- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Анцузи...?
Какви анцузи си купувате,марка,цена български или каквите ви падне?Качете снимки ако може и ако имате,аз утре или други ден ще си купувам екип и ще ви кача снимки да го видите![]()
айде вие сте на ход да покажете вашия екип.
![]()
Аз си купих един най-оникновен-сив, малко по-широк за 15 кинта.![]()
Иначе зимата мисля да си взема екип на Адидас, въпреки, че не съм им голяма фенка.
Мм най-често Adidas /не знам точна щена. . всики са различно /, но честно да си кажа съм купувала и всякакви кучи марки защото ми трябва за момента а не за нещо повече. .В момента не ми се търсят снимки а и не знам дали изобщо имам с анцунг, но ако намеря ще кача
![]()
Ами , зависи .. аз лично си купих миналата година на Cappa , издръжлив е към 35 - 40 лв беше .. ; тази година мисля пак да си взема някъв по - цветен , защото миналогодишния беше черен .. лично съм фен на известните марки : )![]()
еми какъвто си харесам
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
попринцип си взимам на даймъндс, но тази си взех на адидас ето и снимка http://i30.tinypic.com/6i79tf.jpg много си го харесвам. Беше към 90лв.
мм страхотен еПървоначално написано от Black_Fyed_Peas
![]()
преди няколко дни си взех на адидас.. синя горница и черна долница .. към 140лв беше комплекта .. Като се снимам ще постна снимки![]()
стига да ми хареса![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Аз си взимам само най-обикновено черно долнище за физическо, иначе анцузи не нося.![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Анцузи от край време не нося.Просто не ми харесват повечето, които намирам. Все пак, ако някой ми хареса сигурно ще си го купя, но засега нищо хубаво не съм намерила.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Който харесам този взимам. Не робувам на дадена марка![]()
+1Първоначално написано от sunshine92
Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}
нямам анцуг...![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Еми по принцип си купувам анцунг без горнище.Като анцунга ми е на цена 20-30 лева.И марката която ми харесва е Jumper.E и на адидас и найк и пума са яки, но наще не ми дават толкова парички![]()
Ами анцузите ми са Адидас и Найк.Но предпочитам Найк![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
на мен ми харесват тези, на които материята им е плюшена![]()
Просто аз
Имам всякакви анцузи- от Nike до Nice![]()
Иначе сега ви звех едно долнище на Jumper. Абе кефаца ме![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Ами като анцузите ми са лото и капа. Цените варират в зависимост от материята, модела и времето, в което ги купувам от 80 до 130 лв. Във Варна магазинът за спортни стоки ( за мен ) е Star Sport.
Peace.
мии имам един на Адидас от миналата година и сега мисля да си взема само някакво долнище тип клин![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
АдИдАсКЪъъ станах и аз![]()
Взех го от едно малко квартално магазине на доста добра цена.Няма горнище.
http://prikachi.com/files/1053354M.jpg
А сега се сетих,че имам и едни на Reebok и Cherokee![]()
яко еПървоначално написано от Punisherrr
![]()
оо квот ми паднекакто казаха сякви кучи марки
и аз взимам за момента.. мн ме е яд като си купя нещо по - скъпо и се скъса бързо.. а кат е някво си там не ми пука мн
е не че не съм склонна да дам повече пари за дадена дреха ама зависи колко ми харесва и колко ми трябва.. спец. за анцузи не съм давала мн пари
![]()
Cruel Intentions
Купувам си това което ми харесва.
Имам и Adidas , и Nike. Имам и не известни марки.
На Adidas си ги харесвам много. :P