вадат зъбите
шото мойте резците или кучешките на горната челюст са доста изкривени ии тя самата ми каза че няма да има смисъл да се вадят зъбите и сиг 1 година ше ги носа
искам да кажа че може би с тях по бързо ше мине и по бързо ше се подредят незнам ,..
да се надяваме че като ги сложа ше се подредят по бързо
след като ги сложа ще споделям какво е чувството![]()
Аз съм на 15 и нося брекети от 2 години. Струваха общо всичко 3000 лева. Сложи си много са готини ^^ Аз скоро ще ги махам за жалост.. ще и липсват!! Толкова моменти съм изживяла с тях!!!![]()
Аз съм с керамични брекети от година вече и съм много доволна от новата си усмивка и захапка най-вече. Вече си дъвча каквото си поискам на задните зъби и нямам никакви проблеми. В началото ми беше гадно, пречеха ми, но свикнах и сега виждам резултати. Нямам търпение да си ги сваля и да си избеля зъбите!!! На мен ми излязоха 3000 за горна и долна челюст, но си заслужават! За повече информация можете да посетите сайта на моя ортодонт и да видите как изглеждат на снимка www.breketiplovdiv.com
kolko leva platihte za zalepqne otnovo?