- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само за други жени! Без перверзници! Проблем при свирки.
Разбира се че за вас няма . Вие за пари кво ли не правите ..Първоначално написано от vellvet
пфф![]()
Ето за това съм с по-голям от мен. За такива ли да се "влюбя"? Или когато си намеря някой по-добър от този по-горе и се окаже по-голям от мен е било само за пари.Първоначално написано от ImmortalTechnique
Ми поговори му,питай го дали би му харесало да го карат да прави нещо,което не му харесва. И го предупреди,че при следващия път,просто няма да има повече.
Не си длъжна да гълташ,само и само да не прави така.Не трябва да правиш неща който не ти харесват![]()
ами обясни му съвсем нормално че не искаш така да ти натиска главата , обясняваш обясняваш и накрая му бийш един чук по главата и ща разбере
Проблем ли е да пиша от позицията на мъжа? Случвало ми се е, беше абсолютно неосъзнато, и докато свършвах буквално го бутнах в устата на момичето, което се задави и вместо да се кефя на якото свършване я тупах по гърба и й носих вода, за да не се задави съвсем. Та - това ни е наистина вродено от природата, все пак сме замислени да свършваме 1 метър по-надолуА не знам дали сте забелязали, но ако мъжът свършва във вагината, той го натиска максимално навътре и при всеки тласък от изпразването се опитва да го вкара още по-навътре. Ако една жена иска да забременее примерно, това е начинът, защото по този начин сперматозоидите се изстрелват с по-висока скорост...Всичко може да се обясни с физиологията...
А иначе, не виждам как ще ти е приятно, най-добре да го вади преди да свърши и да източиш крана на ръчна с леко облизване, ще видиш, че ще му хареса. Пак се извинявам, че коментирам в женска тема![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
^ има и други раздели моето момче!!! Стига връща стари тъпи теми!!!
Станислава
Често се случва, повечето мъже свършват така.![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
и на мен ми се е случвало,но след като му казах,че на мен така немие приятно спря да го прави ,но явно твоя е егоист.Ако неспре да го прави просто спри да му правиш свирка. Макар ,че според мен такава разлика в годините малко ,или много ще си укаже влияние .Просто няма да имате общи интереси .Той ще започне да мисли за семейство,а ти на 17-18 едвали ще ти е до това ,замислисе !Първоначално написано от melomanka
Може и без това, но като ти бута главата хаха така де е по яко да се изпразниш по тоя начин по голям е кефа..Ама съм сигорен че на теб не ти е приятно, по добре му кажи че не ти е на кеф така.
Че и аз съм по-голям от тебе - таман с 6-7 години. Ма не съм толко прост да тръгна с лапе. А приятелят ти кой го знае какъв е калъф, щом на 28 години ходи със 17 г. лапе ученичка, явно толкоз му е акъла, колкото на 17 годишна тийнейджърка. На неговата възраст хората семейства имат, с бизнес се занимават и т.н., а той със 17 г., eбaти аутсайдераПървоначално написано от melomanka
![]()
![]()
![]()
Поговори с него..каквото и да ти коства ако те обича ще се съобрази с теб и толкова.
На мен дали ми се е случвало - не.
мм, за годините..тези, които смеят да спорят дали е нормално, ще кажа само, НЕразбрахте ли, че за някои неща граници няма...?!
не че аз самата ходя с някой батко, но имам познати с такава възрастова разлика и не им създава проблеми.![]()
)
Поговорете си..Кажи му,че не ти е приятно..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
+1Първоначално написано от aloveyou
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
аз попринцип се дразня малко като ми бута главата...устата ми да не е бездънна?апък ако свърши там направо е за убиване..
аме всеки си има предпочитания..на теб като не ти харесва му го кажи, не е нужно да ти е неприятно
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
съгласна съм . и аз смятам такаПървоначално написано от monincetyyy
![]()
Е ти му правиш свирки, пък в същото време се чувстваш унижена, докато чакаш да ти свърши в устата. Ти ту искаш да му доставиш удоволствие, ту искаш по твоя начин. Или ще духаш, или няма да духаш, е*ати.Първоначално написано от melomanka
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
na 17...dori posredata na gimnaziqta...i da se ebe6 s 28 godi6en M1J, koito na taq v1zrast bi trqbvalo da ima semeistvo i deca, a ne da obikalq gimnaziite i da zaribqva momi4eta. Ne moje6 da me ybedi6 4e nqma nito 1 svqstno mom4e na tvoita v1zrast. Tova 4e bili zle v legloto ne e traen pokazatel, ti kato si tolkova opitna moje6 da gi nay4i6. I az s1s moqta priqtelka deto e po golqma ot mene s 3 meseca (sega sme 12 klas) ne bqx v1rx1t p1rvite dva p1ti, ama ot tretiq natat1k zakopax predi6nite i trima, deto bqxa na po nad 20 godini. Sexa e ne6to koeto zavisi ot jelanieto na 4oveka da dostavi ydovolstvie na drygiq. Ako ima jelanie nqkak si izpra6ta6 xormoni po v1zdyxa i yse6ta6 kak v1zbyjda6 pove4e partniora. A kolkoto do tozi na 28 godini, ne se poti za tova kak go zadovolqva6...edva li i negovite namereniq k1m tebe sa po seriozni ot "off ebe mi se, dai da i zv1nna".
Ти му обясни че ако много ти го бута в гърлото може да му повърнеш на оная работа и ако не иска да се случи да не го прави. На мен ми се е случвало да върна стомашен сок, много е гадно
А, и още нещо напълно нормално е да ходиш с 11 години по-голям от теб споко, само който не е ходил с такъв може да каже нещо лошо
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Първоначално написано от travmiriaN
Евалата за въпроса![]()
![]()
![]()
И моя сегашния го правеше тва... Няколко пъти се задавих и замалко да повърна,той ме пита "Кво стана бе мило?" И като му казах,че щях да се издрайфам от тва,че ми го бута до стомаха ебаси,се осъзна и спря (: Иначе за годините-ти си знаеш най-добре..Ако е добре-толкова по-добре за тебе,ако е зле-зле ще ти е само на теб (: Кажи му го по време на секса(оралния) и повече няма да се повтори,щом е толкова нетърпимо (: Успех![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Правиш това което ти е приятно, първо мисли за себе си, после за другите!Ако го обичаш и все пак не ти е приятно, просто се отдръпваш когато те притисне и му даваш да разбере, че няма да бъде както той иска, ако и той те обича ще те разбере, ако не предполагам знае къде е изхода.А за разликата във възрастта мога да ти кажа, че не е особено окей за него, защото все още си непълнолетна, но споко и аз като бях на толкова се заигравах с по-големи батковци
въпреки, че вие в момента трябва да сте на различни вълни...той е приблизително на 30, трябва да започне да мисли за дом, семейство или поне кариера (ако я няма все още) на теб предполагам ти предстоят студентски години в който освен доста учене си има и доста купони, но само ти си решаваш, а и ако има любов, няма проблем
.
Хах, аз точно споменах за това, че той трябва да се ориентира към семейство и прочие, но не мисля че ние тук трябва да сме хората които да казват на 100% какви са намеренията на господина и да и пълним главата с глупости за да пораждаме някакви съмнения в момичето.Вярно е, че може и да няма сериозни намерения, но все пак това не е твоя живот, нито моя и трябва да уважаваме избора на другите, а не да "наливаме" мозък!В крайна сметка ще поживее, ще види и ако е така както мислиш ще и е за урокПървоначално написано от badjanack
.