- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Анкета за феновете на "А"ПФГ кои ще изпадне
Според вас кои 3 отбора ще изпаднат от родната ни А група![]()
аз мисля, че битката ще е много завързана и за сега виждам само 1 сигурен изпадащ в лицето на Локомотив Мездра![]()
Локо МЗ са пътници, Ботев също. За третия се колебая между Спортист Своге и Локо Пловдив, дано Локо не изпадне, че без пловдивски отбори А група няма да е същата.
Jebem te u usta, jebem te u oko
И аз си мисля за Ботев ама дано все пак не изпаднат![]()
Рано е да се говори още,но Ботев и Локо Мездра почти 100% са аут.Третият отбор по всяка вероятност ще е Спортист Своге.
Ами освен Локо Мз и Ботве.... битката за третия отбор ще е между Своге Локо Пд и Сливен.От тези трите се надявам да е Сливен.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Нека видим какво ще стане с Ботев и новите им собственици. Ако са сериозни хора нищо чудно да се спасят. Разбрах ,че са затруднили Литекс в последния кръг нищо чудно нещата да тръгнат за тях. Пожелавам им го.
Надявам се да отпаднат гадните мангали велбъжд юве доку. Днес са го поели от мездра гледам мощно в Б група за тея курви.
надявам се и мазните селяци мездра и своге и те да отпаднат ,щото такива селски градове не заслужават отбор в А група.
столипиново,мездра,своге това е моята прогноза
Ботев и Мездра са пътници, дано вторите ги забутаме още повече в следващия кръг. Локо ще дръпнат напред към края, няма да си стоят там. Ботев също има шанс да прекрачат дъното, все пак това са отбори, които трудно ще се оставят да отпаднат, защото не са така безславни откъм история и фенове. Свикнали сме да гледаме едни и същи отбори в А група, няма как основните да изпаднат![]()
Мисля,че може да останете изненадани ! Според мен Сливен и Своге,а третия немога да дам прогноза !
Support your local club!!!
Ботев са с нови собственици и мисля че няма да изпаднат.Мездра и Своге според мен са сигурните пътници
Ама кои майни ? Да не да изпаднат и двете да стане резила още по голям !![]()
Support your local club!!!
Локо Мз 1000000000000% пътуват обратно в "Б" група.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Сигурният изпадащ е Ботев а другите сигурно ще са Локо Мз и Спортист Своге![]()
![]()
![]()
Точно Ботев няма да изпадне със сигурност. Виж, двете Докота- Доко Пловдив и Доко Мездра- прав им път на тия пущиняци, за нищо не стават. Своге са хубав отбор, няма да изпаднат, така че може би Сливен ще е третия. Нямат отбор тази година, а и явно парите на бат Данчо Лечков не стигат.