- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- shano party довечера (заебете другата тема)
Аре на парти .. тряябват само коз и някоя точка за джамНикви херци ебати само за хероин мислите ...
phah
Докъде я докарах ... 14 годишни да ми говорят за джамове, бонбони, козове и херци...![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
хахаха До къде я докара ? Само дето не съм и на 14 ама аре Не е важно
phah
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
А на колко си, 15 ?![]()
Каква прекрасна възраст за деградация![]()
Деградацията е настъпила национално . И все пак като имаш предвид , че напълно заблудени 12-13 год момиченца и момченца пробват квото им дадът без да знаят кво е тва по чалгарските им дискотекички ме кара да се чувствам малкоо по-малко деградирала . Все пак тоочно чалгарските дескотекички са извора от който кипи джааам . Аз не се занимавам с такива неща вече . Преди доста джам се трещеше Лошото е , че много ме промени ама не съжалявам де ...
Лошото е че навсякъде където отида слушам как всички си говорят за наркотици пък много не знаят нищо за тях ама трещят както им падне .. Аз поне знам достатъчно и мога да мисля .
phah
Е друсай се бе, модерно еУмри после, пак е модерно
Даже ако си прережеш вените още по-модерно ще е
Така ще се издигне в обществото![]()
Не живея за модерното и за марката . Вече ме е срам дори да ходя с маркови кецове . Едно време в квартала ми имаше 2ма батковци които слушаха хип-хоп и носеха смъкнати дрехи например а сега всеки 2ри стана мнооого unerground .
phah
къде сте бе,15 годишни провали![]()
![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
то тва даже не е и ъндърграунд... пафате дивачка препикана и с малко аналгин, купувате я като холандец и уж се надрусвате яката, пък сте малки актьорчета. А мама и тати сипят кинти нали...Първоначално написано от balon4eee
Виждам и не се учудвам , че не си разбрал/а кво исках да кажа . Именно , че вече го няма underground-а . Холандец в България няма . Започнете най-после , че тва си е чисто българче просто е по-добро от останалите пляви . Тревата е шит , щото все повече се купува , става по-висока цената , количествоно намалява и от там ... сееш се ... За това цаката е всеки да си гледа домашно . Хем твое , хем 10005 пъти по-добро . Само дето така режем ръцете на хората от които сме взимали преди ...
Не ми разправяй кво ми сипят мама и тати щото отдавна гледам да съм и възможно най-малко в тежест . На 15 съм и кво ще ми кажете като си бачкам сама си изкарвам парите Живея в София , ходя на даскало Единственото което вземам от наще е покрива над главата ми и топлото легло Благодаря им за тва като не ги натоварвам с глупостите си ..
phah
накрая като ядете кура заради единия плевел, ще ви дойде акъла.
Може ... Ще го ядеме докато България се движи с бясна скорост назад . Декриминализацията няма да дойде скоро .. но не е и време . Много неща в страната трябва да се оправят първо .. доста много .
phah
друсате.. деградирате.. какво ти трябва да се оправя? какво очакваш да стане, че да спрете с зелената простотия?
Защо да спирам да пуша трева ? Да спра да се друсам окей ама защо да спра да пуша коз ? Вие защо не спрете да пиете ?
phah
щот си женско и би трябвало след време да имаш деца... като ти сучат от цицките ше правят кръгчета.![]()
![]()
то густо, то пусто
тц .. Децата ми ще научат всичко , дори няма да ги спра да пушат марихуана , но на възраст в кояято ще осъзнаят какво е това и ще знаят как се използва нали ...
![]()
phah
да бе .. на 12, може и да правят тръби за козче![]()
верно си тъпа
то густо, то пусто
И разбирасе не искате да проумеете кво говоря ... Не ми и трябва . ;] Аре поздрави !
phah
Тръби за коз ?![]()
![]()
![]()
Хем не знаете мамкаму бе за кво става на въпрос дори бееееее ама спорите и давате акъл и знаете ии аре ....
phah