- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- shano party довечера (заебете другата тема)
хахахах наркоинвазия във форОмО
С ритник с петичката със завъртане в брадичката нали ?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Специално за теб пз Ndoe - Каше.Искам да съм в дъбов ковчег и Слави Трифонов да изпее Тайсън кючек на погребението ми.
Е и Notorious BIG може да докарашПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Каше грамаж е по якаПървоначално написано от ohluv
![]()
![]()
![]()
Бах мааму тая тема е баси лудия спор на тема вреди ли тревуляка![]()
![]()
Вие сте луди бе, който му е кеф да си пуши, на който не му е кеф...просто да не съди другите.
За този който пуши от 9 години - Явно на всеки тревата му влияе по различен начин. Ставала съм свидетелка, как човек буквално полудява, защото друг човек е хвърлил една цигара в огъня. И това е човек, който пуши само трева от около 13-14 години. Има доста изперкали хора от тревата. Но на мен също не ми е навредила по никакъв начин, така че аз съм трърдо "За" тревата. (Не че пуша от толкоа отдавна де, около 4-5 год.)![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Хора всякакви,иначе ако биташ баба Мита от 5 етаж щи каже че тревата помага за капачките на коленетеПървоначално написано от mmKamm
![]()
ти ли намери да му викаш негро бе казак..дето до оня ден лил уаен слушашеПървоначално написано от Joc
![]()
![]()
![]()
![]()
И назад да ходя, пак не мойж ма стигна.Първоначално написано от Battlescarred
Меренето на пишки по форумите, и в пряк, и в преносен смисъл, трябва да се толерира. Само дето не съм искал да се хваля или нещо такова, а да ти докажа, че може да пушиш марихуана и въпреки това да се справяш успешно в живота и да изпълняваш плановете и амбициите си и т.н. и не е задължително да си затъпял, щом пушиш. Ся не казвам, че не е възможно или че никой не е затъпял или деградирал от коз. Но обратната теза, в смисъл, "всеки който пафка е прошляк, деграде, малоумник, тъпанар" просто не е вярна.
балонче, споко, решили са да отчетат дейност. Най-много да ти напишат някой акт по някоя неизвестна наредба на Столична община, но ако е над 100 кинта, може да го обжалваш, най-вероятно доста успешно.
Абе Кънт, бива ли такова пиче като теб такъв речник да ползва?Направо ме кефиш
За какво са те съдили, ако не е тайна?
настъпиха коренни промениПървоначално написано от BioX
всеки прави грешки!
най лошия![]()
хех.. и хулиган не съм, на село нема мачове![]()
Яко раздаване на тупалки![]()
.С кродилчетата по кофата
![]()
![]()
чела-недочела.![]()
че съм чела - чела съм.
обаче ефекта от напушването не го проверявам с четене.
(ти защо през цялото време си мислиш,че аз съм против пушенето?просто съм против негърските скандали маскирани като музика и против специалисти като тебе дето си мислят,че са единствените,които изобщо нещо са правили през живота си... )
ай са дръпни още една лекция за тревата.
лонг лив!
ае до тук