- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подстригване "на пластове"..
Бих била благодарна, ако споделите вашите идеи и съвети.
И, всъщност, като за начало, да попитам - вярно ли е, че прическа "на пластове" подхожда само на права коса?
Моята е дълга до кръста,идеално права и тънка
Сега съм в дилема дали да я подстрига на пластове, за да и придам повече обем...
Ако имате опит/наблюдения, ще се радвам да ги споделите.. (а и ако може и снимки ще съм ви адски благодарна...Аз намирам само тази снимка -- http://www.bg-donna.com/bella_donna/...0%B2%D0%B5.jpg /къси пластове/)
Аз съм против, защото нали косата почва да цъфти отдолу, а така все пласт, независимо дали е дълъг или къс ще цъфти яко отдолу /особено ако се изправяш или я третираш както и да е било/ и ще трябва да се подрязват всичките периодично..
и аз съм против,защото ако ти омръзне да си на пластове,трябва да се подстрижеш късо,за да бъде пак равна косата.
ми аз съм ЗА .. тъй като моята коса е постригана на пластове .. и е много къдрава .. е сравнително се на4упва .. доста
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
+1050568807Първоначално написано от TeenSpirit
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
"За или против" вика. Я, се осъзнай!На всеки различно му ходи.
Косата и следователно пластовете цъфтят единствено, ако са филирани с бръснач(а тоя бръснач не трябва да присъства при каквато и да била прическа).
Ако се грижиш за косата си с маски, слагаш си балсам и т.н., няма да цъфти.
Плюс това, пластовете нали за това се правят - за да се вижда, че си на пластове. Следователно не виждам какъв е проблема да ги подрязваш периодично. Като искаш по-дълги - не ги подрязваш и това е.
Това, че на някои ви цъфти косата е коренно различен въпрос.
на мен ми харесва, тъй като само това ми ходи![]()
Ти кво си мислиш, че като си мажеш косата с лайна и никога няма да ти цъфти?! Точно с тая химия още повече я увреждаш![]()
Ти пък много знаеш дали си мажа или не с химии, или с домашни маски косата.
Факт е обаче, че моята коса НЕ цъфти. И слава Богу!
ми аз така съм подстриганаа косата ми е къдрава, но си я изправям и пак ми отива
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аз съм на мнение, че именно тази прическа е причината за световната финансова криза. Даже има и пряка връзка с атентатите на 11-ти септември. Твърдо против.
Нямам нищо против прическата на някой им стой готино, но на мен не!
Направих грешката да си подстрижа така.. може би ако е на абослютно права коса би седяло мн добре,ноо..
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
Първоначално написано от cveteto96
Да,и аз съм чувала,че прическата на пластове подхожда на права коса..Моята е права и съм в дилема да я подстрижа на пластове
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Моята също е на пластове, но не много къси. Най - късият ми е до края на лицето някъде, а косата ми е до средата на гърдите.![]()
Аз съм "за" и косата ми донякъде е така. Съжалявам че питам в темата ти, но се чудя дали ще ми отива още някой пласт... сега мисля че е на 2, а най- късия ми е бретона. Ето моя снимка ии ако може да дадете някой съвет. http://www.facebook.com/photo.php?pi...00000020064034
Всяко вдишване е квадратче към теб...
я докъде са ти гърдите,до пъпа увиснали или нормално стегнати?Първоначално написано от plamka
![]()
КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...
м не ... ако се подстрижеш ,ще ти се начупи косатаПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
окей мерси.Първоначално написано от POLLINA
Всяко вдишване е квадратче към теб...