- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- shano party довечера (заебете другата тема)
nqkoi hodili na party-to??Qko li be6e?
ex kak nqma da e qko6to ne bqqh
![]()
Точно надрусан означава.
Само че когато си пиян никой не казва,че си надрусан.Просто си пиян.![]()
Хаха, смешна си. Точно пък не означава надрусан. Означава напушен и въобще не е едно и също. Никой не казва "надрусах се" като се напуши, никой не казва "ай да се надрусаме" като иска да си вземе чадел и никой не казва на никой напушен "надрусан" или "дрогиран".
Бай дъ уей, на колко годинки си?
Какво означава напушен ли? А какво означава пиян?
ImmortalTechnique , много поздрави на ODB и джАКО
то густо, то пусто
Пфф.
Ти по това кой напушеняк какво казва ли съдиш кое какво означава?!
Доста плоско изказванеJoc
Не, по това, което казват всички, включително и непушещи. Всъщност за пръв път чувам някой да приравнява напушването с надрусването, дори тъпите журналисти по вестниците правят разликата.Първоначално написано от _donna_
плоска ти е главата.. или поне ще стане. Боклук. Пуши си сламите, покривай се некъде.
то густо, то пусто
Седалгин? Дори не знам какво е, но ти явно ползваш такива препарати, щом си запозната.
Всъщност,големи специалисте,се опитвам да ти обясня,че е все тая дали ще кажеш,че си напушен,надрусан или пиян.Така или иначе си употребил някакъв вид наркотик.Не знам какво пише в тълковния речник по въпроса,но подозирам.Това са просто думи - няма никакво значение коя ще употребиш.Някои се друсат с телевизия.Не, по това, което казват всички, включително и непушещи. Всъщност за пръв път чувам някой да приравнява напушването с надрусването, дори тъпите журналисти по вестниците правят разликата.
Абе дришльо, избърши си първо жълтото около устата и тогава говори бе, ебан гъз. Да ти го тура в калната пърдялна вена, нещастник изпедерастен. Бъркай си в гъзъ и си мириши пръстите, селски бек.Първоначално написано от Joc
хаха.. кафев си. Много ли се изнерви?
то густо, то пусто
Как да няма никакво значение коя дума ще употребиш? Всяка дума има свое специфично съдържание и носи конкретна информация за него. По-скоро речник на жаргоните ще ти трябва, но както ти самата призна, като си пиян, не си надрусан. Като си напушен, също не си надрусан. Надрусан си като си нацелен, нашмъркан, наяден с нещо и т.н.Първоначално написано от _donna_
Ако аргументът ти е "така или иначе си употребил някакъв вид наркотик" значи и докато пушиш се друсаш.
Абе,наеш кво...много си зле.Как да няма никакво значение коя дума ще употребиш? Всяка дума има свое специфично съдържание и носи конкретна информация за него.
Хич няма да ти обяснявам.![]()
както и челото тимного си наперен за едно тревоманче.
![]()
то густо, то пусто
Същото мнение имам и аз за теб. Злетачето ми то. Като не можем да мислим да се аргументираме, да отклоним темата. Хаха, просто като бобена чорба.Първоначално написано от _donna_
Както и мустачките ти. Копеле, ти си Dirty Sanchez да го eбаПървоначално написано от Joc
![]()
![]()
![]()
Наперен съм ами. Няма да съм като теб мръшляЧЕ. Ко те вида, да знайш как 95 килограмовото тревоманЧЕНЦЕ, че ти извие вратленценцето, ше си гледкаш дупето без огледало![]()
е браво, 20 килца по освинен си от мен. боли ме кура, никой не е по силен от винкелО
то густо, то пусто
Страшна работа си бе,мен.
Най-аргументирания тип когото съм виждала.![]()
E поне се аргументирах докрай, Донке, за разлика от теб.
Джоки, за винкело си прав, но той може да играе и в двете посоки.![]()
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Да не си му се изакал на обувките?![]()
смешен си.. като те очаткам, ще си с 20 кила по малко. измет
то густо, то пусто
всичките от него ли бяха?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
то густо, то пусто
Измет си ти, парцал! Ще очаткаш ти, с езиче по анала ми. Тъп си бе, не разбра ли. И говориш тъпотии също. "Като те очаткам, ще си с 20 кила по-малко" хахахах, ни смисъл, ни нищо. Ти сам май не разбра кво се опита да кажеш. Абе, шсе оправиш някой ден (да се надяваме) чалгоман!!!!Първоначално написано от Joc
![]()
![]()
пхах. струва ли си изобщо..?
то густо, то пусто
Момче, чудя ти се как може изобщо да спориш с човек, който се кефи на негри?! Това просто говори само по себе си.
Jebem te u usta, jebem te u oko