- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ВСиЧко За СВиРкитЕ
Че той като е девствен квот и да напраиш ще се изкефиxD ..предполагам
Миличка тук много рядко можеш да намериш помощ. По мое мнение никой не е пипал pussy. А и 90% са кретени които си мислят, че знаят нещо. Значи- без презерватив, ако искаш се отдръпваш когато свършва(повече ще му хареса ако глътнеш всичко), и вече натам всичко е по интуицияУспех
В този форум всички са разгонени, но дотук !
Как с шапка ше му правиш свирка уеее душко!!!!!!!![]()
![]()
Честно казано пробвала съм да му правя фелацио след като
свършим с основната част и махне кондома - е ужасно е!!!![]()
К'во остава за свирка с него ...
Та това си е изкуство ... няма как да се заразиш с нещо според мен
ест. ... само ,ако тръгнеш да гълташ трябва да си сигурна,че той е здрав
... пък и като сте девствени ... бързо ,бързо ше свърши (:
Свирка с презерватив никога.Предпочитам да си усетя вкуса на пенис отколкото гадния вкус на латексов презерватив.Плюс това удоволствието за него е в огромни количества повече.
По-добре му кажи ,че не искаш или те е гнус отколкото с презерватив така само можеш да го издразниш и да му убиеш кефа.
Ъхъ Sad Прави с презерватив. Препоръчвам ти от аптеката тези от 20 ст. Smile Поне ще знаеш , че няма да се скъса и да забременееш. Направете си и изследвания преди това. Все пак знаеш ли с кой може да е спал и да те е излъгал. Другото което е... Зъбките помагат , ама ако ти пречат иди на зъболекар и му кажи да ги премахне. А ако те попита защо - "Е ми искам да правя перфектната свирка!".Той ще те разбере! Wink Друго не се сещам в момента , но все пак. Wink
tva e grubo...momi4eto nz sega kakvo...ni6to 4e o6te neznae dali i se e*be ili pi6kaama ne e hubavo taka
Първоначално написано от newii
![]()
+1!!!
Ако правиш нещо или го прави като хората,или въобще не се занимавай!
Ако се страхуваш,дали не е заразен,отидете на изследвания.
паток![]()
![]()
да лапни го с латекса напраао го лапай през панталоните то същата работа![]()
Е пА тАкА е Бе бРатО...Първоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
? авторката... зле?
ти така ли правиш !/Първоначално написано от t0d1t0
Пий Бира За Да Станеш Човек
като гледам датата има шанс да не сте се свалили дрехите :?!Първоначално написано от InFiNiTy7
моя съвет. ако ви е за пръв път да правите секс, просто правете секс без нищо друго.
ако не, направи го така както го усещаш че е правилно.
четенето на книги е само теория
другия начин човек да се научи е от практиката.
Ти висиш ли още в този форум бе утопиооооооПървоначално написано от Utopia
![]()
По темата ... свирки свирки .. правете секс .. свирките са за десерт
БЕЗПЛАТНИ НАГРАДИ HERE
нещо ми е скучно. дори и във жвгеймс няма кой да играе табла да дода да ва видя простаци такива. кво прайте :)Първоначално написано от Kpu3a
помня кога този форум просперираше с всички малки хулигани, пънкари и малки рапЕрчетааПървоначално написано от Utopia
помня и blind boy, lady bird, linkin4eto и тем компаниите .. беше якосамо твоя ник седи май
![]()
БЕЗПЛАТНИ НАГРАДИ HERE
дай да си направим една тема да пишем там