.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Цитирай Първоначално написано от vellvet
    стига сте оплювали разликата в годините! и ние имаме голя разлика и това няма никакво значение.
    Разбира се че за вас няма . Вие за пари кво ли не правите ..

пфф

Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    Лапай чурката жиуотнооооо
    Ето за това съм с по-голям от мен. За такива ли да се "влюбя"? Или когато си намеря някой по-добър от този по-горе и се окаже по-голям от мен е било само за пари.

Ми поговори му,питай го дали би му харесало да го карат да прави нещо,което не му харесва. И го предупреди,че при следващия път,просто няма да има повече.
    Не си длъжна да гълташ,само и само да не прави така.Не трябва да правиш неща който не ти харесват

ами обясни му съвсем нормално че не искаш така да ти натиска главата , обясняваш обясняваш и накрая му бийш един чук по главата и ща разбере

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Проблем ли е да пиша от позицията на мъжа? Случвало ми се е, беше абсолютно неосъзнато, и докато свършвах буквално го бутнах в устата на момичето, което се задави и вместо да се кефя на якото свършване я тупах по гърба и й носих вода, за да не се задави съвсем. Та - това ни е наистина вродено от природата, все пак сме замислени да свършваме 1 метър по-надолу А не знам дали сте забелязали, но ако мъжът свършва във вагината, той го натиска максимално навътре и при всеки тласък от изпразването се опитва да го вкара още по-навътре. Ако една жена иска да забременее примерно, това е начинът, защото по този начин сперматозоидите се изстрелват с по-висока скорост...Всичко може да се обясни с физиологията...

А иначе, не виждам как ще ти е приятно, най-добре да го вади преди да свърши и да източиш крана на ръчна с леко облизване, ще видиш, че ще му хареса. Пак се извинявам, че коментирам в женска тема
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ^ има и други раздели моето момче!!! Стига връща стари тъпи теми!!!
    Станислава

Често се случва, повечето мъже свършват така.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Re: Само за други жени! Без перверзници! Проблем при свирки.

Цитирай Първоначално написано от melomanka
    Здравйте! Аз съм на 17 и за първи път имам по-голямо гадже - на 28.
    Той гледа да е по-внимателен с мен, но при свирките е малко по-груб. Когато свършва ми притиска главата към него и така държи да свърши в мен. Говорила съм затова с него и той твърди, че е нормален инстинкт.
    Досега съм била с по-неопитни и при тях нямаше никакви инстинкти
    Някоя от вас имала ли е такъв случай? нормално ли е и как да го накарам да не го прави?вБлагодаря ви!
    и на мен ми се е случвало,но след като му казах,че на мен така немие приятно спря да го прави ,но явно твоя е егоист.Ако неспре да го прави просто спри да му правиш свирка. Макар ,че според мен такава разлика в годините малко ,или много ще си укаже влияние .Просто няма да имате общи интереси .Той ще започне да мисли за семейство,а ти на 17-18 едвали ще ти е до това ,замислисе !

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    .. мои приятелки са ми споделяли, че и при тях ставало така Смисъл не вярвам да е, защото "мисли само за себе си" .. Може наистина да е нещо като нашето "дране с нокти" ..

Може и без това, но като ти бута главата хаха така де е по яко да се изпразниш по тоя начин по голям е кефа.. Ама съм сигорен че на теб не ти е приятно, по добре му кажи че не ти е на кеф така.

Ето за това съм с по-голям от мен. За такива ли да се "влюбя"? Или когато си намеря някой по-добър от този по-горе и се окаже по-голям от мен е било само за пари.
    Че и аз съм по-голям от тебе - таман с 6-7 години. Ма не съм толко прост да тръгна с лапе. А приятелят ти кой го знае какъв е калъф, щом на 28 години ходи със 17 г. лапе ученичка, явно толкоз му е акъла, колкото на 17 годишна тийнейджърка. На неговата възраст хората семейства имат, с бизнес се занимават и т.н., а той със 17 г., eбaти аутсайдера

Супер фен Аватара на m1nik
    Поговори с него..каквото и да ти коства ако те обича ще се съобрази с теб и толкова.
    На мен дали ми се е случвало - не.
    мм, за годините..тези, които смеят да спорят дали е нормално, ще кажа само, НЕразбрахте ли, че за някои неща граници няма...?!
    не че аз самата ходя с някой батко, но имам познати с такава възрастова разлика и не им създава проблеми.
    )

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Поговорете си..Кажи му,че не ти е приятно..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    Поговорете си..Кажи му,че не ти е приятно..
    +1
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    аз попринцип се дразня малко като ми бута главата...устата ми да не е бездънна? апък ако свърши там направо е за убиване..
    аме всеки си има предпочитания..на теб като не ти харесва му го кажи, не е нужно да ти е неприятно
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Голям фен Аватара на nia711
    Град
    в последния дъх на всеки умиращ
    Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    Не го прави само той Спокойно. Но ако не ти харесва просто му кажи да не го прави и тва е
    съгласна съм . и аз смятам така

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от nia711
    Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    Не го прави само той Спокойно. Но ако не ти харесва просто му кажи да не го прави и тва е
    съгласна съм . и аз смятам така
    казала му е, продължава да го прави

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Град
    in the reality : )
    Явно и при други е било така. Не че ме боли или нещо такова, просто ми е неприятно, че ме оставя сякаш без избор. Чувствам се като вещ докато стоя притисната и го чакам да свърши изцяло.
    Е ти му правиш свирки, пък в същото време се чувстваш унижена, докато чакаш да ти свърши в устата. Ти ту искаш да му доставиш удоволствие, ту искаш по твоя начин. Или ще духаш, или няма да духаш, е*ати.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

na 17...dori posredata na gimnaziqta...i da se ebe6 s 28 godi6en M1J, koito na taq v1zrast bi trqbvalo da ima semeistvo i deca, a ne da obikalq gimnaziite i da zaribqva momi4eta. Ne moje6 da me ybedi6 4e nqma nito 1 svqstno mom4e na tvoita v1zrast. Tova 4e bili zle v legloto ne e traen pokazatel, ti kato si tolkova opitna moje6 da gi nay4i6. I az s1s moqta priqtelka deto e po golqma ot mene s 3 meseca (sega sme 12 klas) ne bqx v1rx1t p1rvite dva p1ti, ama ot tretiq natat1k zakopax predi6nite i trima, deto bqxa na po nad 20 godini. Sexa e ne6to koeto zavisi ot jelanieto na 4oveka da dostavi ydovolstvie na drygiq. Ako ima jelanie nqkak si izpra6ta6 xormoni po v1zdyxa i yse6ta6 kak v1zbyjda6 pove4e partniora. A kolkoto do tozi na 28 godini, ne se poti za tova kak go zadovolqva6...edva li i negovite namereniq k1m tebe sa po seriozni ot "off ebe mi se, dai da i zv1nna".

Ти му обясни че ако много ти го бута в гърлото може да му повърнеш на оная работа и ако не иска да се случи да не го прави. На мен ми се е случвало да върна стомашен сок, много е гадно
    А, и още нещо напълно нормално е да ходиш с 11 години по-голям от теб споко, само който не е ходил с такъв може да каже нещо лошо
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Град
    Halls Of Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от travmiriaN
    11 години разлика ??

първo питай това дали е нормално

Евалата за въпроса

Град
    Пловдив
    И моя сегашния го правеше тва... Няколко пъти се задавих и замалко да повърна,той ме пита "Кво стана бе мило?" И като му казах,че щях да се издрайфам от тва,че ми го бута до стомаха ебаси,се осъзна и спря (: Иначе за годините-ти си знаеш най-добре..Ако е добре-толкова по-добре за тебе,ако е зле-зле ще ти е само на теб (: Кажи му го по време на секса(оралния) и повече няма да се повтори,щом е толкова нетърпимо (: Успех
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Правиш това което ти е приятно, първо мисли за себе си, после за другите!Ако го обичаш и все пак не ти е приятно, просто се отдръпваш когато те притисне и му даваш да разбере, че няма да бъде както той иска, ако и той те обича ще те разбере, ако не предполагам знае къде е изхода .А за разликата във възрастта мога да ти кажа, че не е особено окей за него, защото все още си непълнолетна, но споко и аз като бях на толкова се заигравах с по-големи батковци въпреки, че вие в момента трябва да сте на различни вълни...той е приблизително на 30, трябва да започне да мисли за дом, семейство или поне кариера (ако я няма все още) на теб предполагам ти предстоят студентски години в който освен доста учене си има и доста купони, но само ти си решаваш, а и ако има любов, няма проблем .

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от badjanack
    na 17...dori posredata na gimnaziqta...i da se ebe6 s 28 godi6en M1J, koito na taq v1zrast bi trqbvalo da ima semeistvo i deca, a ne da obikalq gimnaziite i da zaribqva momi4eta. Ne moje6 da me ybedi6 4e nqma nito 1 svqstno mom4e na tvoita v1zrast. Tova 4e bili zle v legloto ne e traen pokazatel, ti kato si tolkova opitna moje6 da gi nay4i6. I az s1s moqta priqtelka deto e po golqma ot mene s 3 meseca (sega sme 12 klas) ne bqx v1rx1t p1rvite dva p1ti, ama ot tretiq natat1k zakopax predi6nite i trima, deto bqxa na po nad 20 godini. Sexa e ne6to koeto zavisi ot jelanieto na 4oveka da dostavi ydovolstvie na drygiq. Ako ima jelanie nqkak si izpra6ta6 xormoni po v1zdyxa i yse6ta6 kak v1zbyjda6 pove4e partniora. A kolkoto do tozi na 28 godini, ne se poti za tova kak go zadovolqva6...edva li i negovite namereniq k1m tebe sa po seriozni ot "off ebe mi se, dai da i zv1nna".
    Хах, аз точно споменах за това, че той трябва да се ориентира към семейство и прочие, но не мисля че ние тук трябва да сме хората които да казват на 100% какви са намеренията на господина и да и пълним главата с глупости за да пораждаме някакви съмнения в момичето.Вярно е, че може и да няма сериозни намерения, но все пак това не е твоя живот, нито моя и трябва да уважаваме избора на другите, а не да "наливаме" мозък!В крайна сметка ще поживее, ще види и ако е така както мислиш ще и е за урок .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си