- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- shano party довечера (заебете другата тема)
Гаден неГрофил.
Jebem te u usta, jebem te u oko
Гаден фашага. Кой е казал, че като слушаш негърска музика трябва да задължително да обичаш негри. Хип-хопът може да е тръгнал от гетото, но отдавна не е привилегия само на негрите, макар и да са хардлайнери в жанра. Примери бол: Looptroop, House of Pain, Beastie Boys, цялата латино рап кохорта, начело със Cypress Hill, Psycho Realm, Delinquent Habits и т.н.
А ти Глория ли слушаш?![]()
Да, музика е, Донке от Крушари. А ти що даваш квалификации кое кво е, като съм 100 про сигурен, че не само не си ги слушала, ами не си ги и чувала даже. Ама и ти като идеш на селската музика се кълчотиш сигурно на Дре и на Снуп Дог, че мудернуууу да го еа, а вкъщи Планетата и Фен-а са на МАХ. А ти на тва музика ли му викаш Донкеййй?
Донке, ти прибра ли уцети мо? Времий вечи, чобанина иди.
Колко оригинално.Първоначално написано от ImmortalTechnique
Който не харесва негърските брътвежи, слуша чалга. Смъртоносна затапка.
Не който не харесва хип-хоп слуша чалга, но в случая на Донка съм убеден, че слуша фолк-ритми, но същевременно се кълчоти на комерсите на Ейкън, Лил Джон, Дре и Снууп. Кажи Донке така ли е? И как можеш да твърдиш, че не било музика, без да си го слушала, а и да си го слушала надали разбираш и цент английски. Друго си "Напипай го, в ръцете твои нека то да си играй" - лесно, просто за разбиране, повече от 2 клетки не ти трябват да го схванеш за ко иде реч.
А, и както споменах не само негрите правят рап.
Колкото по бяла музика, толкова по-добре.
_______________/
Хаха.Тъпак.но в случая на Донка съм убеден, че слуша фолк-ритми![]()
Снощи ме хванаха в Борисова и ме укалушиха Радвайте се .
.... върху всичките пагони и закони .
phah
Е вие се набутайт по-явно място от борисовата няма.Първоначално написано от balon4eee
Макар че има едни пейки до сцената, дървената.
Само реших да мина през борисовата е така набързо всичко викам аре няма да стана баш сега ... и само от храстите изкочиха направо не ги видах от къди дойдоха и арее .. А тоя авера дето беше с мене му върнаха козчето и го пуснаха а мене ме задържаха да рапам куреца Ама все тая по-добре че не му направиха шитня и на него ...
phah
Мене 3 пъти са ме спирал и 3 пъти не са ни проверявали, на пълния късмет.
Добре че с очилата изглеждам примерен.
хаха ;] Ем късмет .. мен за 1ви път ме задържат Дали ще ми нацакат няква глоба че горкия ми баща няма пари за глупости .. заради тия шибаняци отчаях баща си .![]()
phah
Тъпа си ти, кифло проста. От небето паднала, чела-недочела някоя статия и дава "компетентни" мнения. Ходи режи вени и не ма занимавай повече с незаслужаващата внимание твоя особа.Първоначално написано от _donna_
Да се напушиш е качествено различно състояние от това да се надрусаш. Ето защо и понятията са различни. Също както да се напиеш е различно от това да се надрусаш. А класификацията на дрогите включва и никотин. Значи и пушенето на цигари е друсане. Да, ама не. За теб ако е едно и също, значи просто си незапознат.Първоначално написано от Battlescarred
"Ощетеният" ми мозък завърши средно с Отличен 5,85 и в момента завършва висше образование, магистратура при това, говоря свободно 2 езика (освен българския), да не приказвам за други дипломи, сертификати, IQ и т.н. да не излезе, че се хваля. Пуша от 9 години вече. Сам се замисли дали ми влияе по някакъв начин негативно. Не ми пречи по никакъв начин да върша каквато и да било сериозна работа. Това, че има хора, които от един джойнт не знаят кво им се случва, не значи че всички са така. Спрете се с вашта ограниченост и си разчупете малко представата за нещата, погледнете и от друг ъгъл.
И ти казах, че не само негри правят рап, чалгоман![]()
Тва, че не разбираш грам английски кво се пее/говори, не значи, че не е музика, глупак.
Fuckin carajo maldita mierda
ок бе негро, пуши и не се обаждай
Абе ImmortalTechnique снощи ме укалушиха за едно малко патронче За първи път ми се случва и съм 15 дали ще ми нацакат няква глоба сега ?![]()
phah
Mълчи и дай насам цигара свита, от теб ганджата ше бъде, а от нас кибрита.Първоначално написано от SofiaRegularCunt