.
Затворена тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 140
    хахахах
    phah

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2FMbaZ6kvsY[/youtube]

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Гаден неГрофил.
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Гаден фашага. Кой е казал, че като слушаш негърска музика трябва да задължително да обичаш негри. Хип-хопът може да е тръгнал от гетото, но отдавна не е привилегия само на негрите, макар и да са хардлайнери в жанра. Примери бол: Looptroop, House of Pain, Beastie Boys, цялата латино рап кохорта, начело със Cypress Hill, Psycho Realm, Delinquent Habits и т.н.

А ти Глория ли слушаш?

Супер фен Аватара на _donna_
    Ти на това музика ли му викаш?

Да, музика е, Донке от Крушари. А ти що даваш квалификации кое кво е, като съм 100 про сигурен, че не само не си ги слушала, ами не си ги и чувала даже. Ама и ти като идеш на селската музика се кълчотиш сигурно на Дре и на Снуп Дог, че мудернуууу да го еа, а вкъщи Планетата и Фен-а са на МАХ. А ти на тва музика ли му викаш Донкеййй?

Донке, ти прибра ли уцети мо? Времий вечи, чобанина иди.

Не, не е музика.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    Да, музика е, Донке от Крушари. А ти що даваш квалификации кое кво е, като съм 100 про сигурен, че не само не си ги слушала, ами не си ги и чувала даже. Ама и ти като идеш на селската музика се кълчотиш сигурно на Дре и на Снуп Дог, че мудернуууу да го еа, а вкъщи Планетата и Фен-а са на МАХ. А ти на тва музика ли му викаш Донкеййй?

Донке, ти прибра ли уцети мо? Времий вечи, чобанина иди.
    Колко оригинално.

Който не харесва негърските брътвежи, слуша чалга. Смъртоносна затапка.

Не който не харесва хип-хоп слуша чалга, но в случая на Донка съм убеден, че слуша фолк-ритми, но същевременно се кълчоти на комерсите на Ейкън, Лил Джон, Дре и Снууп. Кажи Донке така ли е? И как можеш да твърдиш, че не било музика, без да си го слушала, а и да си го слушала надали разбираш и цент английски. Друго си "Напипай го, в ръцете твои нека то да си играй" - лесно, просто за разбиране, повече от 2 клетки не ти трябват да го схванеш за ко иде реч.

А, и както споменах не само негрите правят рап.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Колкото по бяла музика, толкова по-добре.

_______________/
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

но в случая на Донка съм убеден, че слуша фолк-ритми
    Хаха.Тъпак.

Снощи ме хванаха в Борисова и ме укалушиха Радвайте се .
    .... върху всичките пагони и закони .
    phah

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Снощи ме хванаха в Борисова и ме укалушиха Радвайте се .
    .... върху всичките пагони и закони .
    Е вие се набутайт по-явно място от борисовата няма.

Макар че има едни пейки до сцената, дървената.

и last.fm-ец

Само реших да мина през борисовата е така набързо всичко викам аре няма да стана баш сега ... и само от храстите изкочиха направо не ги видах от къди дойдоха и арее .. А тоя авера дето беше с мене му върнаха козчето и го пуснаха а мене ме задържаха да рапам куреца Ама все тая по-добре че не му направиха шитня и на него ...
    phah

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Мене 3 пъти са ме спирал и 3 пъти не са ни проверявали, на пълния късмет.
    Добре че с очилата изглеждам примерен.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Добре че с очилата изглеждам примерен.

хаха ;] Ем късмет .. мен за 1ви път ме задържат Дали ще ми нацакат няква глоба че горкия ми баща няма пари за глупости .. заради тия шибаняци отчаях баща си .
    phah

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    естествено те са виновни

аз съм си виновна че се изгустирах така
    phah

Цитирай Първоначално написано от _donna_
    но в случая на Донка съм убеден, че слуша фолк-ритми
    Хаха.Тъпак.
    Тъпа си ти, кифло проста. От небето паднала, чела-недочела някоя статия и дава "компетентни" мнения. Ходи режи вени и не ма занимавай повече с незаслужаващата внимание твоя особа.

Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Абе, негър, ти можеш да ходиш да се "напушваш", "начадиш", да "попасеш", да се "нашмъркаш" и т.н., но това са просто синоними на надрусвам се... също няма разлика и в "ебането", "чукането", "щракането" или "спускането между филиите"... различни думи за едно и също нещо.

Второ - като си 95 кила не си мисли, че си безсмъртен, може и коза да ти влияе по някакъв начин, като освен да ти изглади и без това ощетения мозък, да не можеш да възприемаш околния свят и неспособност за трезва оценка (ей, това не беше ли определение за надрусване), но мога да ти кажа, че нито си безсмъртен, нито ще бъдеш някога... колкото и негърски скандали, маскирани като "музика" да изслушаш и тревичка да изпушиш.
    Да се напушиш е качествено различно състояние от това да се надрусаш. Ето защо и понятията са различни. Също както да се напиеш е различно от това да се надрусаш. А класификацията на дрогите включва и никотин. Значи и пушенето на цигари е друсане. Да, ама не. За теб ако е едно и също, значи просто си незапознат.

"Ощетеният" ми мозък завърши средно с Отличен 5,85 и в момента завършва висше образование, магистратура при това, говоря свободно 2 езика (освен българския), да не приказвам за други дипломи, сертификати, IQ и т.н. да не излезе, че се хваля. Пуша от 9 години вече. Сам се замисли дали ми влияе по някакъв начин негативно. Не ми пречи по никакъв начин да върша каквато и да било сериозна работа. Това, че има хора, които от един джойнт не знаят кво им се случва, не значи че всички са така. Спрете се с вашта ограниченост и си разчупете малко представата за нещата, погледнете и от друг ъгъл.

И ти казах, че не само негри правят рап, чалгоман Тва, че не разбираш грам английски кво се пее/говори, не значи, че не е музика, глупак.

Fuckin carajo maldita mierda

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    ок бе негро, пуши и не се обаждай

Направо ма обиди Негър новата обида, о, йе, колко съм оригинален

Абе ImmortalTechnique снощи ме укалушиха за едно малко патронче За първи път ми се случва и съм 15 дали ще ми нацакат няква глоба сега ?
    phah

трудно ще ме осъдят , друг е филма злобарче .
    phah

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    дано те осъдят,тревоманка гадна
    Mълчи и дай насам цигара свита, от теб ганджата ше бъде, а от нас кибрита.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си