.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Само аз ли нямам такива ''инстинкти'' ? ..
    I play solo

Този инстинкт е нормален за всеки мъж, друг е въпроса дали мъжът може да го контрулира.
    Мразя само две неща на света- расизмът и негрите

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Цитирай Първоначално написано от komara
    Този инстинкт е нормален за всеки мъж, друг е въпроса дали мъжът може да го контрулира.
    Toчно! Самоконтрол трябва, иначе все едно давиш мангуста...
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Само за други жени! Без перверзници! Проблем при свирки.

Цитирай Първоначално написано от melomanka
    Здравйте! Аз съм на 17 и за първи път имам по-голямо гадже - на 28.
    Той гледа да е по-внимателен с мен, но при свирките е малко по-груб. Когато свършва ми притиска главата към него и така държи да свърши в мен. Говорила съм затова с него и той твърди, че е нормален инстинкт.
    Досега съм била с по-неопитни и при тях нямаше никакви инстинкти
    Някоя от вас имала ли е такъв случай? нормално ли е и как да го накарам да не го прави?
    Благодаря ви!
    Накарай го и той да те лиже докато потечеш

Повече от фен Аватара на Azgalor

Re: Само за други жени! Без перверзници! Проблем при свирки.

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от melomanka
    Здравйте! Аз съм на 17 и за първи път имам по-голямо гадже - на 28.
    Той гледа да е по-внимателен с мен, но при свирките е малко по-груб. Когато свършва ми притиска главата към него и така държи да свърши в мен. Говорила съм затова с него и той твърди, че е нормален инстинкт.
    Досега съм била с по-неопитни и при тях нямаше никакви инстинкти
    Някоя от вас имала ли е такъв случай? нормално ли е и как да го накарам да не го прави?
    Благодаря ви!
    Накарай го и той да те лиже докато потечеш
    +1

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Цитирай Първоначално написано от badjanack
    na 17...dori posredata na gimnaziqta...i da se ebe6 s 28 godi6en M1J, koito na taq v1zrast bi trqbvalo da ima semeistvo i deca, a ne da obikalq gimnaziite i da zaribqva momi4eta. Ne moje6 da me ybedi6 4e nqma nito 1 svqstno mom4e na tvoita v1zrast. Tova 4e bili zle v legloto ne e traen pokazatel, ti kato si tolkova opitna moje6 da gi nay4i6. I az s1s moqta priqtelka deto e po golqma ot mene s 3 meseca (sega sme 12 klas) ne bqx v1rx1t p1rvite dva p1ti, ama ot tretiq natat1k zakopax predi6nite i trima, deto bqxa na po nad 20 godini. Sexa e ne6to koeto zavisi ot jelanieto na 4oveka da dostavi ydovolstvie na drygiq. Ako ima jelanie nqkak si izpra6ta6 xormoni po v1zdyxa i yse6ta6 kak v1zbyjda6 pove4e partniora. A kolkoto do tozi na 28 godini, ne se poti za tova kak go zadovolqva6...edva li i negovite namereniq k1m tebe sa po seriozni ot "off ebe mi se, dai da i zv1nna".
    Хах, аз точно споменах за това, че той трябва да се ориентира към семейство и прочие, но не мисля че ние тук трябва да сме хората които да казват на 100% какви са намеренията на господина и да и пълним главата с глупости за да пораждаме някакви съмнения в момичето.Вярно е, че може и да няма сериозни намерения, но все пак това не е твоя живот, нито моя и трябва да уважаваме избора на другите, а не да "наливаме" мозък!В крайна сметка ще поживее, ще види и ако е така както мислиш ще и е за урок .
    Айде стига бе...физически е невъзможно той да има сериозни намерения към нея...за какво може да си говори с някакво момиченце един мъж? И защо сички тъпи момичета са на принципа "те прая квото си искам ,пък като сбъркам ше знам". Трябва ли да се бърка изобщо? Какво ще стане ако не сбъркате веднъж? Щото някои работи не се връщат. Отишла някъв буклук я отворил, и после след 1 месец среща момче дето би искала първия и път да е с него и той много иска, ама не може. И за кво? Щот момичетата на тая възраст мислят с путк*те си. (айде една звездичка слагам на И че не знам правилата на тоя форум и не искам да ме баннат или нещо такова).

Мерси за съветите. Аз вече така или иначе не съм с него. Предполагам, че наистина мъжете го правят за да оправдаят свършването в устата, защото иначе няма да сме много съгласни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си