- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само за други жени! Без перверзници! Проблем при свирки.
Този инстинкт е нормален за всеки мъж, друг е въпроса дали мъжът може да го контрулира.
Мразя само две неща на света- расизмът и негрите
Toчно! Самоконтрол трябва, иначе все едно давиш мангуста...Първоначално написано от komara
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Накарай го и той да те лиже докато потечешПървоначално написано от melomanka
![]()
+1Първоначално написано от NeZaPoznat
Айде стига бе...физически е невъзможно той да има сериозни намерения към нея...за какво може да си говори с някакво момиченце един мъж? И защо сички тъпи момичета са на принципа "те прая квото си искам ,пък като сбъркам ше знам". Трябва ли да се бърка изобщо? Какво ще стане ако не сбъркате веднъж? Щото някои работи не се връщат. Отишла някъв буклук я отворил, и после след 1 месец среща момче дето би искала първия и път да е с него и той много иска, ама не може. И за кво? Щот момичетата на тая възраст мислят с путк*те си. (айде една звездичка слагам на И че не знам правилата на тоя форум и не искам да ме баннат или нещо такова).Първоначално написано от Rebirthing
Мерси за съветите. Аз вече така или иначе не съм с него. Предполагам, че наистина мъжете го правят за да оправдаят свършването в устата, защото иначе няма да сме много съгласни.